• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Мир підпишуть починаю заливати бункер
Повідомлення об'єднано автоматично:

тактична ядерна зброя тоюі про щось говорить?
Мені говорить багато чого, але Україну чіпати ніхто не буде....

в України, доречі, теж є ядерна зброя, тільки про неї знають одиниці1000000640.gif

Тому нас нечіпаьимуть

Мир підпишуть починаю заливати бункер

Мені говорить багато чого, але Україну чіпати ніхто не буде....
миру не буде кожної війни з 1350 років центром в якому були війни навіть при чингісхані, наполеоні, гітлеру(прохоровка)(харків луганськ)) завжди були війни на території сучасної України, буферна зона між альянсом, тожі королівством та графствами, та імперією. як у зоряних війнах, доречі. Чому у нас такий родючий чорнозем? - "І вражою злою кров'ю волю окропіте"... 1000000691.gif

краще Вчіть Історію. —Історія циклічна.

миру не буде кожної війни з 1350 років центром в якому були війни навіть при чингісхані, наполеоні, гітлеру(прохоровка)(харків луганськ)) завжди були війни на території сучасної України, буферна зона між альянсом, тожі королівством та графствами, та імперією. як у зоряних війнах, доречі. Чому у нас такий родючий чорнозем? - "І вражою злою кров'ю волю окропіте"... 1000000691.gif

краще Вчіть Історію. —Історія циклічна.
тільки одиг нюанс є, тепер у кожної держави, на секундочку, є атомна та ядерна зброя, навіть своїм розумом ізолювавшись, північна корея отримала зброю ще в 2003-2005рр і успішно її випробувала, а вона вступила у україно-російську війну, доречі, якщо ви не забули..
1000000636.gif

я не кажу що світ пертвориться на ФАЛАУТ,проте спішу повідомити, що є інсайди, скоріш за все якщо не вдвсться прорвати нато блок у естонії та латвії цього року. на територію україни пустять тактичну ядерну зброю захід або центр, схід за підвень чіпати не будуть бо це оплот для наступу на африку і протока дарданелли важлива для пересування військ на частини італії іспанії та саудівську аравію. якщо ви досі не вірите. просто згадаю що америка всіма силами намагається викупити гренландію. окрім мадагвскару гаваїв які контролює америка а отже аилантичний океан їй потрібен захист від європейського фронту

ілон маск ще той козачок, але це пустишка...

Не факт 😁

имхо

є шанс що дарданеллу підірвуть але якщо я не помиляюся роблять ще коротшу протоку і вона скоро бцде закінчена. но єто не точна

Не точно визначити

Постійно так но не факт

якщо я не помиляюся роблять ще
майбутнє не вгадаєш, але всі хтл мають очі та не слухають новини а використовують літературу і співставляють факти рохіміють, за свою йобнуту поведінку(європа), та продаж псевдо мдма, труйку людей, насильство та кількість емігрантів, не бажання закрити війну в україні, бо бояться за свої дупи, європи може не стати, це не точно, і я керуюся тільки припцщеннями та тис що бачив/читав/проаналізував/наєбашився наркотою і ловив віщі сни... просто хочите про нормальні теми поговорити, на захищеному форумі, - давайте поговоримо, а то тільуи лайно-сраки-цицьки-наркота-репіт. онлі те що я бачив. проте якщо ви не хочите слухати дєда в якого кукуха поїхала, просто повідомте. я людина проста, лиш скажіть і я вступлюся геть.1000000667.gif

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу