• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Спробуй щось точно повинно допомогти
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я пью нейролептики плюс снотворное. В последнее время без снотворного просто ужасный сон был, при том что я ебашу 400 кветиапина плюс солерон. Так что я завязан теперь пока что снотворное пить, посмотрим как дальше будет. Вот в зал точно иду, возможно это поможет, я очень надеюсь.
Ну хз зал і такі таблетки порушують, на мою думку, баланс ритм, зараз перевірю скажу

Я пью нейролептики плюс снотворное. В последнее время без снотворного просто ужасный сон был, при том что я ебашу 400 кветиапина плюс солерон. Так что я завязан теперь пока что снотворное пить, посмотрим как дальше будет. Вот в зал точно иду, возможно это поможет, я очень надеюсь.
что то долго идёшь в зал, дорогу осилит идущий)) так а смысл в том что ты употребляешь одни колеса а потом перебиваешь их павами?? это ты получается всю жизнь играешь в топку в своем мозге лол

Поєднання нейролептиків, снодійного й тренувань потребує обережного підходу, особливо якщо мова про вечірні або нічні тренування. Ось коротко по пунктах:

1. Нейролептики

Це психотропні препарати, що впливають на центральну нервову систему.

Можуть викликати сонливість, млявість, зниження мотивації.

Фізична активність після прийому нейролептиків може бути небезпечною, бо сповільнюються реакції, підвищується ризик травм.

2. Снодійне

Залежить від типу (бензодіазепіни, Z-препарати тощо).

Якщо приймати до чи одразу після тренування — знову ж таки, ризик небезпеки через зниження м’язового тонусу, координації, серцевих ускладнень.

3. Тренування на ніч або за 1-2 год до сну

Легкі вправи (йога, розтяжка, ходьба) — можуть покращити сон.

Інтенсивні тренування (силові, кардіо) — стимулюють нервову систему, можуть ускладнити засинання (особливо безпосередньо перед сном).

Рекомендації:

Консультація з лікарем — обов’язково, якщо ти приймаєш нейролептики або снодійне.

Ідеальний час для тренування: не менш як за 3-4 години до сну, якщо це щось активне.

Якщо тренуєшся ближче до вечора — обирай щадні навантаження.

Не змішуй прийом препаратів + інтенсивне тренування без погодження з фахівцем.

Щодо нейролептиків та снодійного і їх заміни.

Якщо вирішиш краще переходити поступово зменшуй дозування на чверть таблетки кожні 2-3 дні поки не перестанеш вживати зовсім. Займайся легкою йогою віджиманням з перервою 1хв пий молоко мелісу ромашку валеріану для заспокоєння м'язів нервів та мозкової активності. Приймай теплий душ перед сном. Записуй думки в блокнот. Відключай телефон за нод до сну. Якщо схочеш змінити чи замінити таблетки цей варіант допоможе!

что то долго идёшь в зал, дорогу осилит идущий)) так а смысл в том что ты употребляешь одни колеса а потом перебиваешь их павами?? это ты получается всю жизнь играешь в топку в своем мозге лол
С чего ты взял что долго иду? Мне недавно согласились оплатить половину, вот поэтому и иду, на днях думаю куплю абонемент.

Павы я не часто юзаю, просто бесплатно были в доступе. Это плохо конечно спору нету, зависимость заиграла. Ну я под дметом например с девушками переписывался, а так не могу в обычном состоянии особо.

И была пауза долгая, я уже говорил. Щас я амф вообще исключил, помойка полная. Меф на меня не действует, это я уже понял, без толку его юзать. Лсд пол нейролептиками почти не сработала. От грибов бэд трип. Да и хер с ними. Единтсвенное что мне понравилось это д мет. А покупать я его точно не буду. Если получится намутить так вот его буду юзать, думаю понемногу.

С чего ты взял что долго иду? Мне недавно согласились оплатить половину, вот поэтому и иду, на днях думаю куплю абонемент.

Павы я не часто юзаю, просто бесплатно были в доступе. Это плохо конечно спору нету, зависимость заиграла. Ну я под дметом например с девушками переписывался, а так не могу в обычном состоянии особо.

И была пауза долгая, я уже говорил. Щас я амф вообще исключил, помойка полная. Меф на меня не действует, это я уже понял, без толку его юзать. Лсд пол нейролептиками почти не сработала. От грибов бэд трип. Да и хер с ними. Единтсвенное что мне понравилось это д мет. А покупать я его точно не буду. Если получится намутить так вот его буду юзать, думаю понемногу.
да, надо тебе выйти пробздеться походу

Для більшої впевненості у спілкування з дівчатами. Ти повинен полюбити себе. Можливо у тебе надлишкова форма чи комплекси. Це нормально, тобі треба їх проробити. Запиши на листку що ти відчуваєш і свої плюси та мінуси. Вибери ті які ти не хочеш бачити. І зроби опис чому вони тобі мішають бути вільним. Рештц зробить Бог та твоя підсвідомість. Тобі лиш потрібно вірити

Для більшої впевненості у спілкування з дівчатами. Ти повинен полюбити себе. Можливо у тебе надлишкова форма чи комплекси. Це нормально, тобі треба їх проробити. Запиши на листку що ти відчуваєш і свої плюси та мінуси. Вибери ті які ти не хочеш бачити. І зроби опис чому вони тобі мішають бути вільним. Рештц зробить Бог та твоя підсвідомість. Тобі лиш потрібно вірити
у него с головой проблемы ему это не поможет

Поєднання нейролептиків, снодійного й тренувань потребує обережного підходу, особливо якщо мова про вечірні або нічні тренування. Ось коротко по пунктах:

1. Нейролептики

Це психотропні препарати, що впливають на центральну нервову систему.

Можуть викликати сонливість, млявість, зниження мотивації.

Фізична активність після прийому нейролептиків може бути небезпечною, бо сповільнюються реакції, підвищується ризик травм.

2. Снодійне

Залежить від типу (бензодіазепіни, Z-препарати тощо).

Якщо приймати до чи одразу після тренування — знову ж таки, ризик небезпеки через зниження м’язового тонусу, координації, серцевих ускладнень.

3. Тренування на ніч або за 1-2 год до сну

Легкі вправи (йога, розтяжка, ходьба) — можуть покращити сон.

Інтенсивні тренування (силові, кардіо) — стимулюють нервову систему, можуть ускладнити засинання (особливо безпосередньо перед сном).

Рекомендації:

Консультація з лікарем — обов’язково, якщо ти приймаєш нейролептики або снодійне.

Ідеальний час для тренування: не менш як за 3-4 години до сну, якщо це щось активне.

Якщо тренуєшся ближче до вечора — обирай щадні навантаження.

Не змішуй прийом препаратів + інтенсивне тренування без погодження з фахівцем.

Щодо нейролептиків та снодійного і їх заміни.

Якщо вирішиш краще переходити поступово зменшуй дозування на чверть таблетки кожні 2-3 дні поки не перестанеш вживати зовсім. Займайся легкою йогою віджиманням з перервою 1хв пий молоко мелісу ромашку валеріану для заспокоєння м'язів нервів та мозкової активності. Приймай теплий душ перед сном. Записуй думки в блокнот. Відключай телефон за нод до сну. Якщо схочеш змінити чи замінити таблетки цей варіант допоможе!
Оу спасибо за ценную информацию и советы. У меня нейролептик уже на днк уровне наверное прописался.

По поводу тренировок, у меня абонемент дневной все равно, до 5 работает.

Я пробовал бросать, это невозможно никак. Сна абсолютно нету и так хуевр стает, такие боли в теле что терпеть невозможно. Я много раз пытался снижать и в итоге возвращался.

Ты не понимаешь просто какого уровня у меня симптомы, такого у обычных людей нету.

1000000311.jpg

Оу спасибо за ценную информацию и советы. У меня нейролептик уже на днк уровне наверное прописался.

По поводу тренировок, у меня абонемент дневной все равно, до 5 работает.

Я пробовал бросать, это невозможно никак. Сна абсолютно нету и так хуевр стает, такие боли в теле что терпеть невозможно. Я много раз пытался снижать и в итоге возвращался.

Ты не понимаешь просто какого уровня у меня симптомы, такого у обычных людей нету.
Якщо ламає тіло, можливо тобі треба до лікаря. Це серйозно бо всі таблетки діють на головний мозок і нервову систему а з вживанням наркотиків це гра в російську рулетку. Не жартуй з цим. Обери щось що більше до душі, знайти час відклади пару соток гривень купи якісні шишки Garuda курни мальоха не багато щоб не напаяло і так рознервована система і відчуй релакс розслаблення заснеш як миленький!

У меня сильная тревога. И диагноз шизоидное расстройство личности.

На меня такие простые техники не действуют, уж прости.

А в Бога я не верю)

У меня сильная тревога. И диагноз шизоидное расстройство личности.

На меня такие простые техники не действуют, уж прости.

А в Бога я не верю)
Бро, ти стабілізатори настрою п'єш? Це норм двіж. Проте спішу тебе розчарувати на мою думку шизофренії та всі її прояви це не хвороба. Просто тобі треба пояснити собі у свідомості що це тільки на краще, що це не мішає тобі жити, що ти з цим будеш тільки кращим. Як в монеті з двома сторонами а зараз ти десь посередині, розумієш?

Я пробую, хоть и сложно. медитация это норм тема.
Медитація це слухання музики робота з хоббі(малювання, письмо, рукоділля) це не обов'язково дихальні вправи чи лежання ліжку під музичку, але теж воно є. Тобто медитація це відпочинок для душі та тіла

Бро, ти стабілізатори настрою п'єш? Це норм двіж. Проте спішу тебе розчарувати на мою думку шизофренії та всі її прояви це не хвороба. Просто тобі треба пояснити собі у свідомості що це тільки на краще, що це не мішає тобі жити, що ти з цим будеш тільки кращим. Як в монеті з двома сторонами а зараз ти десь посередині, розумієш?
У меня нету шизофрении и не единого симптома шизофрении, шизотипия это немного другое)

У меня сильные боли и напряжения в теле. Бесконечные. Музыка в голове постоянная. И отсутствие сна.

Все буде добре, Бог про всіх думає

У меня нету шизофрении и не единого симптома шизофрении, шизотипия это немного другое)

У меня сильные боли и напряжения в теле. Бесконечные. Музыка в голове постоянная. И отсутствие сна.
А вибачаюсь, загрався

Використовуй в такому разі ароматерапію масаж рук та ніг та м'язів самостійно просто жмикай яц цицьки стане легше.)

Олію куркуми дуже дієва штука

Все мене нема, чао)

Все буде добре, Бог про всіх думає

А вибачаюсь, загрався
Ахаха как то 10 лет все только хуже)

Верить в Бога зашквар немного для 2к25

Я максимум могу поверить что есть что то над нами, или что нас кто то создал. И то, точно знать невозможно. А те религии что существуют это фигня.

Я максимум могу поверить что есть что то над нами, или что нас кто то создал. И то, точно знать невозможно. А те религии что существуют это фигня.
Ну це і є Бог ти просто не віриш у слово Бог всесущний отець неба і землі. Але значить ти ще живеш у суперечностях. Це нормально. Не кожному дано зрозуміти навіть у 40 + років, але рано чи пізно зрозумієш. Схиляюсь до думки що через це в тебе був негативний досвід вживання грибів та галюциногеніа, так Бог тобі повідомляє задуматися над тим що ти робиш

Релігії це всього лиш установи та історія для закріплення цих установ.

У спрощеному вигляді звісно

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу