I hate lies
Гуру
Шо ви там
Для чого вживайте те що потрібно постійно доганятися кожну годинуЕбнул дорогу 0.5, штырит норм
Особисто я їбашу меф не кожну годину. Перший захід тримає 3 години. Далі по 2 мінімум.Для чого вживайте те що потрібно постійно доганятися кожну годину
Вот я думаю расянуть меф на целый деньОсобисто я їбашу меф не кожну годину. Перший захід тримає 3 години. Далі по 2 мінімум.
Це вже не КОЖНУ годину. Дехто фєном частіше доганяється, ніж я мефом наприклад![]()
Одужуй))Я под каплями для носа
Да так и есть, доганяюсь каждый часДля чого вживайте те що потрібно постійно доганятися кожну годину
Та вже більше тижня закладає, повітря блядське грязне, і перехворів недавно, і ще дуже часто нафтизином користувався до цього...Одужуй))
Я майже не користуюсь краплями..Та вже більше тижня закладає, повітря блядське грязне, і перехворів недавно, і ще дуже часто нафтизином користувався до цього...
Оооо, взрослый и самодостаточный мужик. Сразу видноМама на работе будет
Папа тоже
Так что с утра и до 5 вечера можно смело ебашить
Ахаха ну бля, я скоро сьеду от родителей. Постараюсь после Нового года. И тогда можно будет юзать что угодно и когда угодноОооо, взрослый и самодостаточный мужик. Сразу видно
Это 2 совершенно разные вещи. Постараюсь это теория. А слово "съеду" подразумевает точное действия.я скоро сьеду от родителей.
Я где то через пару месяцев обязательно напомню об этом. Посмотрим насколько твои слова окажутся правдой. Или будет как обычноПостараюсь после Нового года.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.