Це дійсно такОго у Шишенко появилась помічниця ???

Повідомлення об'єднано автоматично:
Дуже прикро(((( А він отримав ps5 я так і не зрозуміла?Нажаль, наш брат Литрмолочницы вже більш ніж пів року не в мережі.
Це дійсно такОго у Шишенко появилась помічниця ???
Дуже прикро(((( А він отримав ps5 я так і не зрозуміла?Нажаль, наш брат Литрмолочницы вже більш ніж пів року не в мережі.
А ти хто ? Як твій нікнейм?Це дійсно так
Дуже прикро(((( А він отримав ps5 я так і не зрозуміла?
А те що показує, що він був недавно в мережі - цікаво, але наче поки не давався чути.Нажаль, наш брат Литрмолочницы вже більш ніж пів року не в мережі.
Не думаю що ми знайомі )А ти хто ? Як твій нікнейм?
Ти ж не новорєг
Значить тепер будемо. Я Джеймс, можна просто БондНе думаю що ми знайомі )
У мене була сторінка але я майже не користувалась нею. Лише для пошуку стаффа .А ти хто ? Як твій нікнейм?
Ти ж не новорєг
Дуже приємно!!)Значить тепер будемо. Я Джеймс, можна просто Бонд![]()
Це перша робота саппортом ?У мене була сторінка але я майже не користувалась нею. Лише для пошуку стаффа .
ТакЦе перша робота саппортом ?
А ти не знаєш де він?Плойку он получил,тарилась у него последний раз в сентябре и после мы еще списывались в тг в середине осени, дальнейшая судьба его неизвестна, но дом, в котором он жил, не пострадал от прилётов шахедом, инфа - сотка.
Ну тоді бажаю успіху))
Це перша робота саппортом ?
Дякую)Ну тоді бажаю успіху))
Дропшипинг дело святое, почти полностью уверен что у меня есть контакт дропа твоего, да и найти его не так уж и тяжелоДорогие друзья, хочу представить Вашему сектантскому вниманию, обыкновенные ( БЕЗ ТГК! и каких либо ПАВ ) курилки, одной из распространненых фирм ELF BARМоя линейка курилок:
- 18 000 тяг с экраном на всю курилку (вкус только дабл эпл)
- 25 000 тяг
- 25 000 тяг КОМВО
Возможны оптовые заказы через гаранта! А так же любой вид продукции ELF BAR в оптовом формате!
Оригинальная продукция Подзарядка аккумулятора + 2 или 3 режима курения (регулировка некатина)Переглянути вкладення 58228
Переглянути вкладення 58227
Переглянути вкладення 58229
Переглянути вкладення 24600
Переглянути вкладення 58223
Переглянути вкладення 58224
Переглянути вкладення 58225
Вы спросите в чем прикол?) а его нет, просто вариант как для своих! Банально я помогу любому уважаемому сектанту с трошки увеличенной скидкой)
Дабы подтвердить свои слова, выдам пару пробных вариантов под полноценный отзыв в теме. Пишите свой ник,выбранный вкус, товар то легальный и без приколов, так что, могу в Киеве отдать самовывозом либо НП куда скажете. Выберу некоторых тестеров и сектантов не обделю)
А в целом 1 курилка на 23 000 тыс тяг у меня будет по 699 грн.(это только для сектантов!)
Отправка наложкой, только от статуса "Посвященный" и выше! Либо через послугу "Гарантюня"
1. Inkognito18 - Bluе Razz lce ( Отзыв )
2. taiga - Jasmine Raspberry ( Отзыв )
3. ПятоЧКА® - Strawberry Watermelon Bubble Gum ( Отзыв )
нет, скорее всего, больше не продаёт курилки и нашёл шш и амф с рук на районеА ти не знаєш де він?
Головне щоб живий був
Ну взагалі інфа була така - прийом.А ти не знаєш де він?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.