Inkvizitor
Сектант
ВАСИЛЬЯ Малюк, да и шо
ВАСИЛЬЯ Малюк, да и шо
Не кипятись, мы же просто общаемся, не бывает так что люди всегда сходятся во мненияхТы синий нахуй или шо?! Ты лепишь бля не имеет значения, и какие-то обозначения утопиические делаешь, а я тебе по факту говорю - ИМЕЕТ НАХУЙ ЗНАЧЕНИ!!!
Рулетка на 165 тыс. сообщений, 30 мест, 5 победителей по 30$ (для аккаунтов с несколькими тысячами сообщений в одной теме приз умножается на количество таких тысяч, например, 1000-1499 сообщений x1,1; 1500-2499 x1,2, 10000 это х2 и т.д.).
Записываю только активные аккаунты, у которых имеется более 500 сообщений в этой теме. При записи прикрепите скриншот с количеством ваших сообщений, если не очевидно, что их больше 500. Все, у кого в теме больше 10 тысяч сообщений, если они не онлайн на момент рулетки, автоматически будут записаны на последние свободные места.
1 Alexliproll
2 МультиКекс
3 Inkognito18
4 Devil
5 ss14ss11
6 Паликарп
7 NoNameKiller
8 Armageddon
9 Bond007
10 Noir Novelist
11 dobkin
12 PentaGramma
13 SiriusWhite
14 andrik1488
15 eDRONDONDON
16 LoneDeVlone
17 Carvoeiro
18 Дары_Лесов
19 Blessed
20 nastybl00d
21 Polly
22 taiga
23 Brainstorm
24 I hate lies
25 HappyNow
26 Zeno
27 JackJeebs
28 GIRL
29 Rogash
30 9IRa GYRY
ну ясно дело -крокодиловые все в язвах и абцессах - но в больницу ни ногой )Не доверяю современной медицине
я не виграв треба перекрут
22 было изначально, я впервые перекрутилНе кипятись, мы же просто общаемся, не бывает так что люди всегда сходятся во мнениях
...Сегодня выиграет или 6 или 13, или 5
Мєнти знають що кожна відправка це кожного разу новий номер телефону. Тому є такий алгоритм дій, слідкувати за новими відправками. Якщо є створено два нових номера, відправника і отримувача, це автоматично може означати що пересилається заборонений товар. Просто раніше нп не надавала всі дані в онлайн режимі по відправках, а зараз по ходу надає. (можливо в зв'язку з війною, щоб не було пересилання зброї і тд.)обязан менять данные после каждой разосланой партии в идеале,
Правильно, сходи к ворожкеНе доверяю современной медицине
Та у меня пес один доману ясно дело -крокодиловые все в язвах и абцессах - но в больницу ни ногой )
Пока принял решение просто лежать в кровати в темнотеПравильно, сходи к ворожке
жорсткоМєнти знають що кожна відправка це кожного разу новий номер телефону. Тому є такий алгоритм дій, слідкувати за новими відправками. Якщо є створено два нових номера, відправника і отримувача, це автоматично може означати що пересилається заборонений товар. Просто раніше нп не надавала всі дані в онлайн режимі по відправках, а зараз по ходу надає. (можливо в зв'язку з війною, щоб не було пересилання зброї і тд.)
Відправляти декілька разів з того самого номеру теж не варіант, так як проходять контрольні закупки (ну за це і так всі в курсі).
Це з того що я дізнався, на скільки це правда то хз. Не стверджую це на 100%
Чи це працює на всіх поштах то теж хз. Але однозначно на нп постійні затримання. Як на відділеннях так і на поштоматах, інколи від нп відслідковують де живе отримувач і просто приходять до дому, на підставі закону про воєнний стан. Це вже з заяв про затримання.
Після того як мене взяли на пошті прийшлось дізнаватись всі нюанси щоб такого більше не було. Зрозумів що немає варіанту пересилання в якому можна бути впевненим, ну з НП це точно.
такое мнение недавно читал
отожжорстко
Та піздец опять мимо
Ну насчёт получателя - я такого же мнения, каждый раз новые данные могут привлечь внимание к себе. Особенно если брать на отделении, часто, где твое наркоманское ебало запомнят работники. А вот отправщик должен как менять данные, так и ложить посылки постоянно в разных почтоматах. Плюс да, ещё играет большую роль стелс, особенно при порядочном весе, который засекать куда прощеМєнти знають що кожна відправка це кожного разу новий номер телефону. Тому є такий алгоритм дій, слідкувати за новими відправками. Якщо є створено два нових номера, відправника і отримувача, це автоматично може означати що пересилається заборонений товар. Просто раніше нп не надавала всі дані в онлайн режимі по відправках, а зараз по ходу надає. (можливо в зв'язку з війною, щоб не було пересилання зброї і тд.)
Відправляти декілька разів з того самого номеру теж не варіант, так як проходять контрольні закупки (ну за це і так всі в курсі).
Це з того що я дізнався, на скільки це правда то хз. Не стверджую це на 100%
Чи це працює на всіх поштах то теж хз. Але однозначно на нп постійні затримання. Як на відділеннях так і на поштоматах, інколи від нп відслідковують де живе отримувач і просто приходять до дому, на підставі закону про воєнний стан. Це вже з заяв про затримання.
Після того як мене взяли на пошті прийшлось дізнаватись всі нюанси щоб такого більше не було. Зрозумів що немає варіанту пересилання в якому можна бути впевненим, ну з НП це точно.
такое мнение недавно читал
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.