Опять t9 подвело)))Ох ми и Дел потопили, скілтків унітаз аяяй![]()
Хотела написать топим Дед топим
Опять t9 подвело)))Ох ми и Дел потопили, скілтків унітаз аяяй![]()
Не розказуй нікому, треба ж прибіднятися, щоб )))) аххау тебя стабильная зп 1к баксов в топке, чё ты паришься
у тебя стабильная зп 1к баксов в топке, чё ты паришься
Огоу тебя стабильная зп 1к баксов в топке, чё ты паришься
Наоборот бы поделился опытом (Не розказуй нікому, треба ж прибіднятися, щоб )))) ахха
Есть такое)))Комари негідники
Добре ділоНаоборот бы поделился опытом (
Повідомлення об'єднано автоматично:
Есть такое)))
Я теж над цим вже думав, для початку хоть на місяць хочу піти пожити в лісі на природі в мене є однодумці то на тижня три точно в поход з одним кнопочним телефоном щоб був зв'язок....Я возможно уже скоро уйду из интернета. Навсегда.
Хочу заняться духовной жизнью.
Видишь какой Дед не хочет делиться)Добре діло
ЖадінаВидишь какой Дед не хочет делиться)
Ну діло не зитре, хоча єбать тут діло лвл екстраЯ теж над цим вже думав, для початку хоть на місяць хочу піти пожити в лісі на природі в мене є однодумці то на тижня три точно в поход з одним кнопочним телефоном щоб був зв'язок....
Я только королевскую битву смотрел, ну и дохуя аниме конечно
Йдеш да живешНу діло не зитре, хоча єбать тут діло лвл екстра
Бро, если твой аккаунт взяли в заложники моргни два разаЯ теж над цим вже думав, для початку хоть на місяць хочу піти пожити в лісі на природі в мене є однодумці то на тижня три точно в поход з одним кнопочним телефоном щоб був зв'язок....
- говядина, солёный огурецЖадіна
Так з тобою я постійно стараюся ділитися, я просто бачу, що ти все сама розумієшНаоборот бы поделился опытом (
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я подумала что о qwecursedeadКак-то мой Ярик взял жигу у бати и залез ко мне на второй этаж в частный дом ночью звать кататься, а я подумал что это сон - выставил его обратно на балкон, закрылся изнутри и лег спать, лежу и слышу - жига завелась и уехала, тогда токо дошло шо не сон)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.