В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Ты меня именно своим предложением вот этим убираешь 😂😂😂
Я нечаянно засмеялась прямо на всё отделение 😂😂😂
Умеешь- делаешь
Что умеем, то умеем)
Ладно, иду прогревать машину - надо сейчас сьездить по делам.

Блять ну аж разозлился ух и дед блять...
Да чого ти злишся я на лайті собі тут пишу дивлюся як люди реагують на правду як лізе нутро кожного наружу це ж цікаво як ти не уявляєш
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ой блять короче ты не пробиваемый
Я не люблю коли за твою доброту тебе ж і гряззю поливають тому я стою до кінця замість сказати щось норм гряззю облити і робити дураком))) я буду гнути поки нарешті не заберу морально все що мені зробили бо я прав а правда це сила не я просив в мене просили кароче ти походу ще нерозумієш самої суті....

Кароче ладно...тут реально стало хмуро)))
Бажаю вам того, що ви бажали мені в сто раз більше, і щоб дали всього скількі ви дали мені теж в сто раз більше)))!!!
Гарного всім дня)))

Кароче ладно...тут реально стало хмуро)))
Бажаю вам того, що ви бажали мені в сто раз більше, і щоб дали всього скількі ви дали мені теж в сто раз більше)))!!!
Гарного всім дня)))
Та ти через 30хвилин зайдеш і будеш далі сам з собою в гівні мішатись, нахуй ти одне і те ж саме пишеш уже 10раз за сутки?)))

Та ти через 30хвилин зайдеш і будеш далі сам з собою в гівні мішатись, нахуй ти одне і те ж саме пишеш уже 10раз за сутки?)))
Смотрю кто-то тебя выбешивает А никого не вижу.
Человек-невидимка опять гонит наверное
Я надеюсь его когда-то попустит и будет снова приятном собеседником
Повідомлення об'єднано автоматично:

Пойду-ка Я теперь посмотрю "папину дочь"

І саме головне, я даже незнаю, чи то Нуклеон, чи то ше якесь їбанько, наприклад 2в1 біполярне)))
Там на фоні само собі воняє - і таааак похуй)))

Кетаміносубота наступила😁
Щось не вийшло впасти в яму мені

Та ні, дня три тому юзав кет, але десь 70 мг, також не подіяло майже. Може не так нюхаю, що не розчиняється в носі. Може щось мішає. Я перед цим спреєм бризкав
Дивно.. Ну бажано заздалегідь бризкати, не прям перед тріпом

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу