qwecursedead
Гуру
коньяк краще)Прикольний, хоч специфічний. Під ананасовий сік взагалі бомба.
Вставляє класно.
коньяк краще)Прикольний, хоч специфічний. Під ананасовий сік взагалі бомба.
Вставляє класно.
Не дуже люблю коньяк. Тоді вже краще віскі.коньяк краще)
єслі хороший дорогий коньяк то він буде аж солодкий і спирт не відчуватимеця)Не дуже люблю коньяк. Тоді вже краще віскі.
Хороший ром....я чув відгуки про нього...потрібно собі спробувати буде....Man's Fingers кокосовий купив ввечері вчора. Задохуя тут тяги алкогольної було вчора.
от секти є увєдомлєнія?Бляха шо це мені не приходять сповіщення...шо тут хтось пише...
Повідомлення об'єднано автоматично:
Хороший ром....я чув відгуки про нього...потрібно собі спробувати буде....![]()
Да ви стількі написали а немає оновленьот секти є увєдомлєнія?
ого незнавДа ви стількі написали а немає оновлень
Є багато хороших. Бакарді Карта Бланка також гуд наприклад.Хороший ром....я чув відгуки про нього...потрібно собі спробувати буде....![]()
Я бакарді пробував оригінальний ..але я його пив уже був наваляний то я непоняв як він.....хочу трезвяком спробуватиЄ багато хороших. Бакарді Карта Бланка також гуд наприклад.
Поздравляю, напиши в лсtaiga есть 15
Так там 14 мінПоздравляю, напиши в лс
У него по факту 15 минут, секунды мы не считаемОце приколи нашого городка хай taiga вирішує...я спорити небуду...як скаже так і буде.))))
06:11 дед написалТак там 14 мін
Рому кращеНе дуже люблю коньяк. Тоді вже краще віскі.
правила почитай, секунды он считает ахаххВін знає як глянути, і воно точно покаже вплоть по секундах
Лесю + Рому?Рому краще
Ты уебан дырявый, за хуйлушу и твои подпёздывания Нуклеону, можно и допиздеться.правила почитай, секунды он считает ахахх
ну и шо ты сделаешь, смотри я еще раз назову тебя хуйлушей и скажу что нуклеон прав - ты реально латентный гомосексуалистТы уебан дырявый, за хуйлушу и твои подпёздывания Нуклеону, можно и допиздеться.
15 минута начинается с 14 минуты и одной секунды. Грамотей блять.
Куди їхати?блять убейте меня нахуй пожалуйста кто-нибудь
Ти сам це зробиш дуже скоро це печально(блять убейте меня нахуй пожалуйста кто-нибудь
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.