Нічого нового від tip top

did'Ok

У меня не покупать!
Повідомлення
9
Репутація
30
Вподобайки
23
Бали
3

Tip Top Darkseid Admin Dylan

За весь час покупок (4-6 штук, напевно) мені просто було лінь щось писати, та і в основному я не собі брав, то ж і людині було не до того, бо якщо клад і є (частіше пз приходилось вирішувати) - то вже було йому ок

Сьогодні я вирішив взяти для себе на мікродозінг) ну і звичайно ж, все відповідає попередньо досвіду

Щось оспорювати і доказувати - сенсу взагалі не бачу. Просто для загального розуміння для користувачів форуму

Купляв 1г, знайшов відразу, без питань

Про якість цього разу ні слова - по вазі все на фото. Хай залишилось в пакеті пилі ще на 0.03, але і то дуже перебільшено

1740044933938.png

Останнє редагування:

Tip Top Darkseid

За весь час покупок (4-6 штук, напевно) мені просто було лінь щось писати, та і в основному я не собі брав, то ж і людині було не до того, бо якщо клад і є (частіше пз приходилось вирішувати) - то вже було йому ок

Сьогодні я вирішив взяти для себе на мікродозінг) ну і звичайно ж, все відповідає попередньо досвіду

Щось оспорювати і доказувати - сенсу взагалі не бачу. Просто для загального розуміння для користувачів форуму
Так а в чём проблема?

Ты так написал интересно прям все понятно, все теперь понятно ну шмыгнул курьер немного шоб ускориться перед работкой тебе шо жалко? )))
Скажи шо клад нашел и уже Его курьер протестил

Так а в чём проблема?
сорі, не дописав, що брав 1
Ты так написал интересно прям все понятно, все теперь понятно ну шмыгнул курьер немного шоб ускориться перед работкой тебе шо жалко? )))
що не ясно ? тема у відповідному розділі - "недовес"

Tip Top Darkseid

Купляв 1г, знайшов відразу, без питань

Про якість цього разу ні слова - по вазі все на фото. Хай залишилось в пакеті пилі ще на 0.03, але і то дуже перебільшено

Переглянути вкладення 77100
Теперь понял

хорошо, напиши в ЛС где тебе выдать 1г.
хотя тут вечно можно спорить за видео + взвешивание сразу после снятия, распаковки)

хорошо, напиши в ЛС где тебе выдать 1г.
хотя тут вечно можно спорить за видео + взвешивание сразу после снятия, распаковки)
тут не питання в пз, бо все таки є на місці і вже ок

питання відео і розпаковки - не спорю, вагомо, тому і відмовлюсь від пз

Але від себе можу сказати, що це справді питання цікавості було переважити, бо в мене дозування планувались на 14 днів рівно з 1 г )

пс. і так здається зрозуміло, як ведеться бізнес, коли по пятій частині кроїти - вага збільшується суттєво на продаж)

тут не питання в пз, бо все таки є на місці і вже ок

питання відео і розпаковки - не спорю, вагомо, тому і відмовлюсь від пз

Але від себе можу сказати, що це справді питання цікавості було переважити, бо в мене дозування планувались на 14 днів рівно з 1 г )
Так я тебе не предлагаю пз, а компенсировать недовес)
Ещё можно помимо видео, начать обсуждение за исправность весов 😁

Микродоз амфом?)))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Это же амф я правильно понимаю?

Так я тебе не предлагаю пз, а компенсировать недовес)
Ещё можно помимо видео, начать обсуждение за исправность весов 😁
о, тут не получиться, це динамометр, все калібрується завжди, бо використовується зовсім в інших цілях, де потрібна точно точна вага)

Окрім того, є ще більш точний, саме який для каратності, але його показувати не буду)
Микродоз амфом?)))

Это же амф я правильно понимаю?
так, правильно
0.07\день максимум
це такий досвід, який чергується з багатьма іншими речовинами)

Бери компенсацию и не делай выяснение отношений.

А єслі не хоч, то я всєгда могу подставіть плєчьо помощі)

ну кто фасовал, с пакетом видимо взвешивал - реально такое у всех частенько вылазит
Більш, ніж впевнений, що курєр не повністю ідіот, бо всі знають вагу пакетів, в моєму випадку - це 0.4-0.42. Так як з пакетом було 1.18-1.19 - то він точно мав би ще собі забрати трохи)

ПС. А по факту запиту ми з шопом все вирішили. Забереться інший пакет - відпишусь тут в темі

1740053432352.png

все у вазі працює справно)

Більш, ніж впевнений, що курєр не повністю ідіот, бо всі знають вагу пакетів, в моєму випадку - це 0.4-0.42. Так як з пакетом було 1.18-1.19 - то він точно мав би ще собі забрати трохи)

ПС. А по факту запиту ми з шопом все вирішили. Забереться інший пакет - відпишусь тут в темі

Переглянути вкладення 77157

все у вазі працює справно)
Як швидко зараз змінюються кур'єри? Здається особливих з великим досвідом напевно дуже небагато...

Тебя просто пытаются снюхать чувачок )

Назад
Зверху Знизу