что безмысленно?побеждать?)так ето безсмисленно сооб не?
шо у тебя все разговоры про очко, ты что на 50% кацап, а только на 50% рогуль?Ти гнида давай не з'їжай зі свого очка, тю, чурка, тебе давно не лещевали чи що?)
воду и молоко пожалуста ето чтото задумчивое сооб?)что безмысленно?побеждать?)
он не виигралребята успокойтесь, человек просто выиграл
забей на этих бедолаг, тайга зайдет все сам увидитребята успокойтесь, человек просто выиграл
Та нехай виграє. Їбать, тут питання в сутності його.ребята успокойтесь, человек просто выиграл
я тебе еще раз говорю, у нас с ним давно конфликт, и как хочу - так его и называюТа нехай виграє. Їбать, тут питання в сутності його.
Вигравай, але не веди себе як шкура ображена, яка ще ввечері сиділа як вовк в овечій шкурі і писала про "иметь уважение", і показала лице гніди в перші ж секунди)
Ти Did хуйлушою назвав, який тут тиждень з хуйом. Це давній конфлікт?я тебе еще раз говорю, у нас с ним давно конфликт, и как хочу - так его и называю
я не его хуйлушей назвал, а бонда
чел меня оскорбил на прошлой неделе и перевел стрелки на меня)так шо поделом)
Тут я помилився. +я не его хуйлушей назвал, а бонда
вот это нормальный движ ужеВип'ю зараз рому за ваше здоров'я
Man's Fingers кокосовий купив ввечері вчора. Задохуя тут тяги алкогольної було вчора.вот это нормальный движ уже
и как он, стоит того?Man's Fingers кокосовий купив ввечері вчора. Задохуя тут тяги алкогольної було вчора.
Прикольний, хоч специфічний. Під ананасовий сік взагалі бомба.и как он, стоит того?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.