В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

От антибиотиков желудок болит с ума схожу третий день уже.
Чого ти ...ти головне людей чипай і старайся підісратм.. в самої гемору по вуха і ще хоче когось зачепити то дед куклу вуду використовує порчу на тебе наводить🤣

Опять воздух между сообщений, как это уморительно, тупо дух-воздухан где-то тут присутствует аххахв

Приезжай в Харьков, тебе на первом блок посту занятие найдут
Чудак ти бачив нові закони про мобілізацію ти сиди і мовчи...Бо поки мені знайдуть роботу то ти вже можеш окопи рити ніколи не говори фігні..ю

Чого ти ...ти головне людей чипай і старайся підісратм.. в самої гемору по вуха і ще хоче когось зачепити то дед куклу вуду використовує порчу на тебе наводить
Смотри же лучше своей желчью не захлебнись

Кто? Где?))) Из туалета завоняло? Так прикрыйте эту шарашку
То купи собі ароматизатор в туалет
А якщо не їсти м'ясо амїсти лише фрукти прикінь гамно невоняє а в тебе з твоїм харчуванням і наркотою ти сам вже воняєш...а я уявляю як в параші смердить...то попшикай і не буде воняти
Шо тобі розказувать тобі вже за сорок а ти як дитина нампальцах тобі пояснюй
Повідомлення об'єднано автоматично:

А меня нет вообще
Це дуже добре))) Бо я нікому не бажаю попасти туда де смерть

Вы прикиньте насколько оно тратит энергии своей будочной, я не вижу ни уведомлений, ни единого слова, ноль. Тупо нету персонажа здесь.
Распинается там что-то, думая что может что-то ответить, поки мы пьём запашну каву та кайфуємо свіжою гідрою.
А самое главное шо оно это читает, но ниииихуя сделать не может.
Пукнуть в воздух разве что ахахха

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу