ВІДГУК НА PSYLOCIBE CUBENSIS LEMON-TEK
Гриби затестив методом лемон-тек, заварили з чаєм, і поділили на шоти. Час почав линути дуже повільно, простір трохи видозмінився, змінилося також бачення світу на однофрагментне, тобто 1 «кадр за раз», збільшилася чіткість зору, все стало гнучкішим, тіло розслабилось, по враженням - єшка. Час входу 20-25 хвилин, на 40 починається входження. Все дуже приємне, покращується памʼять, дуже легко занурюєшся у тріп, перші 5-15 хвилин були дещо каламбурні, але баночка порядного тріму виправила ситуацію. Далі все ставало дедалі цікавішим, я майже залишався байдужим до зовнішніх подразників. Не було відчуття застороги, я почувався в цілковитій безпеці. Музика лунала обʼємніше ніж завжди, і ми почали падати в пляс, або просто занурюватися в середину кліпу. Все було насправді дійсно шикарним. Максимально плавний перехід до самого тріпу відчувався божественно, дуже цікаві кольори та картинки, дискомфорту не відчувалося. Багато виправлень себе, міні-настанов. Як задаш темп тріпу так воно і буде. В якийсь час я усамітнився щоб подумати. Виходив також смалити сигарету. Був зайнятий своїми «проблемами» до яких здавалось моментально знаходив ключ. Відчувався відгук всесвіту. Багато танцювали, сміялися, на 50й хвилині почало затягувати в тріп, але будь яке промовлене слово закінчувало цей кайф, і він відновлявся через 2-3 хвилини але з що-дещо іншою силою. В цілому погрузились ніби у скафандрі, було багато роздумів про прибульців, про майбутнє, про минуле. Відчувався стійкий терапевтичний ефект, прорізалося чисте бачення світу без призм чи якихось то лукавостей. Це не було переродження, це радше був сеанс чогось по справді душевного. Присутнє було багато персональних моментів, повернутися в реальність було важко та і не хотілося. Чудовий настрій супроводив весь двіж. Багато чого всплило наружу, але я старався балансувати між вечіркою та власним життям, виходив на вулицю смалити. Також сподобався дуже чай малиновий з цукром та поїв трохи апельсинів, захотілося коньяку. Здобув інфу що алкоголь може розтягувати тріп, але поки що від грибів був кайф максимальний. Правильно підібрана обстановка не викликала труднощів, була можливість насолодитися тишею. Було зроблено багато висновків та відновлено любов до себе. В цілому, ефект дуже позитивний. Працювати з селлером було в кайф, також запропонував нову продукцію на пробу, стафф дійсно годний.
Рекомендую до співпраці.
Переглянути вкладення 61760Переглянути вкладення 61761Переглянути вкладення 61762Переглянути вкладення 61766