• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Упаковано довірою, всередині — питання. Проба BazaRC дубль два. Або як довіра розчиняється в кристалах с Бази

інтєрєсно прям аж «вєсьма», було цікаво читати

а цікавіше було б почути коментарі

На заметку. Магний аллергии провоцирует, расширяя сосуды

Хороший трип-репорт

не могу даже представить как с такой дозы может быть, что-то кроме недобора, хезе, наверное это я неправильный, но пока минимум 70-100 не запиздячу , даже после перерыва, кина не будет

база тебе первй раз солемет выслала? потом исправилась и выслала уже точно мет,который ровный плавный,спокойный,подходит для работы,правильно я понял?
интересно был чтобы ты панацеевский затестил еще)до зимнего завоха тип топа ,брал там перелдически.
а так тип топовский сейчас лучший ,причем два вида нравятся у них,один более ровный ,спокойный,под работу хорошо подходит,второй более мощнее. на днях тестил его.,но сильно перебрал с дозировкой) два дня дыбом волосы торчали,чокнутый профессор)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

не могу даже представить как с такой дозы может быть, что-то кроме недобора, хезе, наверное это я неправильный, но пока минимум 70-100 не запиздячу , даже после перерыва, кина не будет
та чего ,помню 0,1 г раньше брали с другом на двоих ,сначала по одной дороге и позже по одной еще ,всего 4 дороги помещалось в 0,1г,как раз по 0,025 получается

база тебе первй раз солемет выслала? потом исправилась и выслала уже точно мет,который ровный плавный,спокойный,подходит для работы,правильно я понял?
интересно был чтобы ты панацеевский затестил еще)до зимнего завоха тип топа ,брал там перелдически.
а так тип топовский сейчас лучший ,причем два вида нравятся у них,один более ровный ,спокойный,под работу хорошо подходит,второй более мощнее. на днях тестил его.,но сильно перебрал с дозировкой) два дня дыбом волосы торчали,чокнутый профессор)))

та чего ,помню 0,1 г раньше брали с другом на двоих ,сначала по одной дороге и позже по одной еще ,всего 4 дороги помещалось в 0,1г,как раз по 0,025 получается
Первый образец был тестовый, и не шел в продажу.

как же интересно читать твои репорты, реально круто проделанная работа!)

Саме так, бро

Первый образец был тестовый, и не шел в продажу.
Мєт хороший. Нехай хлопці та дівчата юзають з задоволенням 😉

Порада від лікаря (нарчіпєта, такого як і ти братік🤜🏼🤛🏽) — якщо тобі це дійсно потрібно. Спробуй зануритися в тему оксидативного стресу та дізнатися, які продукти чи речовини можуть його знижувати/підвищувати. Наприклад, зверни увагу на бурштинову кислоту — цікава і недооцінена штука.

Колись, років 15 тому, я дуже хворів. Стан був серйозний, а лікарі (колєгі епт) ніяк не могли поставити точного діагнозу. Ні, я не лежав в лікарні під крапельницею 24/7. Просто не набирав вагу і вцілому було хуйово. І тільки згодом з’ясувалося, що причина — гельмінтоз, який виник на фоні ослаблення імунітету після інфекцій, що передаються статевим шляхом. Піпірка захворала) у лікаря)

За той період я багато чого зрозумів. Наприклад, що дорогі ліки не гарантують результату. А більшість нашихлікарів препарати призначаються просто «щоб відчепився». Ніхто не намагається по-справжньому розібратись, зібрати повний анамнез, уважно вислухати. Докопатись до істини. … на рецепт і 3.14дуй в аптеку. Хто там наступний? Заходьте?! Їх одиниці і їх треба цінувати/поважати. Наприклад не писати з гарячою головою у вайбер піся 18:00 (після робочого дня) а просто поважати їх особистий простір.

Я тоді перепробував купу всього (табли, бади, традиційну/не традиційну медицину, піявки і прочу дічь). Багато читав і пробував. У прямому сенсі вдома була ціла аптека. Потім, коли одужав, усе викинув. ЗаNпали ці табли, баночки, вся ця 3.14дота.
Але той досвід лишився. І зараз трохи розуміюсь (не все звичайно, всього ніхто не знає), які комбінації засобів справді можуть працювати, як одні препарати потенціюють (підсилюють) дію інших, і що краще не змішувати.
Спробуй бурштинову кислоту яка коштує копійчини і потім якось напишеш яка довжина злітної смуги тобі треба щоб … взлетіти high🛫✈️🌤️

IMG_5710.png

Її перед прийомом за скільки часу треба прийняти?) експерименти я люблю
О! Так ти свій пацик!

Дивись, просто для себе відміть. У тебе є зайва вага? Якщо так, то бажано спочатку кілька днів (3–4-7 днів скільки вийде протриматись без наркотікоу) поприймати буршт к-ту — по інструкції, 2–3 рази на день, як у тебе виходитиме. Це - етап підготовки.
Після цього, зроби свою “злітну смугу” — 0,025-0,05 г
І через годину після прийому метамфетаміну, якщо раптом ти не помітиш як взлетів, прийми 1/2 табл бурштинової к-ти. Половинку, просто розжуй і запий водою. Відчуй іі кислинку.

Ну і так, просто занурся трохи в тему оксидативного стресу. Почитай, якщо любиш читати. Або послухай щось на YouTube, там є нормальні лекції й пояснення простими словами. Darkseid здається щось викладав на цю тему. Пошукай на labrc.
Головне це зрозуміти суть: що саме провокує ушкодження клітин, і як це пов’язано зі способом життя, їжею.

Продукти, які бажано вживати менше або рідше, якщо хочеш зменшити рівень оксидативного стресу та підвищити «карітал»: смажене на олії, особливо фастфуд, копченості!!, солодке у великих кількостях, перероблене м’ясо (типу ковбаси, сосиски).
А от бурштинова кислота, магній, омега-3, зелень, ягоди, вітамін С — навпаки, можуть піднімати «оксидативний капітал» (ресурс) клітини, зменшити запалення і трохи підлатати внутрішні системи.
Просто почни з базового — і пазл сам почне складатись. Чік-пік😉

Назад
Зверху Знизу