Також виділю 3 проби по 1 грм. кладом лівий беріг Київа!
Ну ты понял тут качествоЦіна підросла, ніби було 2300 за 10г і +200 стелс для відправки.
Тепер виходить від 2800 відправка?
Та ще й оплата, за куна хочуть біля 10%, то у підсумку за 10г прийдеться біля 3к плотити.
Ціна зросла на пару купонів, плюс ціна вказана вже з урахуванням стелсу, нічого доплачувати не потрібно, який прайс, така і ціна. Навчіться оплачувати USDT там комісія 2$Ціна підросла, ніби було 2300 за 10г і +200 стелс для відправки.
Тепер виходить від 2800 відправка?
Та ще й оплата, за куна хочуть біля 10%, то у підсумку за 10г прийдеться біля 3к плотити.
Я фартовый в добрый путь добрым людям.А також звісно роздамо 5 пробників нового стрейну по 2 грм. на особистий вибір!
044RR забули))))в нього дуже гарні репорти)))
Понял,ну будешь знать))))Благодарю! Много работы, не вывезу пока репортажи рисовать. Хочу быстрее все сделать и запустить новый конкурс)
Миксы из одного сорта? Конечно есть..можно тополиного пуха намешать еще ))3в1 миксы есть?
Норм бадиль ! Моя оцінка 3.5 із 5. Як на вигляд «!Третий день хапаю не спеша этот Пойсон. Ну как, мне жаловаться не на что, конкретно эта партия 4 из 5, которые тут бывают.
Штыняет хорошо, но пересушен и от того рассыпается. Отдельные семки.
Убивает, вчера-позавчера не мог под ним форум воспринимать, сегодня норм. Пока новый сорт так.
Переглянути вкладення 5916
Переглянути вкладення 5918Переглянути вкладення 5919
Здравствуйте...Також виділю 3 проби по 1 грм. кладом лівий беріг Київа!
Привіт) А що, не дуже сподобався сорт?Когда уже закончится этот подгорелый поисон ? )) Ребята, активней забирайте его..
Привет, мне не зашел ))Привіт) А що, не дуже сподобався сорт?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.