ненаход від neon shop на сума 654 грн

drunkpunk69

Сектант
Повідомлення
308
Репутація
780
Вподобайки
563
Бали
478
вітаю, сектанти!
я пропав з усіх радарів через деякі особисті негаразди, але доводиться зараз писати цю скаргу
ситуація неприємна, хоч і не критична. просто хочу розібратись та винести це на загал, щоб ніхто не обпікався так само

лінк на відповідача на форумі NEON_SUPPORT
лінк на шоп https://labrc.name/forums/neon-shopoamfomefoshishoklady-i-magnityokiev.104/
сума покупки 654 грн

photo_1_2025-02-19_14-24-31.jpg

опис скарги:

взяли з коханою два клади у даного продавця
прийшли на місце першого - все гуд, просто у дотик забрали і ніяких проблем не виникло
на місці другого вже був кратер і розкопки навколо. пеньок перевернутий, все розрито, навколо так само (усі фото і скріни з відео додам нижче)
зібравши доказову базу, трохи покопався там, але очікувано нічого не знайшов, бо шкура знайшов усе до нас

фото:

photo_1_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_8_2025-02-19_14-23-54.jpg

фото з локації навколо:

photo_2_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_1_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_5_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_3_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_4_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_6_2025-02-19_14-24-21.jpg

це все знято з однієї точки, з котрої сфоткане місце кладу

до цього два клади були в дотик, що копати не треба було взагалі, тому я не повірю, що це розрили клієнти, котрі купували корди. тим паче що кладам два дні, за заявою оператора

далі додаю скріни переписки з оператором:

photo_1_2025-02-19_14-24-42.jpgphoto_2_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_4_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_3_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_1_2025-02-19_14-37-16.jpgphoto_7_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_5_2025-02-19_14-23-54.jpg

спілкувався я від імені коханої, бо покупка була зроблена з її аккаунту, а ходили знімати ми разом (щоб не було питань, чому відповіді від жіночого імені)

нормально написав та пояснив ситуацію, але хтось вперся рогом без причини. як вирішення бачу пз, хоч і розумію, що скоріш за все його там теж зішкурили
але це буде виглядати хоча б як реабілітація продавця у вирішенні конфліктних питань
якщо ще й знайду - буде ідеально

чужого мені не треба, можу собі дозволити купити грамину другу, але сама ситуація неприємна і сподіваюсь на справедливе вирішення

NEON_SUPPORT , нахуй ми взагалі з цього щось роздуваємо? я би зрозумів, якби пз на пз просив, але тут я прошу виключно пз на зішкурений клад

усім гарного дня

Да, нєнаход - пєчаль. Буває, подумки себе вже упров, а потім такий бац в просак. Успіхів у вирішенні

Так ненаходы не рассматриваются вроде в арбитражах

Опа,кто то у них берет ,я думал магаз мертвый

Хороший не наход Поржал с тебя шо лох а магаз заработал )

За день не нашёл два клада мефа от neon.
По воспоминаниям: кооры. Указывают на дом. Весь парк обследовали от озера до озера. 4 человека нашло одно дерево с фото в одном месте за забором. А три других с фото вообще в ста метрах. Место небольшое .

Левее надо искать бро, левее

Приветствую
Внимательно смотрим на раздел, где размещаемся.
NEON_SUPPORT даю 96 часов на рассмотрение жалобы

NEON_SUPPORT дай ему еще один перезаклад Пустой, ты шо в Первые эту схему знаешь ? Не наход - даешь перезаклад пустой Потерпевшому и все Гуд ,администрация тащиться от этой прикормки, и ты доволен и правила не нарушил и все довольны кроме покупателя ,но это не Ваши заботы.
Глянь как правильно Ненаходы закрывать у ТипТопа, (на фактах и на правах ознакомления)

Приветствую
Внимательно смотрим на раздел, где размещаемся.
NEON_SUPPORT даю 96 часов на рассмотрение жалобы
Учитывая последнее появление оного на форуме 2 мес назад - жалоба автоматически отправится в не решённые .

Не наход - даешь перезаклад пустой Потерпевшому и все Гуд ,администрация тащиться от этой прикормки, и ты доволен и правила не нарушил и все довольны кроме покупателя ,но это не Ваши заботы.
А тут можна таке озвучувати? Адміністрація тебе не взʼїбе що ти схему написав?

А тут можна таке озвучувати? Адміністрація тебе не взʼїбе що ти схему написав?
по правилам не нарушаю , в диспутах Все норм значит все по правилам, о договоренности с каким либо магазом чисто мой опыт .а схема старая уже не раз апробирована так что в е ок.
Хотя могут есть и другие схемы которые я не заметил не буду утверждать
Есть схема когда можно оскорблять сектанта при администрации магазину но то как то потом расскажу , если нужно

Останнє редагування:
Учитывая последнее появление оного на форуме 2 мес назад - жалоба автоматически отправится в не решённые .
Так как статус магазина не изменился а сам он прибывает на площадке, должен всё по регламенту

За день не нашёл два клада мефа от neon.
По воспоминаниям: кооры. Указывают на дом. Весь парк обследовали от озера до озера. 4 человека нашло одно дерево с фото в одном месте за забором. А три других с фото вообще в ста метрах. Место небольшое .
Купи трети

По следам на снегу куру спалили, если они остались так как на фото

Назад
Зверху Знизу