пасиба за классный кет https://labrc.name/threads/trip-report-na-ketamin-ot-white-visa.23335/
ЛСД тут пушечка точноКу-ку
замовив 10г МДМА + 3 ЛСД 220мг
все прийшло все чітко!)
дякую
попробую, відредагую як по якості!)
лсд пока не пробував але мдма гарне )ЛСД тут пушечка точно![]()
А яке дозування використовував?лсд пока не пробував але мдма гарне )
на двох 0.5 горілки після 0.13-15 мдама(0.07 в одного)А яке дозування використовував?
В итоге получил х2 красаваМагаз огонь,прислали не то что заказывал,быстро решили проблему и прислали мой товар,качество вышка![]()
Попытаемся завести в скором времениПривіт, а не відомо коли в наявності буде DMT? Уж дуже хочеться спробувати, а вашому магазину довіряю і хочу дочекатись у вас, раз в прайсі зʼявився
Сподіваюсь що скоро буде. Буду радий, якщо в цій темі напишите що завезли, бо я не хочу оператору набридати цим питанням)Попытаемся завести в скором времени
Что скажешь по качеству гашиша ?!Выиграл как-то ранее в предновогоднюю рулетку скидку 50% и по классике решил взять натуру: шишки Cheese50/50 | Sativa/Indica и гашиш Champagne
Переглянути вкладення 65989Переглянути вкладення 65990
Всем доволен и благодарен за подобные конкурсы, всех с наступающими и всех благ в Новом 2025 Году![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.