Трішки передмови.
Отримав на пробу амфетамін, під тріп-репорт звісно, від продавця на перевірці -
KLAD777.
Пішов 1-ий раз, одразу після отримання заповітних коордів, грунт тоді ще був мерзлим, а я згрібши верхній його шар скільки міг - бажаного не знайшов.
Через тиждень, після запевнення продавця що скарб на місці і пред'яви з його в мою сторону де власне фото з місця - вирішую сходити ще.
Цього разу похід виявився не марним і, буквально, першим помахом руки я в секунду намацав заповітний згорток та і, скоріше за все, з першого разу я його не знайшов виключно через власну неуважність. Хоча...
ПРОДАВЕЦЬ: KLAD777
ГІЛКА МАГАЗИНУ: Туточки (Клік)
ТЕСТЕР: 33/95.1/178
РЕЧОВИНА: Амфетамін.
ВАГА: Як на мене - жлобська - 0.5 граму.
ТОЛЕР: Днів десь так приблизно 5 до тесту - мефедрон від Тіп Топа, за годину до тесту - 2 "джинові" слабоалкоголки.
ДОЗУВАННЯ: Орієнтовно - 120-140 мг.
ЧАС ДІЇ: Через 1.5 години після юзу - з'явилось бажання дігнатись, через 2.5 - зробив собі ще доріжку.
ОРГАНОЛЕПТИКА: М'яка, нормально волога субстанція білого кольору з різким, імхо, сильнішим-середнього, характерним (спирто-ацетоновим) запахом амфетаміну. Фактична вага вже сухої речовини явно не відповідала тій що була заявлена, а саме - півграму, зважити, нажаль, не виявилось можливим, але, суб'єктивно, в сухому вигляді, вага проби становила в районі 0,35-0,37 граму.
ФОТО: Сорян, що аж настільки убоге, але це все що лишилось від проби, за вирахуванням 1-ої доріжки.
JOURNEY:
Опинившись на 7-мому поверсі, насипаю 1/3 з зіпу на поверхню, в даному випадку - телефон, по факту вирішую що можна і більше - він же вологий.
Поки викупав чи нема паліва ніде, субстанція, стала цілком придатною до будівництва з неї дороги, яку я і проклав шматком чи то рецепту чи то хз що з-за паперу в себе.
00:10 Взяв за два вдохи - нормальний і підсос. Ліфти гіркі, фу які з присмаком таблетної гіркоти, але терпимі. Через два поверхи вниз - зникло повністю відчуття оп'яніння, поки спускавсь шмигав не сильно в себе, ковтнув все десь за 7-9 загальних шмигів.
00:30 Так неочікувано настала весна, чому б не пройтись по вулиці трішки? Тим паче, що в мене і настрій вже помітно піднявсь. Та і сіжку було б непогано в когось пальнуть.
Думав собі я.
Розігнало до 30-ї хвилини добре, стім - рівний, не перегрібаючий, не перехлобучуючий. Впринципі увесь цей час - перші хвилин 40 тріпу точно, серед всього іншого, помітно відчувалась і легка, але в той же час, приємна ейфорія, яка відображалось у вигляді піднесеного, життєрадісного настрою.
01:00 Стрєлок з мене такий собі! Потрібно валити додому! Поки двіж в режимі роботи - хоботну і я собі якихось парочку-іншу дрібних, домашніх задач! Подумав собі я.
Але боги вирішили інакше і буквально, при самому вході в під'їзд, зрісовався тіпочок з синіми колами навколо очей і сіжкою в роті. О, так це мій Бро. Завтра і я з такими буду - приблизно щось таке подумав тоді собі я. "Davidoff Classic" - на базі.
01:30 Можна вже і підкинути трохи горючого в топку! Але якось поки туди-сюди, а ще коли одне лягає на інше трохи та і мінімальні втики додались тому, до тези, про горюче ч повернувсь ще десь через годину.
02:30 Повтор. Зайнятість - різні оті штуки, які, якщо не всі, то багато хто полюбляє робити під стимуляторами. Вдаватися в подробиці і описувати всю цю муторну тему типу дрочькі і який, забігаючи, наперед, афігєнний упориш, що поприбирав в квартирі, а пралка - випрала речі.
11:00 Під ранок почало підхуйовлювати - тиск злегка піднявсь, а загальний стан мене - беземоційний, вичавлений і віджатий, не менше, ніж при 1000 обертах - втомлений скелет з нахлобученим поглядом. І в'єбати, звісно, вже не було чого. Чуть по 50 розігнало, а через кілька годин самопочуття стало відчутно кращим і хоча і на мінімалках, але парочку, звісно не масштабних та в той час потрібних дій я ще зробив того дня.
Через годин так 24-28 після старту, можна з легкістю і повністю, при чому, без гвалтування себе - віддатись сну.
ВИСНОВКИ:
Робочий амф, не супер топ, але і явно не штукатурка з рандомної стіни. Суб'єктивно, +- такий десь само, який пропонують конкуренти. Та, мабуть, і очікувати від теперішнього амфетаміну якогось "супер вау-ефекту" - тупо.
РЕЧОВИНА: 7.5/10.
ТЕРМІН ВИДАЧІ: Оперативно, після контрольного "спису" в пп одразу ж отримав фото локації зі скарбом - 10/10.
СКАРБ: Мій просак, що не знайшов з першого разу, але, я особисто, не фанат подібних локацій. Зручний, продуманий, не навід'єбісь скарб в межах міста, по-моєму, топ, тут - 6.5/10.
ЗВ'ЯЗОК З ПРОДАВЦЕМ: 7.46/10.