Хороший д-мет - редкостьД-мет дуже слабкий, замовляв два дні назад раніше брав все було гуд, проте зараз здається викинуті грн на вітер, перевірьте цю партію яку ви продаєте бо це вже не перший такий відгук бачу і від людей
Он у нас высокого качества. Это та же партия, что и была, когда покупатель отметил его, как хорошийХороший д-мет - редкость
Точно не вариант. А вдруг ты мусорской будешь, или мусора контрольную закупку будут делать? Никто никогда стэлс не будет палить заранее!Из пожеланий: было бы круто говорить заранее под что идёт маскировка, что бы если менты докопаются, то можно было сказать что в посылке и упетлять.
Хороший совет))Точно не вариант. А вдруг ты мусорской будешь, или мусора контрольную закупку будут делать? Никто никогда стэлс не будет палить заранее!
Симку не жлобись новую покупать каждый раз и проблем с ментами у тебя не будет никогда.
Качественные ешки выдно сразуЗаказывал для близких ешки недавно.
Отличное качество![]()
Что скажешь за шшСпасибо шопу, брал 2й раз шш и амф. Все четко, очень хороший сервис. Стелс тоже на уровне. В общем, тут можно брать однозначно.Переглянути вкладення 86191
Из пожеланий: было бы круто говорить заранее под что идёт маскировка, что бы если менты докопаются, то можно было сказать что в посылке и упетлять.
Ты хочешь сказать что тут шишка качество гуд ?Надійніший шоп з самим смачним кетаміном.
Відмічу ДМТ – пушка, хто ще думає – купляйте, поки не скінчилось
А, ще шишки тут топові. Задорогі по ринку, але вони того вартують. З пів банки крутий ефект, якого не добитись і 5 банками середнього шиш – тільки вбʼє, але тонких відчуттів, в яких суть, не буде)
Как раз хотел у них взять кокс на пробукупував недавно МХЕ та МДМА
МДМА як завжди чудово, хвилі тепла, дотикі, відчуття до людей
МХЕ пробував перший раз, дуже дивна річ, навіть не знаю як описати свої відчуття від цього, але це однозначно потрібно спробувати
а ось ситуація з кокаїном якась неприємна
з самого початку посилку відправили пізніше (проблем немає, можливо пошта чи ще щось, з ким не буває)
стелс хороший, але упакування без вакума (перший раз, до цього завжди був), проблеми також немає, але дивно чому так
і сам кокс, пробувало 4 людини, у кожного різна толерантність до речовин, хтось чистий без антидеприсантів та іншого, хтось щось вживає, але еффект не подіяв ні на кого
пробували і менші дороги, пробували більші (60-70мг) без результату
дівчина колись пробувала кокс та каже, що еффект геть не такий як зараз
можу зрівняти з хорошою міцною кавою, але не більше
можливо я щось не правильно робив, але є як є
лишили пару доріг на потім, коли спаде толер повністю, можливо тоді буде еффект
а поки, дуже сумно, що так, але шоп найкращий на ринку, товар майже завжди в наявності, спілкування приємне та швидке, вам завжди допоможуть та підкажуть
дуже дякую, було б чудово, якби написали, що з коксом і чому так трапилось
Добрый день! Сложно сказать что именно послужило причиной такого эффекта. Сам кокаин протестирован и отличного качества. Фото реагентов прилагаю:купував недавно МХЕ та МДМА
МДМА як завжди чудово, хвилі тепла, дотикі, відчуття до людей
МХЕ пробував перший раз, дуже дивна річ, навіть не знаю як описати свої відчуття від цього, але це однозначно потрібно спробувати
а ось ситуація з кокаїном якась неприємна
з самого початку посилку відправили пізніше (проблем немає, можливо пошта чи ще щось, з ким не буває)
стелс хороший, але упакування без вакума (перший раз, до цього завжди був), проблеми також немає, але дивно чому так
і сам кокс, пробувало 4 людини, у кожного різна толерантність до речовин, хтось чистий без антидеприсантів та іншого, хтось щось вживає, але еффект не подіяв ні на кого
пробували і менші дороги, пробували більші (60-70мг) без результату
дівчина колись пробувала кокс та каже, що еффект геть не такий як зараз
можу зрівняти з хорошою міцною кавою, але не більше
можливо я щось не правильно робив, але є як є
лишили пару доріг на потім, коли спаде толер повністю, можливо тоді буде еффект
а поки, дуже сумно, що так, але шоп найкращий на ринку, товар майже завжди в наявності, спілкування приємне та швидке, вам завжди допоможуть та підкажуть
дуже дякую, було б чудово, якби написали, що з коксом і чому так трапилось
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.