я достатньо давно користуюсь цим магазином, і скажу, що зараз ним користуватись не можна, оскільки його кур'єри явно не вміють робити клади, а його адміністраторам - все одно як і на те, що їх кур'єри халатно ставляться до обов'язків, так і на самих клієнтів магазину; я певний час користувався цим магазином (59 покупок) і спостерігав як якість їх сервісу становилась все нижче і нижче, і якщо раніше я ще міг зрозуміти, що іноді траплялись ненаходи, то ось нещадавно з п'яти кладів - було чотири ненаходи, і при цьому самі клади були зроблені жахливо: спочатку я підряд не знайшов два однограмових клади - перший з них був зроблений магнітом біля якогось під'їзду з камерою спостереження, яка була буквально спрямована на місце кладу, само собою кладу на місці не було, а сапорт відмовився видавати перезаклад навіть після того як я зняв відео, де все було продемонстровано; другий з цих кладів був кинутий у газон посеред вулиці з активним пішохідним рухом, само собою його теж на місці не було, і перезакладу не було також, хоча вже по фотографії було видно, що клад жахливий; після цього я брав грам на магніті біля дружби народів і ось він був, і я його спокійно зняв; і ось нещодавно я взяв трьошку на вднх, і клад ніби був нормальний з чіткими орієнтирами, але коли приїхав на місце - виявив, що клад знятий (він лежав на фото у кущах під якоюсь банкою, так ось банки на місці не було, хоча всі інші орієнтири були), і я ще навколо та у точці трішки порився, подумав, раптом вони замість тайника зробили прикоп, але зрозуміло, що кладу на місці не було, на це якби натякає відсутність банки і присутність усього іншого сміття; одразу після цього на місці я взяв двушку, і отримав найгірший клад, який я колись взагалі бачив: просто фотграфія монотонних хащів та листя, без ніяких орієнтирів, і посеред цеї монотонності у випадковому місці стояла точка - знову ж таки, вже по фото очевидно, що це навіть до продажу не можна було допускати, але я все одно прийшов по локації - подивитись, оскільки був поряд, і звісно я нічого не зміг знайти, мало того, що саме фото не містить орієнтирів, так ще й у той час, коли я там був - було темно і лежав сніг, знов ж таки, за це я перезакладу не отримав; також є вартим уваги те, як вони роблять клади у центрі міста: часто ставалось таке, що клади доводилось забирати з найбільш людних місць, які тільки можна було уявити, був наприклад випадок, коли клад лежав під відкритою вуличною терасою ресторану, і над ним буквально був столик з людьми, також був випадок, коли клад поклали під магазином зброї на саксаганського, і більш того поклали так, що там ще довелось поковирятись впродовж п'яти хвилин, щоь його дістати, також був випадок біля лук'янівської, коли клад запхнули глибоко у вузьку трубу, при тому у отвір який дивився вгору і був на витягнуту руку вище мене, і при цьому саме місце знаходилось під вікном квартири на фасаді дому, що виходить на активну проїжджу частину, на якій я навіть бачив поліцію, і мені там довелось проковирятись хвилин десять, щоб цю халтуру дістати, і це не ж грам, щоб так до цього ставитись, також був випадок, коли клад був запхнутий у наличник дверей у квартиру при тому так, що мені навіть з пінцетом було його складно дістати, і навіть порвався пакетик, а з дверей квартири на мене ще й під кінець цієї справи почав лаяти собака, і весь час поки я ковирявся з кладом - моє обличчя знаходилось перед дверним вічком, також був випадок, коли клад кинули усередині людного підземного переходу - теж жахливо, але добре, що хоча б він відносно легко знявся, короче - з цими сервісом щось не так, такого абсурду я ще не зустрічав, але я про це все мовчав, оскільки знімав, а зараз - зовсім нестерпимо; також окремої уваги варта їх політика перезкладів - треба знімати відео ще перед тим як ви прийдете на місце, хоча очевидно, що таке відео можна зняти вже і після, і таким чином незрозуміло як таке відео взагалі може становити гарантію для них самих, і більш того, ці їх правила виглядають достатньо кумедно на фоні безвідповідальності їх працівників, навіть тоді, коли я скидав відео, які вичерпно фіксували обставини - саппорт посилався на те, що ці відео все одно не такі як треба, так що, схоже, що їх правила існують лише для того, щоб відмовляти у перезакладі ніби-то за правилами, короче, не ркомендую користуватись сервісом цього магазину, бо вони просто не вміють працювати