NESSCAFE - Ранок починається не з кави! Краща марихуанна особисто для вас.

Наскільки відомо - шоп більше не працює відправками з 29.07.24.
Лише клади у столиці у двох локаціях.

Причина - отримання пустих посилок по МП, відправлених 27.07.24 усіма адресатами, у т.ч. мною.

Шоп зміг запропонувати лише знижку на наступне придбання, яка склала 23% від зазначеної ціни тієї ж позиції, з отриманням іншим способом.

Мене не влаштувала ні зника, ні спосіб отримання, тобто з могу боку відмова у подальшій співпраці.
Не приятная история. :(

Наскільки відомо - шоп більше не працює відправками з 29.07.24.
Лише клади у столиці у двох локаціях.

Причина - отримання пустих посилок по МП, відправлених 27.07.24 усіма адресатами, у т.ч. мною.

Шоп зміг запропонувати лише знижку на наступне придбання, яка склала 23% від зазначеної ціни тієї ж позиції, з отриманням іншим способом.

Мене не влаштувала ні зника, ні спосіб отримання, тобто з могу боку відмова у подальшій співпраці.
Друже не вводь людей в блуд, ми і надалі працюємо відправками, поміняли стелс, і все добре, а кладами ми зовсім не працюємо, для вас зробили виключеняя і запропонували місця де дроп зможе положити.
Повідомлення об'єднано автоматично:

Працюємо НП, Meest Express, УкрПочта
У наявності ЄЙФОРІЯ

Всім гарного настрою!

ggell

Балів: -2
    Возвращаю...
Друже не вводь людей в блуд, ми і надалі працюємо відправками, поміняли стелс, і все добре, а кладами ми зовсім не працюємо, для вас зробили виключеняя і запропонували місця де дроп зможе положити.
Дякую за компенсацію проепаних 3к у вигляді -3 репи)))
Все, що змогли...
"Це просто ппц, короче НП більше не працюємо" типу нічого не значило? Щоб не компенсувати нічого?
Не компенсували - втратили клієнта, до війни ще почав брати, буває раз на декілька років, що треба мінять шоп за проеп без компенсації...

Дякую за компенсацію проепаних 3к у вигляді -3 репи)))
Все, що змогли...
"Це просто ппц, короче НП більше не працюємо" типу нічого не значило? Щоб не компенсувати нічого?
Не компенсували - втратили клієнта, до війни ще почав брати, буває раз на декілька років, що треба мінять шоп за проеп без компенсації...
Не треба міняти шоп, навіщо розводити, балаган, все в лічку, вам запропонували компромісс, тільки у тебе виникли якісь питання, прошу просто удалити не правдиву інфу що ми не працюємо відправками!
Надалі всі замовляють НП і ні в кого проблем не виникає, міняйте реквізити, а не рік одними і тими же користуватися, і ще є такі сервіси як Meest Express та УкрПочта. Дякую за розуміння!

Не треба міняти шоп, навіщо розводити, балаган, все в лічку, вам запропонували компромісс, тільки у тебе виникли якісь питання, прошу просто удалити не правдиву інфу що ми не працюємо відправками!
Надалі всі замовляють НП і ні в кого проблем не виникає, міняйте реквізити, а не рік одними і тими же користуватися, і ще є такі сервіси як Meest Express та УкрПочта. Дякую за розуміння!
Так на -Вы или на -Ты ?)
А сколько у Вас отправок с одних данных?

ggell кинь пруфы пж, посмотрим

• Вподобайка
Реакції: ggell

NESSCAFE

Балів: -5
    А ти кто такий, спам собі в дуппу!
Надалі всі замовляють НП і ні в кого проблем не виникає, міняйте реквізити, а не рік одними і тими же користуватися.
Тобто, усі 6 отримувачів, яким було відправлено в один день і які отримали пустишки - самі винні у тому, що не міняють дані?

Тоді поясніть, як таке можливо, що почистили одразу усіх отримувачів?
Якщо допустити, що відправник користувався окремими олноразовими сімками на кожне відправлення.

Сканери не відповідь, інакше би не працювали з МП надалі.

• Вподобайка
Реакції: Guap
Тобто, усі 6 отримувачів, яким було відправлено в один день і які отримали пустишки - самі винні у тому, що не міняють дані?

Якщо допустити, що відправник користувався окремими олноразовими сімками на кожне відправлення.

Сканери не відповідь, інакше би не працювали з МП надалі

Так і надалі працюємо НП, а тобі дулю під нос а не прохання зробити клад на Дарниці, бачу ти прям рішив асистентом нашого шопу стати, вирішуєшь як і коли ми працюємо, бач що захотів, не звертайте на цього індивідума, купляв у мене більше року, а тут рішив і за одної ситуації, яку я запропонував рішити, піти до низу... і прошу більше не спамити в моїй торговій гілці.
Я йому все пояснив, пійшов на компроміс, домовились о знижках, а він вирішив на публіку пограти, карма тобі в руки, і твої застраті реквізити роками.

Останнє редагування:
Так і надалі працюємо НП, а тобі дулю під нос а не прохання зробити клад на Дарниці, бачу ти прям рішив асистентом нашого шопу стати, вирішуєшь як і коли ми працюємо, бач що захотів, не звертайте на цього індивідума, купляв у мене більше року, а тут рішив і за одної ситуації, яку я запропонував рішити, піти до низу... і прошу більше не спамити в моїй торговій гілці.
Я йому все пояснив, пійшов на компроміс, домовились о знижках, а він вирішив на публіку пограти, карма тобі в руки, і твої застраті реквізити роками.
Мне на твою -5 срать))0

Видно как ты дорожишь постояльцами )) Ему год кушать давали… А он клал болт хахах
Если ты пошел на компромисс - значит не все так однозначно)))

Так я і одразу від своїх слів не вімовлявся, а сказав що ми продовжили працювати НП, і після було купа відправок, я вам запропонував інші сервіси відправки, вам не підійшло. А те що відмовили тобі клад покласти під вас там де ви хотіли, так ви одразу побігли на форум тому що у нас крутий стаф, кортить то замовити знову, всі замовляють а у мене дупа. Слухай скажу так, не подобається відкривай арбітраж і там випльовуй все що захочешь, а зараз просто теряйся будь ласка з моєї торгівельної гілки.!

• Haha
Реакції: Guap

ggell

Балів: 0
    Як скажеш...

Guap

Балів: -2
    150$ депа , да и не такой у тебя актив в ветке .. обнови первую страницу… человек оставил отзыв об сотрудничестве с тобой, а ты на дыбы встал хахах 23% на некст заказ … это слезы

Сканери не відповідь, інакше би не працювали з МП надалі.
я правильно понял ситуацию: одна партия отправок дошла людям пустая(пруфы ж есть, полагаю), а товарищ NESSCAFE считает, что потерять респкт гостей будет приемлемей чем траву?
сочувствую
могу плана дать

Тип
Пропал вес у всех адресатов
причем тут их
тип
То есть : пропал вес , не доехал вес до шести человек , на разные отделения
(разные города 🌝)

6 посылок…

И говоришь человеку что надо данные менять чаще ? Что?)

тут явно, или курик намутился или ты хуйней страдаешь

Про сканеры вообще умора

если бы вес нашли то были бы приемы

Ой крч , цирк 🤡 цирк 🎪

Слухай скажу так, не подобається відкривай арбітраж і там випльовуй все що захочешь, а зараз просто теряйся будь ласка з моєї торгівельної гілки.!

Добрий вечір секта, у наявності Єйфорія.
Прайс:
10 - 2600 грн.
20 - 4400 грн.
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.

Також роздамо гарячим кладом декілька проб по 2 грм. Центр - Київ або Лівий беріг за тріп реп.
Або відправка протягом 1-3 дня.
Звертайтесь у телеграм:
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

Вкладення

• 20240824_111734.jpg
    20240824_111734.jpg
    1.3 MБ · Перегляди: 52
Прайс:
10 - 2600 грн.
20 - 4400 грн.
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.

Також роздамо гарячим кладом декілька проб по 2 грм. Центр - Київ або Лівий беріг за тріп реп.
Звертайтесь у телеграм:
Mary🌴

Прайс:
10 - 2600 грн.
20 - 4400 грн.
30 - 6000 грн.
40 - 7200 грн.
50 - 8500 грн.

Звертайтесь у телеграм:
мне отправку) трип-репорты с спойлерах

Вибачайте за затримку :

Назад
Зверху Знизу