Мефедрон від BAZA RC

Это не меф, а админ хуёвый и типичный барыга
Взял бабки 2к, а выслал 3.5г вместо 5г
А меф эту отраву дал, думая что я стану травить своё население ну оно направилось в унитаз ведь в каждом зипе был недовес на 0.25г

После этого кинул на зарплату и удалил чат
BAZARC кидала, что намеренно выпаривает людям яд непрущий, и ещё недосыпает считая клиентов лохами, а ещё обозвал крысой оставшись должным мне за 26 штук по 170 грн каждый. Шлите нахуй кидал. Шоб ракета в твою морду воровскую прилетела
Я из за этой ситуации снял их баннер, а то хорошие условия были но с таким стаффом не вижу смысла сотрудничать и что то здесь покупать.

UPD:
Писав тріп в моменті упоротості -
хочу трішки підкоригувати.

Карочь після годин десь трьох від моменту крайнього занюху, а з'юзано, якщо що, протягом 7 годин було приблизно 500 мг - мене накрило хвилею достатньо сильного - 3/5 - внутрішнього дискофорту, апатії і байдужості до всього. Психологічно поник, а не ті думки в голові не могли знайти собі місця наступні кілька годин. Заснути було дуже важко, аж настільки - вперше.
+ Подразнення слизової носу аж до крові, яка після одного з висмаркувань носу почала аж слегка текти, а ще поки не заснув ніс довго турбувала закладеність і соплємаса. Думаю, що оцінка 6.5 ну макс 7 буде куди більш об'єктивнішою.

UPD:
Писав тріп в моменті упоротості -
хочу трішки підкоригувати.

Карочь після годин десь трьох від моменту крайнього занюху, а з'юзано, якщо що, протягом 7 годин було приблизно 500 мг - мене накрило хвилею достатньо сильного - 3/5 - внутрішнього дискофорту, апатії і байдужості до всього. Психологічно поник, а не ті думки в голові не могли знайти собі місця наступні кілька годин. Заснути було дуже важко, аж настільки - вперше.
+ Подразнення слизової носу аж до крові, яка після одного з висмаркувань носу почала аж слегка текти, а ще поки не заснув ніс довго турбувала закладеність і соплємаса. Думаю, що оцінка 6.5 ну макс 7 буде куди більш об'єктивнішою.
Всі відгуки негативні на цей меф а вони кажуть що він просто "ваняє"

Назад
Зверху Знизу