Лягай відпочивати. І справді з'явиться нагода зменшуй дози роби масаж втирай олію куркуми в м'язи приймай душ пий мелісу і роби щось для душі та тіла. Все буде добре!
Лягай відпочивати. І справді з'явиться нагода зменшуй дози роби масаж втирай олію куркуми в м'язи приймай душ пий мелісу і роби щось для душі та тіла. Все буде добре!
Ну коли я розбив кулаки і в мене були гематоми зломані кістки я мазав куркумою з олією помагало біль ставав менший та приплив крові був ставали тепліші місця. Мінс ууркума не вписується повністю потрібно мити руки бо лишає повсюдну сліди. Ароматерамія тільки на олійка ефірних, бо палички східні навпаки дуже нервують. Музика або медитація постійно. Хоббі постійно і воно може бути і не одне. Позитивні думки та віра в бога без них я був би вже мертвий. Тому так я користуюся цим і доволі прекрасно тебе розумію в мене були також залежності по типу твоїх тільки можливо, я ж тебе не бачив, сильніші, але все пройшло допомога близьких молитва позитив хороші теплі люди навколо. Відокремлення від негативу в інтернеті і все пішло на підйом по вертикалі. І в тебе все получится просто спробуй погано не стане. Ти в любий момент можеш зупинитися тебе ніхто не буде осуджувати