В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

я скоро сьеду от родителей.
Это 2 совершенно разные вещи. Постараюсь это теория. А слово "съеду" подразумевает точное действия.
Постараюсь после Нового года.
Я где то через пару месяцев обязательно напомню об этом. Посмотрим насколько твои слова окажутся правдой. Или будет как обычно

Це точно це точно факт
Повідомлення об'єднано автоматично:

Та вже більше тижня закладає, повітря блядське грязне, і перехворів недавно, і ще дуже часто нафтизином користувався до цього...
Це папелені слизові які реагують на сире повітря влажность пивишенна, я це пройшов коли теж вживав

Нічого читаємо скаргу на прострочену продукцію ти шо там?

Добре, коли є кнопка "Ігнорувати")))

Точно так і треба все життя жити в ігнорі бо .....

Закрий очі якщо муляє просто і ефктивно

Тож так воно і є
Придворний актер умен и хитер

В людини вже серйозна проблема, це печально факт!!!!

Не, ну а шо)
Дядька почти на 6 лет меня старше. Сиги мамка покупает, живет с родаками. Хочет уебаться, ныкаться надо. Сразу видно успешного и реализованого
Видно невооруженным глазом)

Это 2 совершенно разные вещи. Постараюсь это теория. А слово "съеду" подразумевает точное действия.

Я где то через пару месяцев обязательно напомню об этом. Посмотрим насколько твои слова окажутся правдой. Или будет как обычно
Все зависит от денег. Заработаю денег - сьеду, не заработаю денег - не сьеду. Я не могу сказать что точно перееду.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Не, ну а шо)
Дядька почти на 6 лет меня старше. Сиги мамка покупает, живет с родаками. Хочет уебаться, ныкаться надо. Сразу видно успешного и реализованого
Тебе 24?

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу