• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

якщо я не помиляюся роблять ще

майбутнє не вгадаєш, але всі хтл мають очі та не слухають новини а використовують літературу і співставляють факти рохіміють, за свою йобнуту поведінку(європа), та продаж псевдо мдма, труйку людей, насильство та кількість емігрантів, не бажання закрити війну в україні, бо бояться за свої дупи, європи може не стати, це не точно, і я керуюся тільки припцщеннями та тис що бачив/читав/проаналізував/наєбашився наркотою і ловив віщі сни... просто хочите про нормальні теми поговорити, на захищеному форумі, - давайте поговоримо, а то тільуи лайно-сраки-цицьки-наркота-репіт. онлі те що я бачив. проте якщо ви не хочите слухати дєда в якого кукуха поїхала, просто повідомте. я людина проста, лиш скажіть і я вступлюся геть.Переглянути вкладення 87063
Ты ещё тут?

хуйлосос он, я бы так сказал
ну він загнввся, ніхто крім Бога не іирішує хто може покинути цю планету а хочеш покинцти планету є три варіанти 1)дмт+айаваска+куля в голову2)газова камера, вітер зробить своє3)попросити у Бога, змилується перейдеш на нвступний рівень. А ілон маск хоче ресурси та історію марсу розкопати. Ви ще не знаєте хто на Сатурні в газових хмарах живе...

Все буде не так, але буде

Цікаво але пофіг топка твориться

1000000745.jpg
san chi nazes
Повідомлення об'єднано автоматично:

1000000746.jpg
sauntres:(

Это ты свой шкаф или магазин фоткаешь?

охрана атмєна, він газвав мене Лєна, А я не лєна.

хто шарить давно вкурив

1000000658.gif

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу