Noir Novelist
Конфуций
В кпзех нанавиджу комендантську годину. Особливо літом. А якщо ти бездомний? де тоді ночувати щоб не порушувати![]()
В кпзех нанавиджу комендантську годину. Особливо літом. А якщо ти бездомний? де тоді ночувати щоб не порушувати![]()
Знаешь как говорится везде хорошо где нас нету.думаю в кінці літа йти якщо шмаль в дикому ауті не виросте. Робити всеодно буде нічого цілий рік тільки ходи шукай де банку вициганить і на роботу яка не подобається зарплатнею і скотськими умовами
И денег постоянно не хватаетЗнаешь как говорится везде хорошо где нас нету.
Когда на работе сидишь думаешь что хуёвая работа или мало платят или коллективный плод ну короче или яйца мешают.
А а когда сидишь без работы знаешь как заработаешь скучаешь. За коллективчиком. Даже за пидором директором скучает потому что некого на х** послать)
Это что-то очень близко к паечке папаечки)))В топку эту топовую сука топку
в Сельпо)))
День это зло, а зла на всех не хватает)))И денег постоянно не хватает
Я вынужден экономить. А так бы я тоже не прочь посорить деньгами) а точнее улучшить качество жизни.ты умеешь экономить
Ахахахаха сук в голос)
ну я вже рік на почті. За день приймаю і видаю пару тон посилок на відділені. А зп 700 грн дньовка. Малувато за героїчну працю і графік з 8 до 7. І черга людей від каси до дверей безкінечна. Начальніца відділення ще той підор. І раз в тиждень перевірки інших начальніків приїжають. Хоча така в нього робота тримати нас в напрузі. Ну треба поміняти роботу це точно) Я за 3 роки війни 5 робіт помінявЗнаешь как говорится везде хорошо где нас нету.
Когда на работе сидишь думаешь что хуёвая работа или мало платят или коллективный плод ну короче или яйца мешают.
А а когда сидишь без работы знаешь как заработаешь скучаешь. За коллективчиком. Даже за пидором директором скучает потому что некого на х** послать)
Надо новых завлекать а то порог входа большой, снизить мб для эксперимента нужное количество смс до 100 и мест побольшеУ аккаунтов с тысячами сообщений в теме выиграш умножется кратно количеству таких тысяч, например 1000-1499 сообщений это х1,1; 1500-2499 это х1,2.., 10000 это х2 и т.д.).
о а це футбол чи шо сьогодні?ВПЕРЕД УКРАИНА
ЕБАТЬ БЕЛЬГИЮ
Тебе пиздец ахахахНадо новых завлекать а то порог входа большой, снизить мб для эксперимента нужное количество смс до 100 и мест побольше
Ну, бро, остался только колл центр ещену я вже рік на почті. За день приймаю і видаю пару тон посилок на відділені. А зп 700 грн дньовка. Малувато за героїчну працю і графік з 8 до 7. І черга людей від каси до дверей безкінечна. Начальніца відділення ще той підор. І раз в тиждень перевірки інших начальніків приїжають. Хоча така в нього робота тримати нас в напрузі. Ну треба поміняти роботу це точно) Я за 3 роки війни 5 робіт поміняв. До війни вчився школа унік. А після - виробництво спецій, заправка окко, кафешка, потім знов кафешка і оце почта. Головним критерієм під час вибору наступної роботи це буде щоб в неме керівник був чоловічої статі. А не начальніци сучки) Які кричати оце люблять і нерви потріпати на рівному місці. Доречі колеги на почті давно поняли шо я люблю на роботі курнути але лояльно ставляться. Навіть банку просили на корпоративі хехех
Уже грають, АЛЬОООООо а це футбол чи шо сьогодні?
Nf gjitk jy yf [eq
Знаем мы ваши «бельгийские вафли» собственного производстваБельгийские вафли сука, пропаенные фуфайки
ну я вже рік на почті. За день приймаю і видаю пару тон посилок на відділені. А зп 700 грн дньовка. Малувато за героїчну працю і графік з 8 до 7. І черга людей від каси до дверей безкінечна. Начальніца відділення ще той підор. І раз в тиждень перевірки інших начальніків приїжають. Хоча така в нього робота тримати нас в напрузі. Ну треба поміняти роботу це точно) Я за 3 роки війни 5 робіт поміняв. До війни вчився школа унік. А після - виробництво спецій, заправка окко, кафешка, потім знов кафешка і оце почта. Головним критерієм під час вибору наступної роботи це буде щоб в неме керівник був чоловічої статі. А не начальніци сучки) Які кричати оце люблять і нерви потріпати на рівному місці. Доречі колеги на почті давно поняли шо я люблю на роботі курнути але лояльно ставляться. Навіть банку просили на корпоративі хехех
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.