Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Тут когда-то был посыл такой скин он сидел тупо сразу ёбанного на хуй там побитого заключённого блядь там под резко нова еле как врубать его блядь там пол тачк не работала блядь Samsung а какого тебеТак он сидел и он говорил типа мне похуя салеВик запаянный самоеЯ буду сидеть тут до последнего ну так и я
Ну не мешайте будь ты человеком ёперный театр блин
Повідомлення об'єднано автоматично:
Схаменіться будьте люди бо лихо вам буде розколюється незабаром заковані люди настане суд заговорять і Дніпро і гори і потече сторінками кров у синє море дітей ваших і не буде кому помагати і до цурається брат брата і дитини мати і дим хвору заступить сонце перед вами і навіки про клини ти своїми синами умитися образ Божий не зверніть бо не вчене око загляне в душу глибоко глибоко дізнаються не Божа ета чи я на вас шкура і засудять і при мудрих не мудрі дурять
Добрый ранок It’ll be a loser do you have aЯ тут пытаюсь выиграть 15 минут ку но это поломают меня жутко а так что мне вообще до хутка надо взять её за жопку
Повідомлення об'єднано автоматично:
Белые рубашки задом наперёд Рыжкин вас диалог за спиной завязаны