• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Нічого нового від tip top

did'Ok

Сектант
Повідомлення
15
Репутація
60
Вподобайки
37
Бали
18

Tip Top Darkseid Admin Dylan

За весь час покупок (4-6 штук, напевно) мені просто було лінь щось писати, та і в основному я не собі брав, то ж і людині було не до того, бо якщо клад і є (частіше пз приходилось вирішувати) - то вже було йому ок

Сьогодні я вирішив взяти для себе на мікродозінг) ну і звичайно ж, все відповідає попередньо досвіду

Щось оспорювати і доказувати - сенсу взагалі не бачу. Просто для загального розуміння для користувачів форуму

Купляв 1г, знайшов відразу, без питань

Про якість цього разу ні слова - по вазі все на фото. Хай залишилось в пакеті пилі ще на 0.03, але і то дуже перебільшено

1740044933938.png

Останнє редагування:

Tip Top Darkseid

За весь час покупок (4-6 штук, напевно) мені просто було лінь щось писати, та і в основному я не собі брав, то ж і людині було не до того, бо якщо клад і є (частіше пз приходилось вирішувати) - то вже було йому ок

Сьогодні я вирішив взяти для себе на мікродозінг) ну і звичайно ж, все відповідає попередньо досвіду

Щось оспорювати і доказувати - сенсу взагалі не бачу. Просто для загального розуміння для користувачів форуму
Так а в чём проблема?

Ты так написал интересно прям все понятно, все теперь понятно ну шмыгнул курьер немного шоб ускориться перед работкой тебе шо жалко? )))
Скажи шо клад нашел и уже Его курьер протестил

Так а в чём проблема?
сорі, не дописав, що брав 1
Ты так написал интересно прям все понятно, все теперь понятно ну шмыгнул курьер немного шоб ускориться перед работкой тебе шо жалко? )))
що не ясно ? тема у відповідному розділі - "недовес"

Tip Top Darkseid

Купляв 1г, знайшов відразу, без питань

Про якість цього разу ні слова - по вазі все на фото. Хай залишилось в пакеті пилі ще на 0.03, але і то дуже перебільшено

Переглянути вкладення 77100
Теперь понял

хорошо, напиши в ЛС где тебе выдать 1г.
хотя тут вечно можно спорить за видео + взвешивание сразу после снятия, распаковки)

хорошо, напиши в ЛС где тебе выдать 1г.
хотя тут вечно можно спорить за видео + взвешивание сразу после снятия, распаковки)
тут не питання в пз, бо все таки є на місці і вже ок

питання відео і розпаковки - не спорю, вагомо, тому і відмовлюсь від пз

Але від себе можу сказати, що це справді питання цікавості було переважити, бо в мене дозування планувались на 14 днів рівно з 1 г )

пс. і так здається зрозуміло, як ведеться бізнес, коли по пятій частині кроїти - вага збільшується суттєво на продаж)

тут не питання в пз, бо все таки є на місці і вже ок

питання відео і розпаковки - не спорю, вагомо, тому і відмовлюсь від пз

Але від себе можу сказати, що це справді питання цікавості було переважити, бо в мене дозування планувались на 14 днів рівно з 1 г )
Так я тебе не предлагаю пз, а компенсировать недовес)
Ещё можно помимо видео, начать обсуждение за исправность весов 😁

Микродоз амфом?)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Это же амф я правильно понимаю?

Так я тебе не предлагаю пз, а компенсировать недовес)
Ещё можно помимо видео, начать обсуждение за исправность весов 😁
о, тут не получиться, це динамометр, все калібрується завжди, бо використовується зовсім в інших цілях, де потрібна точно точна вага)

Окрім того, є ще більш точний, саме який для каратності, але його показувати не буду)
Микродоз амфом?)))

Это же амф я правильно понимаю?
так, правильно
0.07\день максимум
це такий досвід, який чергується з багатьма іншими речовинами)

Бери компенсацию и не делай выяснение отношений.

А єслі не хоч, то я всєгда могу подставіть плєчьо помощі)

ну кто фасовал, с пакетом видимо взвешивал - реально такое у всех частенько вылазит
Більш, ніж впевнений, що курєр не повністю ідіот, бо всі знають вагу пакетів, в моєму випадку - це 0.4-0.42. Так як з пакетом було 1.18-1.19 - то він точно мав би ще собі забрати трохи)

ПС. А по факту запиту ми з шопом все вирішили. Забереться інший пакет - відпишусь тут в темі

1740053432352.png

все у вазі працює справно)

Більш, ніж впевнений, що курєр не повністю ідіот, бо всі знають вагу пакетів, в моєму випадку - це 0.4-0.42. Так як з пакетом було 1.18-1.19 - то він точно мав би ще собі забрати трохи)

ПС. А по факту запиту ми з шопом все вирішили. Забереться інший пакет - відпишусь тут в темі

Переглянути вкладення 77157

все у вазі працює справно)
Як швидко зараз змінюються кур'єри? Здається особливих з великим досвідом напевно дуже небагато...

Тебя просто пытаются снюхать чувачок )

Назад
Зверху Знизу