Відгук на
ШШ WhiteWidow Від
Uncle Tom
Коротко:
ШШ - Супер
Ціна-якість - Супер
Оператор - Супер
Стелс - Супер (аж спітнів поки дістав ШШ).
Швидкість - Супер
Тепер детально:
Оператор - 10/10 на зв'язку, все чітко, всі питання вирішуються мттєво!
Швидкість відправки - ніхуя собі! 48 годин і товар в руках!
Товар:
Шишка невелика, шільна, трихоми як раз - колір жовто-золотистий, забиває гріндер "пластиліном", гріндиться з зусиллям.
По смаку важко зрозуміти, післясмак трохи "дизельний", по горлу "б'є" відчутно, пролічка не повна, "сємки" є не так багато, на фото є "до і після", рахуйте)

Тестування:
Для точності експеремента я запросив "незалежного дигустатора" вівн же Тестер №1, я з моїм толером як "контрольний дегустатор" він же Тестрер №2 )
Далі взяли "Водний - інструмент народний!" і почали дегустувати.
Тестер №1 - після першої "банки" вже сказав "Ніхуя собі!".
Тестер №2 - оскільки ТГК заявлено 19 я "на око" забивав щільно, і тут була моя помилка, дія через 10-15 хв, і я "да ну щось слабувато" і навалив "паровоз", коли накрило було вже пізно)
Тестер №1 - я також ще пару в "догонку" натягнув, тестер №1 почав "підвисати"
Тестер №2 - тут я зрозумів що ефект "пізній" і треба рухати до стільця)
Тестер №1 - "убило в доску", почав ржати і сповз по стіні на підлогу, я подумав бед-тріп, а ні, пробую підняти, каже не чіпай, як же заєбіся!
Тестер №2 - Перемістивши тестера №1 на ліжко щоб не простив, сів "думати", думати важко, в голові "туман", м'язи розслаблені, писати цей текст майже неможливо)
Тестер №1 - "пробило на попиздіти", пішли роздуми про всесвіт, філософію і як класно "стати шишкою"...
Тестер №2 - оскільки тестера №1 не можливо було ні перебити ні заткнути довелося весь верір слухати...
Тестер №1 - на наступний день пише "мене досі пиздячить" )
Тестер №2 - тест не вийшов через "присівшого на вухо тестера №1, треба контрольний, проспав годин 10.
Контрольний тест:
Спокійно сів, зарядив трубку, 2 "вагони" щоб два рази не бігати, зовсім інша справа, підскочив, прибрав трошки срач, і сів залипати і ютубчик, те що треба щоб віпочити і не заснути.
Тому товар годний, налітай!