ого дядька ты красавчик))Поставь Адблокер Ультимэйт и принудительно тот банер захуярь.
Это прикол такой ???Уже и вылазящая хуета цвет сменила с зелёного на белом на хуйчеговидно...Дизайнер банера дальтоник или обдолбаный ... Чёрный шрифт по темнозелёному фону ,хер прочтёшь ,а ещё и вылазит падла со всех щелей ...
Звэртайтэсь!))ого дядька ты красавчик))
Это прикол такой ???Уже и вылазящая хуета цвет сменила с зелёного на белом на хуйчеговидно...![]()
Добре він комусь насолив !Думаю, это такая антиреклама для "бразила" , помните ,когда то в газетах рекламу клиентов не оплативших рекламное место печатали вниз головой . А тут решили довести до рыгачки при одном упоминании о коксе и продаване ... Опять цвет поменяло ... Ещё пару минут и точно обрыгаюсь ...![]()
Може Крэк 96% затестивЯ понял!!! Админ дыхнул чего то жёсткого ,как попустит и тут всё наладится![]()
![]()
![]()
Бляяя , точняк, - первым пробу получилМоже Крэк 96% затестив![]()
Который не пробовалХз , мені здається що банер якій вилазить дуже маленькій , потрібно його на пів єкрану захуярить , щоб всі бачили що є виход на КРЄК …
тоже вылазилаТа шо вы такое говорите, Абрамчик?![]()
Взагалі кокс куштував) таке собі) добрий ранок бро) дякую за коментар!Который не пробовал![]()
Да и пофиг. Хватит жаловаться.Ну це взагалі Ебать його кокс крінж , ще щось мені писали за рекламу в темах , самі їбашать по 2 банера! Молодці ! Сосуть кінці! Нахуя така реклама ? Щоб кожен раз в очі їбатися ?
Переглянути вкладення 7422
Повідомлення об'єднано автоматично:
І так давлєніє хуярить , я ще повинен заходити на улюблену лабу і нєрвнічать … інтегруйте цю рекламу краще! Тому що зараз це викликає тількі дратівливість і бажання послати цей магазин подалі! Для коксу є Док і точка!
Все тобі не те , все тобі не так …Да и пофиг. Хватит жаловаться.
все не так,все не то - заебало это,заебло то)Все тобі не те , все тобі не так …
И язык твой не красивый, и ава у тебя говно!Все тобі не те , все тобі не так …
наверное нет!
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.