Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$
Я не люблю коли за твою доброту тебе ж і гряззю поливають тому я стою до кінця замість сказати щось норм гряззю облити і робити дураком))) я буду гнути поки нарешті не заберу морально все що мені зробили бо я прав а правда це сила не я просив в мене просили кароче ти походу ще нерозумієш самої суті....
Кароче ладно...тут реально стало хмуро)))
Бажаю вам того, що ви бажали мені в сто раз більше, і щоб дали всього скількі ви дали мені теж в сто раз більше)))!!!
Гарного всім дня)))
Кароче ладно...тут реально стало хмуро)))
Бажаю вам того, що ви бажали мені в сто раз більше, і щоб дали всього скількі ви дали мені теж в сто раз більше)))!!!
Гарного всім дня)))
Смотрю кто-то тебя выбешивает А никого не вижу.
Человек-невидимка опять гонит наверное
Я надеюсь его когда-то попустит и будет снова приятном собеседником
Та ні, дня три тому юзав кет, але десь 70 мг, також не подіяло майже. Може не так нюхаю, що не розчиняється в носі. Може щось мішає. Я перед цим спреєм бризкав
Та ні, дня три тому юзав кет, але десь 70 мг, також не подіяло майже. Може не так нюхаю, що не розчиняється в носі. Може щось мішає. Я перед цим спреєм бризкав