I hate lies
Гуру
Сьогодні кармічний день ....походу карма спрацювала....це ж треба як буває..))))
Здоров бро.Ну что погнали дальше.
Їбать ти в мразь перетворилось моментально, хуйлушами тут розкидуватись.полные 15 минут прошло, так шо хуй тебе, а не перебить на 14
Привіт дядьку !Здоров бро.
Їбать ти в мразь перетворилось моментально, хуйлушами тут розкидуватись.
Невже твоє очко 10$ вартує?
Будемо знати.
Та тепер зрозуміло, конкретно.Привіт дядьку !
Да він і був гандон.
Що, як ніч пройшла...бачу заходив пару раз...неспалося)Та тепер зрозуміло, конкретно.
Та оце прокидався просто, і поки йшов до точки призначення 15секунд, щоби покурити і піти спати далі - заходив щось писавЩо, як ніч пройшла...бачу заходив пару раз...неспалося)
Дякую бро! В мене чітко видно більше 15 хвилин.Вмстав посцяти
А тут перемога
Вітаю
Вітаю з перемогоюДякую бро! В мене чітко видно більше 15 хвилин.
Так треба купувати попкорн....і наблюдати за цією картиною буде ахха так де мої 3D окуляриДякую бро! В мене чітко видно більше 15 хвилин.
Ось вона - перемога.taiga - в мене теж показувало 14хв. різницю. Так як Діда смс після того, то воно завжди зверху останнього показує хвилини. Раз воно показувало 14, то 15 це воно може показувати коли на сайті починається нова хвилина, але це не є проміжок який складає 15 хвилин.
Переглянути вкладення 50447
Бачиш показує різницю 14 хвилин.
Повідомлення об'єднано автоматично:
Все я виграв!!!
Переможне повідомлення #41633
![]()
![]()
Тобі теж доброго ранкуУтра доброго
Для чого уночі саме цікаве почнеться як тайга прийде..ахха і почнеться саме цікаве хто ж вигравДоброе. И що ебала за ночь даже не понабивали друг другу... Слабо слабо
Саме добре іти по клади в дощШо там дождик капает...
Надо за кладом ехать...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.