ПРОДАВЕЦЬ: Oracle Group
ПОМІЧНИК: Oracle Supp
ГІЛКА НА ФОРУМІ: https://labrc.name/forums/oracle-gr...vp-mef-amf-opt-roznica-luchshie-vakansii.139/
ТЕСТЕР: 95/33/178.
ЧАС ДІЇ: Активна/відчутна/ психоактивна фаза дії речовини в межах 4-5 годин, яку я і збираюсь описати в цьому тріпіі.
ТОЛЕР/КРОСТОЛЕР: Низький, не юзав стимуляторів рівно 14 днів, 3-ого квітня в мені вперше побували грибочки.
ОРГАНОЛЕПТИКА: В'язка, волога, кристалізована субстанція світло-коричневого кольору з дуже насиченим і яскраво вираженим запахом оцету + в залишках, які я собі наколупав на останню дорогу, голові здалось, що ніс вловив, мабуть, багатьом відомий, аромат "калоші".
ФОТО:
ТРІП:
00:00 Зробив собі смужку, в 50-70 мг:
Занюхав. Залетіла смужка, без ексцесів. Загірчило цілком терпимо, "ліфти" теж не прям самими бридкими здались.
00:10 Розігнало добре, тяга рівна +-, 40-30/60-70 ейфо/стім. Настрій піднятий, вмикач, що називається, спрацював, при тому що почав вже працювати з 3-ьої хвилини. Щось туди-сюди і години часу, як не було.
01:20 Вийшов на балкон на перекур, оцінивши той стан в загальному, як такий, що мені сподобався, впродовж перших 1:30 години тріпу.
02:30 Дивно, а ще дігнатися поки не хочеться. Дія речовина все така ж плавна і рівна, не запаюча, контрольована, а не як під тими всіми незрозуміло з чого, сучасними, афмомєфосолями, під якими або хуйово пре, або запайка - "хуй випущу з рук телефон". Настрій і тяга все ж на тому, що і були, рівні.
03:30 Може вже пора щє? Тудимсь-сюдимсь - схавав банан, стакан кефіру і яблоко, сходив в душ.
04:30 Знову на старті! Але кому потрібні розповіді про всі ці старти?
Загалом, якщо ти себе контролиш, то можливо 1 чи 2 доріжки - 50 мг- вдень чи раз в пару днів в якості помічника в нарізанні поставлених задач може і спрацювати.
ВИСНОВКИ:
Навряд це той самий, із 90-х.
Ціна, пздц.
За шкалою нормального метамфетаміну - 7-8/10 - після 1-ї дороги і все як завжди, невиправдані очікування - 5/10 - після з'їденого чєку.
ПРОБА: З натяжечкою - 7/10.
ВАГА: 10/10.
ДОСТАВКА/КЛАД: Доставка НП, дещо з затримкою, але мені не горіло - 8/10.
СТЕЛС: 5/10 - "намотка з чого попало на пробу", посилка дуже легка, вакууму не було.