В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Вчера где-то в 5 ужинал))
О 5 ранку?) Оце потужно, нічого й добавити. У мене іноді день йде на перекусах, шо я й дупля не відрізаю, коли обід, коли вечеря. Весь день в зажорах буває😁

О 5 ранку?) Оце потужно, нічого й добавити. У мене іноді день йде на перекусах, шо я й дупля не відрізаю, коли обід, коли вечеря. Весь день в зажорах буває😁
Да щось графік здвинувся ще більше,
Раніше 15:00 зараз не встаю, а то і пізніше.

Повідомлення об'єднано автоматично:

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Останнє редагування:
Всім хорошої суботи, кому на роботі, кому вдома у теплому ліжечку🌈🙌

Так это же всем публично известная информация, по всей секте можешь пойти насобирать.
Самі на себе понаписують хто дрочить хто колеться хто ще щось
А потім кажеш йому ти дрочер чи ти дирявий починають обіжатися мол наговарюєш чи інфу зливаєш...якісь люди такі чи то розуму немає чи реально голові диряві в них....особливо я про дрочунів 😂😂

Какой же кайф

Прекрасный же человек придумал эту кнопочку, "Игнорировать".
Вот это я называю игнор. А не идти туда, где ты как щенок будешь лапками махать, и тебе ещё защеку напихает например я))

Где-то наверное на фоне воняет просроченным, что-то там распинается, а мне даже не интересно, кто там, или что там.
Как же это прекрасно.

Screenshot_20241123_073300.jpg

Останнє редагування:
І саме головне, я даже незнаю, чи то Нуклеон, чи то ше якесь їбанько, наприклад 2в1 біполярне)))
Там на фоні само собі воняє - і таааак похуй)))

Кетаміносубота наступила😁

andrik1488 віддай долг як можна так позорити себе щей в ігнор і погрожувати сам должен і ще й старається когось дураком зробити .аяяй але то таке

Всем доброго утра 🌹
Пускай плохая погода никак не повлияет на ваше настроение 😍

Ще одна должніца пише цій ладно я дарую ті гроші вона нещасна така хвора що аж жалко її

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу