І це добреВ мене на душі мир та спокій
ура нрешті
а хто 15 мінутку виграв?)Якось сьогодні все трохи не так як звичайно
Якщо прибрати мутну хуйню від одного юзера, то по факту переміг Bond007ура нрешті
Повідомлення об'єднано автоматично:
а хто 15 мінутку виграв?)
ооо то бонд всігда 15 виграє)Якщо прибрати мутну хуйню від одного юзера, то по факту переміг Bond007
Bond007 все чесно!ура нрешті
Повідомлення об'єднано автоматично:
а хто 15 мінутку виграв?)
Брать или не брать
почитай что такое односложное словоТо тут все правильно по правилах в тебе односложне слово
привет бонд поздравляю с 15 минуткой)Ты чё блять рамсы попутал?
Хуйлушами будешь своих близких называть.
то что ж ты тогда молчал , а сейчас пиздишь? Потому что там было чистых 15 минут.
И моё мнение остаётся таким же-: На 15 минуте только пидарасы перебивают!
ты реально дегенерат, на 15 минуте невозможно перебить, это уже чистая победа, а на 14 можното что ж ты тогда молчал , а сейчас пиздишь? Потому что там было чистых 15 минут.
И моё мнение остаётся таким же-: На 15 минуте только пидарасы перебивают!
ну твое дырявое очко столько может и стоит, а у нас с ним старые тёркиЗдоров бро.
Їбать ти в мразь перетворилось моментально, хуйлушами тут розкидуватись.
Невже твоє очко 10$ вартує?
Будемо знати.
ну пачтіСьогодні прекрасний день ахха...
Давай рахунок TRC, іуда, я тобі ще докину до граму солі, щоб тобі вистачило подрочити сьогодніну твое дырявое очко столько может и стоит, а у нас с ним старые тёрки
Поздравляю)полные 15 минут прошло, так шо хуй тебе, а не перебить на 14
так ето безсмисленно сооб не?Переглянути вкладення 50459
6:11 - 5:56 = 15. Пидарасы не пидарасы, а кто первый встал - того и тапки)Таковы правила
позориться не устал? Шоеку до сих пор ждет пока ты ему скинешь, а ты всё никакДавай рахунок TRC, іуда, я тобі ще докину до граму солі, щоб тобі вистачило подрочити сьогодні
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.