Расстройство восприятия, вызванное галлюциногенами

нет, просто заебала эта хуйня, ой мол я принял и мне хуево. иди нахуй тогда
шо тебя заебало, клоун? меня такие чмошники как ты заебали.

ХППД это не про нытье на выходах, а про дигноз, болезнь, хвороба, дизордер нахуй, понимаешь? и хто ты блять такой, что ты из себя представляешь, что б иметь вообще какое-либо мнение по этому вопросу? и сука уж тем более это свое говно нести на форум.

ты либо даун который не способен постигнуть ничего сложнее пачки соли. либо ты психопат психопатович конченый с нулевым сопереживанием и тебе ваще паебать на чьито страдания. скорее всего - второй вариант с выразительными елементами первого.

сьебись отсюда нахуй, педрила ты безграмотный, сиди в своих флудилках бляь и не отсвечивай.
Повідомлення об'єднано автоматично:

не хотел оскорбить даунов, если что

ХППД это не про нытье на выходах, а про дигноз, болезнь, хвороба, дизордер нахуй, понимаешь? и хто ты блять такой, что ты из себя представляешь, что б иметь вообще какое-либо мнение по этому вопросу? и сука уж тем более это свое говно нести на форум.

ты либо даун который не способен постигнуть ничего сложнее пачки соли. либо ты психопат психопатович конченый с нулевым сопереживанием и тебе ваще паебать на чьито страдания. скорее всего - второй вариант с выразительными елементами первого.

сьебись отсюда нахуй, педрила ты безграмотный, сиди в своих флудилках бляь и не отсвечивай.

Я думаю шо ты неудачник

Прально спиздел, вот у меня знакомый и так был овочем так еще и усугубил ешками с грибами, если психика слабая то лучше ее беречь а не усугублять психотой
причем здесь твой знакомый вообще? какое отношение эта ситуация имеет к содержанию коментария, который я идентифицировал как хуйню?

причем здесь твой знакомый вообще? какое отношение эта ситуация имеет к содержанию коментария, который я идентифицировал как хуйню?
Сука сиди дома и протирай пыль вместо того что бы нарушать закон и употреблять запрещенные во всем мире вещества

Герой бля нашелся второй кизару нах

Есть абсолютно выдуманная история про друга, который встрял в эту проблему. В некотором смысле благодаря мне, психоделики употребить вместе ему предложил именно я.

Ряд психиатров в последствии пытались как-то его поправить препаратами, что не имело особенной эффективности. Это продолжалось несколько лет, усиливаясь и ослабевая, но никуда полностью не деваясь. Потом он даже нашел сообщество людей с этим диагнозом, где люди делились лайфхаками, кто как адаптировался и как справляться лучше.

Излечение пришло из неожиданного источника. Однажды вечером к нему и его компании доебались ребята, пациент получил удар в затылок и был вырублен до отсутствия сознания. Через некоторое время он мне рассказал эту историю и, как оказалось, на следующий день после того происшествия все симптомы просто испарились.

психолог брат, спорить из тупими людьми это себя не уважать! оставь придурка пусть остается в своем маленьком мирке)

Живу десь чотири роки із цим приколом. Ця штука почала в мене проявлятися буквально після перших прийомів психоделіків. З кожним новим прийомом кислоти розлад посилювався. Вже два+ роки не вживаю цей клас речовин, галюцинації не пропали та ні краплі не ослабли. Напевно що в моєму випадку це пожиттєво. Ніколи не викликало тривоги та навіть мінімального дискомфорту не приносило, хоч і в повній темряві візуали лупашать, як від добрих 200 мкг. Перший час навіть тащився із цього, доставляло немало задоволення. Зараз же повністю звик до нового візуального сприйняття, рідко згадую про те, що у мене присутнє HPPD. Якось так

Живу десь чотири роки із цим приколом. Ця штука почала в мене проявлятися буквально після перших прийомів психоделіків. З кожним новим прийомом кислоти розлад посилювався. Вже два+ роки не вживаю цей клас речовин, галюцинації не пропали та ні краплі не ослабли. Напевно що в моєму випадку це пожиттєво. Ніколи не викликало тривоги та навіть мінімального дискомфорту не приносило, хоч і в повній темряві візуали лупашать, як від добрих 200 мкг. Перший час навіть тащився із цього, доставляло немало задоволення. Зараз же повністю звик до нового візуального сприйняття, рідко згадую про те, що у мене присутнє HPPD. Якось так
і який ключ до розгадки?)

Eseralt

Балів: 5
    Не знаю, про який ти ключ, просто коротко поділився власним досвідом)
психолог брат, спорить из тупими людьми это себя не уважать! оставь придурка пусть остается в своем маленьком мирке)
ну вот захотелось мне раз в полгода обгандонить мерзавца в интернете, не вижу причин себе в отказать))

Та ну блять якшо ви не вірите в рагнарьок і в природу природи то ви будете сидіть хворі…

добре шо тебе не паяє від постійних візуалів, бо в мене були пацієнти з хппд яким ця залупа ну прям настільки псувала якість життя, шо порівняти можна з якимось серйозним хронічним захворюванням типу ревматоїдного артриту. і то все молоді чуваки і чувіхи, яким саме час здобувати освіту, життєвий досвід, відокремлюватись від батьків, переходити на самозабезпечення, їбатись одне з одним врешті-решт. а замість цього всього нормального експіріенсу їм доводилось вивозити хворобу та отримувати хуйовий, шкідливий досвід безрезультатного лікування.

от наприклад чувак був звернувся, йому тоді 15 років було. доречі на лабі мене знайшов у далекому 2019 коли я тільки створив рекламну тему з пропозицією своїх послуг. там в нього батьки такі йобнуті шо непереборне бажання цього пацана об'їбатись чимось аби чим виглядало максимально природньо і закономірно. так от не пам'ятаю вже як саме він собі нажив цей хппд, але пам'ятаю добре що він, і без того травмований неадекватним вихованням, депресивний та схильний до повноти(про це далі буде) став отримувати пиздюлін і абьюзу ще більше. а чому - бо йобані візуали заважали йому читати і писати, тобто навчання остаточно по пизді пішло, а як тільки повз його кімнату проходив хтось із батьків, то візуали і дисоціація різко посилювались і він вже не тешо уроки робить не міг, він жить так більше не хотів. це власне і проявлялось сильним напливом неконтрольованих думок про суїцид в такі моменти.

він звісно ж намагався пояснити родакам шо з ним відбувається, але самі розумієте шо він отримував у відповідь - обвинувачення шо він бреше, шо він в дугу вже оборзів бо вони ж для нього і мелють і кують, а воно падло невдячне учитись не хоче. але разок його таки повели до лікаря, але настільки формальним був підхід взагалі в них до проблеми сина, шо то вони скоріше погодились аби від'їбався зі своїми вигадками про який незрозумілий розлад. ну короче оскільки хппд буває після вживання "наркотиків" то куди його повели на прийом? в наркологічку блять!!! а там шоб ви понімали підстаркуватий психіатр, який вже давно розучився напруживати мізки, бо працювати психіатром в пересічній наркологічці це поступова і невідворотна деградація і як фахівця і як особостисті.

короче той врачіла послухав пацана і почувши про галюцинації такий одразу - ага, еслі галюни то знач психоз-шиза, еслі психоз-шиза то треба нейролептиків навалить. ну піздец логіка звичайно ж присутня, але настільки примітивна що мені аж очі ріже. назначили йому оланзапін 10 мг раз в день, і за місяць такого лікування чувак набрав 11кг, а симптоми хппд не полегшились зовсім. навіть стали гіршими бо жиробасом бути в 15 років це психологічний стрес. я б навіть так сказав - стресіще.

оле тіпчик не втрачав надії позбутись цієї залупи шо знайшов на форумі мене. каже - в мене хппд-синдром. чи можете ви допомогти. я спитав а шо це таке? він скинув мені ссилку на статтю і ось так розпочався процес лікування. почали зі стандартної схеми, спостерігали динаміку, шось змінювали та й таке. в результаті вдалось суттєво зменшити прояви хппд-синдрому та підрихтувати супутню тривогу+депресію, що призвело до суттєвого покращення якості життя і зменшення суїцидальної адеації. йобнутих батьків я йому пофіксити ніяк не міг, тож навіть часткове покращення стану в даному випадку я вважаю успішним кейсом лікування цього розладу.

У нас на пятаке есть тип Минингитный. Он после болезни стал... ну дурачок, можно сказать. И мы с него ржали истерически.
Специально его искали, а он нам песни под заказ пел: Мадонну, Агутина... И сам истеричил и мы арали и было Ахуенно!!!
Я к чему?: смеяться с больного можно и даже нужно, если юмор - это его способ быть частью компании.
Дауны с особым складом ума и нормальный неспособен даже вообразить что у него может быть в голове.
і який ключ до розгадки?)
♥️
Фенрир тебя накажет)

Назад
Зверху Знизу