Виправив, а я то гадаю,куди всі ділись, будьте уважні до фейків!!!Взагалі питав за це:
Переглянути вкладення 15687
У стартовому повідомленні, де одночасно вказані різні контакти, написаний з 0 у кінці, а якщо тикнути по ньому ж - відправляє на інший з 1 в кінці.
Отримав учора свій Northen lights. Пишу сьогодні, бо треба був час прийти до тями)
Шишки добре просушені. Мають дуже приємний, освіжаючий запах (складно пояснити, але запах настільки приємний, що вдалося вмовити на банку людину, яка до цього стверджувала, що ніколи курити не буде і горілка набагато краще )
Але це ще не все! Вона має смак!))) Знову ж, мені складно повною мірою описати усі смакові властивості, але повірте, вони приємні
Далі по накуру... Курив з трубки, приблизно 50/50 з табаком. Вбило десь після третьої затяжки. Захотілось присісти, обміркувати життя, глянути під іншим кутом на деякі життєві проблеми. Хвилин через 10 захотілось вийти пройтися, що я і зробив. Побачив знайомого і десь з годину стояв тріщав з ним про все підряд)
Помітив, що починає відпускати десь приблизно години через півтори після покуру.
По якості, це кращі шишки за останній рік!(на мою думку, звичайно)
Що я хочу всім сказати, беріть, поки є! Ви точно не пошкодуєте)
P.S. Вибачте за погану камеру, я рідко фотографую на телефон.Переглянути вкладення 17917Переглянути вкладення 17918Переглянути вкладення 17919
Лайк за гарний відгук!Затестил вчера свежую Эйфорию - все на уровне, который тут держится.
Субъективно чуть слабей свежего сияния, но лишь потому, что у сияния одна из максимальных оценок для качества, которое тут бывает.
А також звісно роздамо 5 пробників нового стрейну по 2 грм. на особистий вибір!
та ні, чекають поповнення запасів)What means Loading… in telegram status? Loading new strain I hope?)
Thanks for clarifying, broта ні, чекають поповнення запасів)
Ти про Bublé gum?Дуже здивувався отримавши посилку. Не чекав такої якості за ці гроші. Пишу коментар на підтримку гілки і магазину, бо це унікальний випадок. Хоча не хотів писати, бо налетять все розберуть)). Зазвичай в цьому ціновому сегменті слабенький аутдор. А тут - щось неймовірне.
З нами ви можете бути впевненими що отримаєте те що замовляєте.
Відправляємо любою поштою, срок відправки 1-2 дні, працюємо щоденно без вихідних.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.