1. Нік продавця або назва магазину Ник продавца или название магазина

2. Посилання на тему продавця Ссылка на ветку продавца
https://labrc.name/forums/bazarc-cc...tavka-taksi-pocht-klady-ot-proizvoditelja.79/Пробу предоставила naiadli https://labrc.name/members/naiadli.1377/
3. Вага пробника Вес пробника
1-а надіслана проба не мет - заявлено 0,5 грам метамфетаміну,фактично - 0.55 г Х-речовини
(прочитай попаяний рєбус і дізнаєшся назву Х-речовини, він далі)

Порівнявши з еталонним зразком дізнався де що нове.
Результати відрізнялися.
Drugstore
ProTest - а ось і попаяний рєбус.
2-га надіслана проба - заявлено 0.5 метамфетаміну, фактично - 0.523 г (тести кольоровими реагентами далі, без рєбусів)
Зліва направо перший рядок
1-2 Darkseid
3 Oracle Group
4 BAZARC
Фото при світлодіодному освітленні
Під збільшенням в 120-60х в ультрафіолеті.
Біле світло.
4. Характеристики тестера Характеристики тестера:
• Зріст: 180 см• Вага: 76 кг
• Вік: 30 роки
• Стаж вживання речовин: 10 років
• Вживання інших речовин за останні 48 години: крайній раз вживав мєт 48 годин тому.
5. Прийняте дозування, характерна особливість ПАР (психоактивної речовини) Принятая дозировка, отличительная особенность ПАВ:
1-а і 2-а проби:Запах – відсутній
Вологість – відсутня
Невисушеність або пересушеність – сухий, сипучий кристалічний порошок, подрібнений з кристалів середнього розміру до ~0,5 см
2-а проба – прийняв після промиванням холодним ацетоном - 0.02 г інтраназально.
6. Фото товару Фото товара
7. Опис ефектів за таймінгом Описание эффектов по таймингу:
00:00
Я прокинувся раніше, ніж зазвичай. Десь о восьмій. Вийшов на балкон. У повітрі відчувався легка ранкова прохолода. Та, що бадьорить. Вулиця поряд вже не спала. Машини несли своїх ситих власників на роботу, а я був ще голодний.
Сніданок був простим. Без зайвого. Приблизно через півгодини після сніданку був готовий до тесту проби очищеного метамфетаміну від BazaRC. Спочатку маленька стежка — 0,01 г метамфетаміну, як ви могли вже здогадатись через «пилосос». Через 10 хвилин ще 0,01 г метамфетаміну
35:53 (+35:53)
Зовні я залишався спокійним. Не було такого як з крайньою пробою амфу, де підривало на постійних рух і дію. Цього разу відчув всередині початок легкої, майже непомітної активації. Це як прискорений пульс, який ледь вловлюєш. З'явилося відчуття ясності: думки оформлені і вишикувались у чітку чергу. В голові стало ясно, ідеї та думки логічні, не плутаються, легко концентруватися, мозок здатний зосередитись на завданнях без хаосу.
В дзеркалі побачив, що очі стали трошки іншими — ширше відкритими. Тому вирішив, що сьогодні свідомо контролюватиму погляд (щоб не палити контору): трохи прикривати повіки, особливо коли дивитимусь комусь в очі на роботі.
46:47 (+10:54)
Відчув перший сплеск енергії. Перше що помітив, що музика стала звучать інакше. Звичний трек ніби заграв по-новому. Вухо вловлювало не помітні до цього детали в музиці. Я більше не в кімнаті – я занурений в потік/high.
56:50 (+10:03)
З’явилось бажання зробити музику голосніше, щоб колонки звучали на повну. Але ж я не в клубі?! Подумки нагадав собі. Тому одягаю навушники, натягую капюшон і виходжу. Повітря пахне мокрим асфальтом. Навколо все кудись поспішає, метушня, а в мені — “рівний” Всесвіт, що пульсує в такт музиці...
01:34:31 (+37:41)
Пригнув в тачку і підскочив на роботу. Кроки впевнені. Думки не рвуться вперед, синхронізовані. З’явилось відчуття внутрішньої впевненості — не збудженості на кшталт «Я герой, усіх порву», а спокійної, врівноваженої впевненості.
01:59:07 (+24:36)
Похоботившись трохи на роботі додав ще трохи — 0,01 г. Не для більшого ефекту, а скоріше, для більшої впевненості, мабуть для балансу. Тіло в тонусі, голова - холодна, думки - ясні.
04:04:05 (+2:04:58)
Закінчивши на роботі прийом пацієнтів вирушив до парку. На вході вона вже чекає. Світле пальто, в руках кава. Усміхнулась мені очима. Ловлю її погляд — і в моменті розумію: я готовий цілий день її слухати, говорити, просто щоб бути разом.
— Ти сьогодні якийсь... легкий, — каже вона.
— Це просто гарна погода, — лукавлю я. Хоча хотілося б їй сказати більше, але не сьогодні.
05:29:06 (+1:25:01)
Сухі і чисті лавки, дерева з зеленим молодим листям - усе створює весняну атмосферу. Її ніжний голос - частина мого “внутрішнього плейлиста”. Весь час слухав її уважно, не перебивав, іноді шуткував. Навіть забував, що сьогодні щось приймав. Просто я і вона.
Ми гуляли і говорили вже достатньо щоб зголодніти, тому завітали на перекус у рестік.
08:17:56 (+2:48:50)
Сідаємо в машину. З людей на парковці нікого. Паузи між словами – довші. Ці паузи не мовчання напруженості, сором'язливості, або розгубленності — це тиша, в якій нам двом добре. Вона каже, що давно так спокійно не гуляла. Я ловлю її погляд і не відпускаю. В салоні — затишно й тепло. Її рука торкається моєї, майже випадково.
Я нахиляюсь ближче і наші губи зустрічаються. Ніжно і повільно. Все відбулось наче ми знали, що саме так усе і буде. У той момент усе навколо наче зупинилось — мить у часі, але безмежна у глибині…
…посилена дією молекули

Висновки про метамфетамін?
І тут я зловив себе на думці — дивна річ: 1-а проба, хоч і оголошена як метамфетамін, насправді… не була ним. Справжню назву цієї речовини Ви, можливо, зможете розплутати самі — якщо відгадаєте попаяний ребус. Скажімо так: там більше загадок, ніж здається на перший погляд.А ще — мене вразили дві речі.
По-перше, я перечитав 34 сторінок теми (у якої 3 ляма переглядів, епт) продавця і не знайшов жодного негативного відгуку. Взагалі. Це вже змусило мене насторожитися більше, ніж будь-який «поганий досвід» міг би.
Напишіть в кого був негативний досвід с Базой?
А по-друге —
Це як ідеальна тиша після вибуху — неприродна. Напруга, що приховується за бездоганною ширмою.
Тому — спостерігай, аналізуй, не вір одразу. Навіть якщо тобі добре. Навіть якщо надто добре.
Текст пісні передає атмосферу внутрішньої тиші, самоспостереження та відчуття пробудження після глибокого занурення.
Якість (після очищення): 10/10
Стим: 9-10/10
Витривалість, енергійність, концентрація. Можлива навіть ілюзія спокійної впевненості.
Ейфорія: 9-10/10
Ейфорія глибока, емоційно яскрава, з елементами тепла, задоволення навіть від самоти.
Спілкування з продавцем: 5/10 — сухо, без особливого бажання вести діалог, майже як бот.
Стелс 5/10 — базовий, нічого особливого; без ризику, але й без вигадки.
Тривалість видачі проби: 10/10.
Відповідність ваги заявленому: 10/10
Останнє редагування: