Пообщаемся?

М, я тут потому что когда-то была наркоманкой. Потому что очень интересные особи здесь есть. )
Я как минимум, очень рада здесь просто общению в первую очередь. А кто знает, вдруг мой принц здесь найдётся, судьба она такая🫣😄
Ебать ты ахуенная, в розовый очках, прям как я 🤭🤭 давай дружить

Главное как настрен. Я давно помню даже год продержался. Но пот все равно начал(
Ну бросали с женой, хорошо хоть она не начала)

Главное как настрен. Я давно помню даже год продержался. Но пот все равно начал(
Ну бросали с женой, хорошо хоть она не начала)
7 дней уже. Желания курить вообще нет, нет даже мыслей. Аж удивлена, что так легко всё проходит. Единственное, спать хочу очень

Ну так я свободна, если не употребляешь, можешь попробовать 🥹😄
Я бачу тут першим з такими мотивами taiga затесався. Незручно буде і як чисто по людськи, і через те, що він пізніше стане модератором і вирахує мене по київстарТб.

Як то кажуть, і хочеться і колеться. Но має буде справедливість хоч десь. Наприклад, на наркофорумі)

Я бачу тут першим з такими мотивами taiga затесався. Незручно буде і як чисто по людськи, і через те, що він пізніше стане модератором і вирахує мене по київстарТб.

Як то кажуть, і хочеться і колеться. Но має буде справедливість хоч десь. Наприклад, на наркофорумі)
Бро так баннер у тебя, ты ж тоже можешь, щит типа от тайги)

Бро так баннер у тебя, ты ж тоже можешь, щит типа от тайги)
Першочергово, справа в повазі.
По друге, в мене деякі забобони щодо знайомства на наркофорумі.
По третє, навряд чи я готовий щось дати в відносинах таке, чого чекають від серйозного партнера)

А ну ну ну...
Пизданудл то кажы дядь, не отвертеться уже!
:troll-(25):
Ну історія навіть в межах цього наркофоруму каже, що знайомства тут це не найліпша ідея. Кого тобі привести до прикладу? Віку і Чеві? Булку і Бояру? Емпорера і Булку? (дві різних булки якщо що)

Ну добре, якщо суто пошпєхатись, то без питань. Але ж ми зараз говоримо не про такі поверхневі відносини, чи як?🐒

Та хз, Ти ж про якусь забобонину сказал не я... Я думал такое:
IMG_20241203_080624.jpg
Повідомлення об'єднано автоматично:

IMG_20241203_080646.jpg

IMG_20241203_080536.jpg

Та хз, Ти ж про якусь забобонину сказал не я... Я думал такое:
Переглянути вкладення 61026

Переглянути вкладення 61027

Переглянути вкладення 61028
🤣🤣🤣🤣😅😅

Забобони, то мались на увазі (рос.) предрассудки.
Але за мем дякую, ситуативно він дуже влучно підібраний 😅🥶

А кто знает, вдруг мой принц здесь найдётся, судьба она такая🫣😄
Привет, это я, не употребляю наркотики, только мартини на новый год.
Красивый, статный, молодой человек, и ещё куча плюсов.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
:troll-(55):

Ну історія навіть в межах цього наркофоруму каже, що знайомства тут це не найліпша ідея. Кого тобі привести до прикладу? Віку і Чеві? Булку і Бояру? Емпорера і Булку? (дві різних булки якщо що)

Ну добре, якщо суто пошпєхатись, то без питань. Але ж ми зараз говоримо не про такі поверхневі відносини, чи як?🐒
Иногда лучше верить в лучшее!😄

Привет, это я, не употребляю наркотики, только мартини на новый год.
Красивый, статный, молодой человек, и ещё куча плюсов.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!
:troll-(55):
Ну всё, девочки, лутаем

Не дивлячись на те, що ти не вживаєш, ти знаєш, де у вас там кофішопи, щоб шишло розмутити?
Для друга на майбутнє питаю.

Знайомий в Празі працював, то казав, що навіть якщо офіційно в Чехії дудка під забороною, то всім абсолютно похуй. Бари/кафе де насипають – знає кожен практикант поліцейської академії. І вони як робили, так і роблять.

Не дивлячись на те, що ти не вживаєш, ти знаєш, де у вас там кофішопи, щоб шишло розмутити?
Для друга на майбутнє питаю.

Знайомий в Празі працював, то казав, що навіть якщо офіційно в Чехії дудка під забороною, то всім абсолютно похуй. Бари/кафе де насипають – знає кожен практикант поліцейської академії. І вони як робили, так і роблять.
Я знаю здесь с рук очень много берут, но, как найти и т.д. к сожалению не знаю

Назад
Зверху Знизу