PentaGramma
Гуру
Бача бази ебаныеперсы пидарасы
Бача бази ебаныеперсы пидарасы
Лучше бы мы о них вообще не зналиКороче я тут побыл и точно знаю какие бпла самые опасные... Шахед это дешёвая иранская ракета с моторчиком по сути.. но у них есть короче такой БПЛА Орлан например с ретранслятором... Он летит в круговую вокруг города очень высоко, и выбивает вай фай везде или связь сим карт и подменяет на свою.... Могут в этот момент смс приходить странные или звонки, короче таким образом они выясняют кучность населения типа кто где и сколько находится... Поэтому когда пишут что развед БПЛА, то лучше выключать технику связи, чтоб в один момент не прилетело потом... Им нужно количество жертв. Если не видят абонентов, то не будет и жертв... Что ж они зря будут тот КаБ выпускать по пустому полю?
жопочухи позорныеБача бази ебаные
Ебейший инсайдвійна не закінчиться в 2027-28 році буде третя світова війна, готуйтесь краще і не витрачайте грошей на наркотики, збирайте щоб в туреччину чи саудівську аравію їхати а потім в китай. бо америки скоріш за все не буде имхоПереглянути вкладення 87031
залишиться тільки росія, індія та китайвійна не закінчиться в 2027-28 році буде третя світова війна, готуйтесь краще і не витрачайте грошей на наркотики, збирайте щоб в туреччину чи саудівську аравію їхати а потім в китай. бо америки скоріш за все не буде имхоПереглянути вкладення 87031
я знаю що говорю
Если не сказать хужежопочухи позорные
УраНікуда їхати непотрібно копай бункер, в готуйся до прийому мігрантів ми в безпеці
тактична ядерна зброя тоюі про щось говорить?Нікуда їхати непотрібно копай бункер, в готуйся до прийому мігрантів ми в безпеці
Мені говорить багато чого, але Україну чіпати ніхто не буде....тактична ядерна зброя тоюі про щось говорить?
отожЕсли не сказать хуже
миру не буде кожної війни з 1350 років центром в якому були війни навіть при чингісхані, наполеоні, гітлеру(прохоровка)(харків луганськ)) завжди були війни на території сучасної України, буферна зона між альянсом, тожі королівством та графствами, та імперією. як у зоряних війнах, доречі. Чому у нас такий родючий чорнозем? - "І вражою злою кров'ю волю окропіте"...Мир підпишуть починаю заливати бункер
Повідомлення об'єднано автоматично:
Мені говорить багато чого, але Україну чіпати ніхто не буде....
тільки одиг нюанс є, тепер у кожної держави, на секундочку, є атомна та ядерна зброя, навіть своїм розумом ізолювавшись, північна корея отримала зброю ще в 2003-2005рр і успішно її випробувала, а вона вступила у україно-російську війну, доречі, якщо ви не забули..миру не буде кожної війни з 1350 років центром в якому були війни навіть при чингісхані, наполеоні, гітлеру(прохоровка)(харків луганськ)) завжди були війни на території сучасної України, буферна зона між альянсом, тожі королівством та графствами, та імперією. як у зоряних війнах, доречі. Чому у нас такий родючий чорнозем? - "І вражою злою кров'ю волю окропіте"...
Повідомлення об'єднано автоматично:
краще Вчіть Історію. —Історія циклічна.
ілон маск ще той козачок, але це пустишка...
Топим дальше
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.