• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

ненаход від neon shop на сума 654 грн

drunkpunk69

Сектант
Повідомлення
307
Репутація
790
Вподобайки
564
Бали
568
вітаю, сектанти!
я пропав з усіх радарів через деякі особисті негаразди, але доводиться зараз писати цю скаргу
ситуація неприємна, хоч і не критична. просто хочу розібратись та винести це на загал, щоб ніхто не обпікався так само

лінк на відповідача на форумі NEON_SUPPORT
лінк на шоп https://labrc.name/forums/neon-shopoamfomefoshishoklady-i-magnityokiev.104/
сума покупки 654 грн

photo_1_2025-02-19_14-24-31.jpg

опис скарги:

взяли з коханою два клади у даного продавця
прийшли на місце першого - все гуд, просто у дотик забрали і ніяких проблем не виникло
на місці другого вже був кратер і розкопки навколо. пеньок перевернутий, все розрито, навколо так само (усі фото і скріни з відео додам нижче)
зібравши доказову базу, трохи покопався там, але очікувано нічого не знайшов, бо шкура знайшов усе до нас

фото:

photo_1_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_8_2025-02-19_14-23-54.jpg

фото з локації навколо:

photo_2_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_1_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_5_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_3_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_4_2025-02-19_14-24-21.jpgphoto_6_2025-02-19_14-24-21.jpg

це все знято з однієї точки, з котрої сфоткане місце кладу

до цього два клади були в дотик, що копати не треба було взагалі, тому я не повірю, що це розрили клієнти, котрі купували корди. тим паче що кладам два дні, за заявою оператора

далі додаю скріни переписки з оператором:

photo_1_2025-02-19_14-24-42.jpgphoto_2_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_4_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_3_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_1_2025-02-19_14-37-16.jpgphoto_7_2025-02-19_14-23-54.jpgphoto_5_2025-02-19_14-23-54.jpg

спілкувався я від імені коханої, бо покупка була зроблена з її аккаунту, а ходили знімати ми разом (щоб не було питань, чому відповіді від жіночого імені)

нормально написав та пояснив ситуацію, але хтось вперся рогом без причини. як вирішення бачу пз, хоч і розумію, що скоріш за все його там теж зішкурили
але це буде виглядати хоча б як реабілітація продавця у вирішенні конфліктних питань
якщо ще й знайду - буде ідеально

чужого мені не треба, можу собі дозволити купити грамину другу, але сама ситуація неприємна і сподіваюсь на справедливе вирішення

NEON_SUPPORT , нахуй ми взагалі з цього щось роздуваємо? я би зрозумів, якби пз на пз просив, але тут я прошу виключно пз на зішкурений клад

усім гарного дня

Да, нєнаход - пєчаль. Буває, подумки себе вже упров, а потім такий бац в просак. Успіхів у вирішенні

Так ненаходы не рассматриваются вроде в арбитражах

Опа,кто то у них берет ,я думал магаз мертвый

Хороший не наход Поржал с тебя шо лох а магаз заработал )

За день не нашёл два клада мефа от neon.
По воспоминаниям: кооры. Указывают на дом. Весь парк обследовали от озера до озера. 4 человека нашло одно дерево с фото в одном месте за забором. А три других с фото вообще в ста метрах. Место небольшое .

Левее надо искать бро, левее

Приветствую
Внимательно смотрим на раздел, где размещаемся.
NEON_SUPPORT даю 96 часов на рассмотрение жалобы

NEON_SUPPORT дай ему еще один перезаклад Пустой, ты шо в Первые эту схему знаешь ? Не наход - даешь перезаклад пустой Потерпевшому и все Гуд ,администрация тащиться от этой прикормки, и ты доволен и правила не нарушил и все довольны кроме покупателя ,но это не Ваши заботы.
Глянь как правильно Ненаходы закрывать у ТипТопа, (на фактах и на правах ознакомления)

Приветствую
Внимательно смотрим на раздел, где размещаемся.
NEON_SUPPORT даю 96 часов на рассмотрение жалобы
Учитывая последнее появление оного на форуме 2 мес назад - жалоба автоматически отправится в не решённые .

Не наход - даешь перезаклад пустой Потерпевшому и все Гуд ,администрация тащиться от этой прикормки, и ты доволен и правила не нарушил и все довольны кроме покупателя ,но это не Ваши заботы.
А тут можна таке озвучувати? Адміністрація тебе не взʼїбе що ти схему написав?

А тут можна таке озвучувати? Адміністрація тебе не взʼїбе що ти схему написав?
по правилам не нарушаю , в диспутах Все норм значит все по правилам, о договоренности с каким либо магазом чисто мой опыт .а схема старая уже не раз апробирована так что в е ок.
Хотя могут есть и другие схемы которые я не заметил не буду утверждать
Есть схема когда можно оскорблять сектанта при администрации магазину но то как то потом расскажу , если нужно

Останнє редагування:
Учитывая последнее появление оного на форуме 2 мес назад - жалоба автоматически отправится в не решённые .
Так как статус магазина не изменился а сам он прибывает на площадке, должен всё по регламенту

За день не нашёл два клада мефа от neon.
По воспоминаниям: кооры. Указывают на дом. Весь парк обследовали от озера до озера. 4 человека нашло одно дерево с фото в одном месте за забором. А три других с фото вообще в ста метрах. Место небольшое .
Купи трети

По следам на снегу куру спалили, если они остались так как на фото

Назад
Зверху Знизу