Лайно за 3400usdt TheMilkyWay

TheMilkyWay Друже скажи в чому твоя проблема?
Чому від тебе одна ЗНЕВАГА?
Я вже встиг і збожеволіти від получки вашого ПЛІСНЯВОГО ТОЧНО КОКСУ ФЕНОВОГО і заспокоїтись та прийняти що сталось.

Чому ВИ продовжуєте морозитись і з кожним новим повідомленням на форумі змінювати свої слова про ПЛІСНЯВИЙ ЖОВТОК який Ви TheMilkyWay на нашій гарант угоді РК назвали «КОКС ТОЧНО» !!!

Друже , шановний TheMilkyWay , доброго дня! з Вами все гаразд?
Коли можна очікувати хочаб якоїсь реакціїї ?

Вже навіть Admin звернув увагу на скаргу. TheMilkyWay буквально пів року тому Ваш товар ШАНУВАВСЯ МНОЮ.
Admin Вам також доброго часу, чому TheMilkyWay не надає відповідей якщо впевнені у своїх звинуваченнях? Хочаб якихось примітивних .

Можно чудово помітитиTheMilkyWay ЩЕ ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ПОВІДОМИЛИ ЩО ВІДПРАВЛЯЛИ ТОВАР ВКАЗАНО МОЄМУ ЗАМОВЛЕННЮ уТелеграмі
За 4 місяця TheMilkyWay змогли Вигадати тільки мультиакаунти, а на питання по суті моєї угоди досі морозятся і продовжують з НЕПОВАГОЮ лаятись на людей!!!

Останнє редагування:
Друже , шановний TheMilkyWay , доброго дня! з Вами все гаразд?
Коли можна очікувати хочаб якоїсь реакціїї ?

Вже навіть Admin звернув увагу на скаргу. TheMilkyWay буквально пів року тому Ваш товар ШАНУВАВСЯ МНОЮ.
Admin Вам також доброго часу, чому TheMilkyWay не надає відповідей якщо впевнені у своїх звинуваченнях? Хочаб якихось примітивних .

Можно чудово помітитиTheMilkyWay ЩЕ ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ПОВІДОМИЛИ ЩО ВІДПРАВЛЯЛИ ТОВАР ВКАЗАНО МОЄМУ ЗАМОВЛЕННЮ уТелеграмі
За 4 місяця TheMilkyWay змогли Вигадати тільки мультиакаунти, а на питання по суті моєї угоди досі морозятся і продовжують з НЕПОВАГОЮ лаятись на людей!!!

Qh9-Up-Eo-LSZe5.jpg

А Люди котрі тут довше мене чомусь можуть підтвердити що це саме Ви Арбітр Крокодил.

люди давно подтвердили, что ты - мульт гейго. так что скучновато, придумай что поярче, сын реба))))))))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Прикольна табличка @krokyboy сам робив? чи під замовлення брав)))

ребцентр ты сам заказывал или тебя, шиза, упаковали?

• Haha
Реакції: Guap
Це ти шо скинув? Guap – вже тут відповідаєш, отже добрався.
Чи я щось не так зрозумів?
люди давно подтвердили, что ты - мульт гейго. так что скучновато, придумай что поярче, сын реба))))))))

ребцентр ты сам заказывал или тебя, шиза, упаковали?
Що ЛЮДИ могли підтвердити коли у мене один акаунт.
Поважний Арбітр Риги чому Ви дозволяєте собі на цьому форумі займатись постійними образами.
Я Вам десь криве слово сказав?
А люди? На яких Ви також пургу гоните, що Вони такого Вам сказали?
Звідки У вас krokyboy стільки негативу?
І що цікаве, Ваш негатив шановний Крокодил прямує тільки у скаргах TheMilkyWay

22.01.2025 тут у скарзі на Лабрц я вас попросив відповісти мені на Ригі, бо ви чогось ніяк не регували
Ваша відповідь krokyboy на Лабрц 22.01.2025 21:43 на моє повідомлення була така :Снимок экрана 2025-01-23 в 12.08.png

На Риге я написав багато повідомлень з усім роз'ясненнями ситуації.
Ви krokyboy не відповідали 3 доби, і тільки коли я Вас тут на Лабрц попросив дати відповідь, ви чомусь тут на Лабрц 22.01.2025 21:43 пишете нібито не зв'язані з форумами, а на Ригі 22.01.2025 в 23:23 , відповідаєте таким текстом :

Снимок экрана 2025-01-23 в 00.04.png

Ви не відповідали довго на Ригі, а менш ніж через 2 години після відповіді 22.01.2025 на Лабрц від вас krokyboy поступила відповідь
Дуже дивний збіг обставин krokyboy , вам так не здаєтесь?
Ви стверджуєте що не пов'язані з форумами, а інші користувачі знають, розуміють та можуть підтвердити що це саме ви Арбітр Крокодил з Риги :
Просто прикалывает что арбитр соседнего конкурирующего и вражеского тут ресурса топит и слюной брызжет . Крокобой крокодил который. Не похоже что лишь за себя топит и свои решения .

Останнє редагування:

Поважний Арбітр Риги чому Ви дозволяєте собі на цьому форумі займатись постійними образами.

22.01.2025 тут у скарзі на Лабрц я вас попросив відповісти мені на Ригі, бо ви чогось ніяк не регували
Ваша відповідь krokyboy на Лабрц 22.01.2025 21:43 на моє повідомлення була така :Переглянути вкладення 72159

Ви krokyboy не відповідали 3 доби, і тільки коли я Вас тут на Лабрц попросив дати відповідь, ви чомусь тут на Лабрц 22.01.2025 21:43 пишете нібито не зв'язані з форумами, а на Ригі 22.01.2025 в 23:23 відповідаєте таким текстом :

Переглянути вкладення 71447

Ви не відповідали довго на Ригі, а одразу після мого прохання на Лабрц від вас поступила відповідь
Ви стверджуєте що не пов'язані з форумами, а інші користувачі знають, розуміють та можуть підтвердити що це саме ви Арбітр Крокодил з Риги :
Я процитировал админа! А то шо ты себе накрутил — твоя беда ;)

Ви стверджуєте що не пов'язані з форумами, а інші користувачі знають, розуміють та можуть підтвердити що це саме ви Арбітр Крокодил з Риги
Тобиш довод и подтверждение этому сообщение которое ты процитировал? 😂
Беда печаль , давай сначала 😂

Брат, а ты не знал что РК и Рыга там одни владельцы.?)))
Крок бой который кпКрокодил рыги это та самая Алиса с РК 😆
Без шуток сейчас, у них даже новогодняя тема на сайтах одинаковая была, шо Рыга с красными шапками шо РК такое же

а чого ти тільки зараз про це сказав? коли рекомендував на Ригу звернутись чому не розповів?

Интригант вот такой. Если честно тупонул и забыл тебе такую инфу делать. А шо там кста ты уже был на Рыге ? Шо говорят ?

дурдом веселка повний, диви шо скидає Арбітр Крокодиль!

Переглянути вкладення 70094
Ото плавит типа. Сам с собой диалог ведёт,одинаковые красные шапочки на сайтах...ох и поплава

Ото плавит типа. Сам с собой диалог ведёт,одинаковые красные шапочки на сайтах...ох и поплава
Это шизоид. Больше забавляет как он поддерживает актив во всех арбитражах ))) И крутит по кругу свои «доводы» )))

Интересно сколько раз он тэгнул милки и админа 🤣

А я тоже админ/гарант ? Просто я в их помешательстве уже запутался. archibalt может проведем сделку на белый коксик который нравиться тебе и Монике ?:D

Больше забавляет как он поддерживает актив во всех арбитражах
А мне интересно какой из этих вариантов правдив:
А) он реально ебанутый.
Б) он понимает что все выкупают все и просто тянет прикол.
В) это сам Милки таким образом двигает свой магаз(ну помните как было с сериалом "слуга народа":приколом приколом а просчитано было все заранее
?

А) он реально ебанутый.
В) это сам Милки таким образом двигает свой магаз(ну помните как было с сериалом "слуга народа":приколом приколом а просчитано было все заранее
?
Выбираем поддержка зала или звонок другу?)))

Я процитировал админа! А то шо ты себе накрутил — твоя беда ;)
чомусь я не знайшов у скарзі повідомлення від адміну яке ти процитував
Тобиш довод и подтверждение этому сообщение которое ты процитировал? 😂
Беда печаль , давай сначала 😂
хто розуміє той розуміє, krokyboy тільки у скаргах TheMilkyWay строчить образливі повідомлення та гонить на Тсів.
Это шизоид. Больше забавляет как он поддерживает актив во всех арбитражах ))) И крутит по кругу свои «доводы» )))

Интересно сколько раз он тэгнул милки и админа 🤣
А) он реально ебанутый.
?
Так, так усе це я, усі акаунти зі скаргами мої, ви мене вичислили. Молодці поважні користувачі. Взагалі на вашу нісенітницю легше не реагувати, ви крім мультиакаунтів не здатні щось інше придумати. Лаятись з вами та доводити що акаунт у мене 1 не маю бажання, впевнений Адміністрація без ваших коментарів здатна подивитись у кого мультиакаунти.

Ви завзято гоните про мультиакаунти, так само як і TheMilkyWay , нічого більше не обговорюючи по ситуації.
Можна зробити висновок – ви мультиакаунти TheMilkyWay , якщо крім дурниць мультиаків нічого не кажете.
На необгрунтовані звинувачення мультиаків я більше не буду реагувати.

Якщо мульти аккаунти у мене зафіксовані, прошу Admin Dylan Шпинат повідомити, але я прекрасно розумію що таких нема і python , Guap , MaxnatoeGold , krokyboy та інші, хто пише дурниці за мульти, роблять це виключно для захисту магазину та відводу очей від реальної проблеми з якою я звернувся на форум

• Haha
Реакції: Guap

хто розуміє той розуміє, krokyboy тільки у скаргах TheMilkyWay строчить образливі повідомлення та гонить на Тсів.

Так, так усе це я, усі акаунти зі скаргами мої, ви мене вичислили. Молодці поважні користувачі. Взагалі на вашу нісенітницю легше не реагувати, ви крім мультиакаунтів не здатні щось інше придумати. Лаятись з вами та доводити що акаунт у мене 1 не маю бажання, впевнений Адміністрація без ваших коментарів здатна подивитись у кого мультиакаунти.

Ви завзято гоните про мультиакаунти, так само як і TheMilkyWay , нічого більше не обговорюючи по ситуації.
Можна зробити висновок – ви мультиакаунти TheMilkyWay , якщо крім дурниць мультиаків нічого не кажете.

Якщо мульти аккаунти у мене зафіксовані, прошу Admin Dylan Шпинат повідомити, але я прекрасно розумію що таких нема і python , Guap , MaxnatoeGold , krokyboy та інші, хто пише дурниці за мульти, роблять це виключно для захисту магазину та відводу очей від реальної проблеми з якою я звернувся на форум
Цитировать можно лишь с твоих жалоб?)?)?)
хто розуміє той розуміє, @krokyboy тільки у скаргах @TheMilkyWay строчить образливі повідомлення та гонить на Тсів.
Мы поняли шо доводов тому нету , а твоей воды уже напились ))))
Так, так усе це я, усі акаунти зі скаргами мої, ви мене вичислили. Молодці поважні користувачі.
Так хто мы юзеры или мульты ?))))
Можна зробити висновок – ви мультиакаунти @TheMilkyWay , якщо крім дурниць мультиаків нічого не кажете.

Телефоны на ребухе только по вечерам выдают??))))))

Ви стверджуєте що не пов'язані з форумами, а інші користувачі знають, розуміють та можуть підтвердити що це саме ви Арбітр Крокодил з Риги

ребуха не проходит зря для твоей кукухи. но все еще нарушены причинно-следственные связи. тебе там что колют то?

TheMilkyWay
3400 usdt
Ця угода мала бути реалізована ще раніше — з 28 по 30.08 я оплатив 35г кокаїну Calvin Klein (Парагвай), але продавець тоді просто зник, і нічого не відправив. Користувався гарантом ркклубу бо гарант сехти чогось довго не відповідав у месенджері тоді повернули кошти, але 31.08 магазин "вибачився" та запропонував повторно зробити замовлення з 10% бонусом до товару в якості компенсації. Це виглядало привабливо, і я погодився зробити угоду повторно Магазин запевнив мене, що цього разу все буде зроблено згідно з домовленістю ми чітко обговорили умови угоди та 14.09 я оплатив товар на суму 3400$
повинні були відправити:
•40г кокаїн Calvin Klein
•5г різних штампів кокаї
•1г кетаміну

Ці умови були чітко узгоджені з магазином, і я маю всі докази листування та домовленостей,ми домовлялись,що відправлять саме 40г кокаїну Calvin Klein+5г різних штампів+1г кетаміну !

Однак після отримання посилки 14.09, я виявив що відправили зовсім не те що було узгоджено
Натомість я отримав:
1. Лише 2г справжнього білосніжного кокаїну,його я перевірив методом варки, дійсно виявився нормальним кокаїном
2. 42г якоїсь дивної речовини, що я назвав фенококсом через її вигляд і запах. Це камінь сіро-буро-малинового кольору. Я взагалі спочатку подумав що це амфетамін,на вигляд і за запахом речовина більше нагадувала саме амфетамін
Після того як зварили його виявилось що це кокаїн дуже дуже поганої якості!!!
3. 20г чистого амфетаміну, який я взагалі не замовляв
Переглянути вкладення 54067
Після того як продавець 14.09 запевнив своїми повідомленнями “Там точно был кусок 40 кокса” я з товаришем вирішили перевірити усі зразки 16-17.09 Ми кілька разів перевіряли якість для цього використовували стандартний метод варки креку на соді, і результати показали суттєву різницю між 2грамовим реальним білосніжним кокаїном і тим, що прислали у вигляді 42г

Перевірка отриманого товару:

1. Перший зразок — 2г білосніжного кокаїну, виглядає як справжня речовина
При варці на соді (0.17г речовини + 0.17г соди), отримали 0.18г якісного креку
Він мав правильну черству текстуру каміння, тріщав при ламанні, як це і має бути. Це був справжній кокаїн

2. Другий зразок — 42г “фенококсу”, виглядає як каміння рожевого кольору зі слоєм пилу
При варці (0.22г речовини + 0.19г соди) отримали 0.18г жувальної гумоподібної маси, яка зовсім не нагадувала крек потрібної якості
Ця речовина хоч і синтезується в крек але не має жодних ознак якісного продукту
Це якась хімічна муть!!!

Цей “фенококс” якась дуже дивна суміш, варили його декілька раз, вихід завжди був різний
ось приклад 2-ї варки (0.26г речовини+0.25г соди)≈ отримали 0.23 крекової гуми

3. Третій зразок — 20г чистого амефетаміну, виглядає та смердить як той самий амфетамін при варці ( 0.21 речовини + 0.21 соди), нічого не вийшло звісно, так як амфетамін просто розчинився у воді !

Я та мій товариш з котрим я скидувався коштами не стали куштувати цей “фенококс” котрий був у розмірі 42г, але 17.09 до нас прийшов спільний знайомий, який у минулому активно вживав амфетамін. Він захотів спробувати цей “фенококс” , хоча ми його попередили, що це якась Атомна суміш. Цей знайомий вирішив зробити лінію у 70мг,ніс почало пекти настільки, що він не міг нормально дихати, через кілька хвилин почалася нудота та сильний головний біль, він сказав, що це взагалі не кокаїн і за його відчуттями, це більше схоже на амфетамін. Весь цей час я намагався зв’язатися з магазином, але з 14.09 магазин на конект не виходив до 24.09 Останнє повідомлення, яке я отримав на форумі ркклуб 24.09 о 21:02 звучало як знущання: “Ну вот уже заговариваетесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать, но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Але це не кокаїн котрий МИ замовляли, а якась хімічна отрута, що може бути небезпечною для здоров’я !!!

Чому я впевнений, що нас Кинули:

Ми з продавцем домовились на чітко визначену кількість 40г Fishscale кокаїну Calvin Klein + 5г інших штампів + 1г кетаміну
Все це було підтверджено листуванням телеграм
Магазин після першого зриву угоди 31.08 вибачився і запропонував знижку, що виглядало як бажання виправити помилку. Але це була пастка, щоб нас обдурити ще на більшу суму!
Магазин як на форумі рк так і в телеграмі весь час нічого не відповідав окрім "там точно был кусок 40 кокса" в тг і на форумі рк “Ну вот уже заговариваетесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать, но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Те, що ми отримали якусь субстанцію подібну кокаїну у вигляді 42г, тільки 2г справжнього білосніжного Кокаїну та 20г чистого амфетаміну – пряме кидалово з боку магазину!!! (Це зовсім не те про що ми домовлялись з магазином усі підтвердження угоди я маю і чітко видно що ми домовлялись на якісний продукт 40г Фішскейлу+5 різних штампів+ 1г кетаміну магазин обіцяв відправити все так як домовлялись)
Продавець обдурив нас та продав отруту замість узгодженого товару. Ми витратили свої гроші, час і нерви, отримали підставу!
Ящо б я обманював і проводив якісь підміни товару то продавець би це сказав одразу а не мовчав як риба весь час також продавець якось би відстоював те що він відправив все як домовлялись ! Але усього цього не було, були тільки знущальні повідомлення !
Я досі не розумію навіщо вони поклали Фен котрий ніхто не замовляв
Магазин свідомо нас надурив, граючи на бажанні отримати обіцяний товар за знижкою, може навіть отруїти хотів, бо інших підстав відправляти подібний шлак ми не знайшли!!!

По самим відповідям і повідомленням магазину видно що вони нас кинули і навіть не посоромилися якось нормально збрехати
Продавець без принципово відправив шлакоїн котрий навіть продавати соромно і намагається з нас зробити дурників

Будьте обачні Магазин Шахраї!!!
Можно мне скинуть 34 usdt просто так и так 100 людям сделать счастье.. нахуя эти движения без гаранта

Да и вообще гарант не этого форума эта жалоба не релевантна так что хз

Ну вот ты пишешь в общие сообщения с просьбами к админу , лучше пиши ему в личку , нужно проявить уважение !

Почему ты нападаешь на пользователя как я ? Высказываю мнение , посмотри мои сообщения , я активничал до твоей «скаргЫ». Почему ты считаешь , что магазин защищаю ? Я вообще болею за парня который честно работал курьером , а потом клепал целые «тома» жалоб ! Он берёт силы на это , спасает брата , сражается с полицией ! Он большой молодец , осталось что бы жалобы рассмотрели и потом взвесить все на весах ( :

Цитировать можно лишь с твоих жалоб?)?)?)
Цитувати можеш звідки захочеш, тільки який сенс в тому цитуванні з інших скарг, якщо до цієї скарги твої цитування не відносяться.
З моєї скарги, не з моїх скарг, бо скарга у мене 1 хлопче.

Мы поняли шо доводов тому нету , а твоей воды уже напились ))))
Це не доводи, а факти. Щось не зрозуміло перечитай :

Ваша відповідь krokyboy на Лабрц 22.01.2025 21:43 на моє повідомлення була така :Переглянути вкладення 72159

Ви krokyboy не відповідали 3 доби, і тільки коли я Вас тут на Лабрц попросив дати відповідь, ви чомусь тут на Лабрц 22.01.2025 21:43 пишете нібито не зв'язані з форумами, а на Ригі 22.01.2025 в 23:23 , відповідаєте таким текстом :

Переглянути вкладення 71447

Ви не відповідали довго на Ригі, а менш ніж через 2 години після відповіді 22.01.2025 на Лабрц від вас krokyboy поступила відповідь

Користувачі які розуміють що krokyboy — це Арбітр Крокодил Риги без сумнівів допоможуть .
ребуха не проходит зря для твоей кукухи. но все еще нарушены причинно-следственные связи. тебе там что колют то?
Які зв'язки порушені? Ви мені не відповідали, а тільки я на Лабрц 22.01.2025 орієтовно в 20-21 попросив дати відповідь на Ригі:
@krokyboy Вам скільки років шановний?
Чому Ви говорите про ребцентр, а спілкуєтесь начебто в ньому народились!
Може вже відповісте на своєму сайті хоч щось?
Ви шановний krokyboy (Арбітр Крокодил) 22.01.2025 в 23:23 вже відповіли. Отже 3 доби від вас krokyboy ні одного повідомлення, а тільки я попросив Вас на Лабі дати хочаб якусь відповідь на Риге, так одразу ця відповідь і надійшла. Не розумію які зв'язки порушені...
ох и шиз)))))) весели дальше, ПЛЕЗ
Я Вас веселю, а Ви на Риге, після повідомлення 22.01.2025 23:23 знову мовчите, щоб від Вас отримати відповідь треба спочатку на цьому форумі просити? Чи як це працює, поясніть ПЛІЗ. Я трошки не розумію...
Можно мне скинуть 34 usdt просто так и так 100 людям сделать счастье.. нахуя эти движения без гаранта

Да и вообще гарант не этого форума эта жалоба не релевантна так что хз
Якщо Admin відреагував та почав розгляд скарги, надія на позитивний результат помре останньою!
Ну вот ты пишешь в общие сообщения с просьбами к админу , лучше пиши ему в личку , нужно проявить уважение !

Почему ты нападаешь на пользователя как я ? Высказываю мнение , посмотри мои сообщения , я активничал до твоей «скаргЫ». Почему ты считаешь , что магазин защищаю ? Я вообще болею за парня который честно работал курьером , а потом клепал целые «тома» жалоб ! Он берёт силы на это , спасает брата , сражается с полицией ! Он большой молодец , осталось что бы жалобы рассмотрели и потом взвесить все на весах ( :
Я не нападаю, Ви MaxnatoeGold просто у скарзі так спілкуєтесь нібито підтримуєте відправки неякісної амфококаінової плісняви.

У свою чергу з максимальною повагою звертаюсь до усіх присутніх, і навіть до TheMilkyWay та 1cocaine після їх посилань на 3 літери :
17.10 Коли ж я звернувся безпосередньо до Вас @TheMilkyWay на гілку на цьому форумі, Ваша відповідь була не просто грубою, а абсолютно неприпустимою.
Ваша відповідь:
IMG_0051.jpeg

Та образами до мене як до брехуна тільки матами:
Так все четко написано. Отправили - Кокс. Ты пишешь админу - Фен! Кто пиздабол? - ты пиздабол))
Хоча TheMilkyWay у вище відміченому повідомлені звертався до користивуча Gervonta , але Адміну/Гаранту РК я говорив про фен, отже TheMilkyWay звертався зі словами «балабола» до того хто говорив про фен, отже до мене. Я був би «балаболом» у тому випадку якщо помаранчеві камні дійсно не містили фену, але результати тестів Реагентами таких саме помаранчевих камінь які отримала Monica підтверджують мої слова про фен.
Переглянути вкладення 55731Переглянути вкладення 55732
Такие смеси отправляют чтоб отравить. Я не верю что человек отправлявший такой "кокаин" преследовал цель исключительно заработать, это ведь отрава, судя по тому что показывают реагентики !
Переглянути вкладення 55733Переглянути вкладення 55734
Да і сморід у помаранчевого каміння саме афетаміновий, цей сморід амфу ніколи не сплутати з чимось іншим .

Отже TheMilkyWay усі ваші слова про балабола можна перевсти на Вас, бо у Помаранчевому камінні яке ви називаєте на РК «КОКС ТОЧНО» і в ТГ «КУСОК 40 КОКСА» присутні домішки АМФЕТАМІНУ !!!

То вже виходить не я брешу, а ви TheMilkyWay загрались у перекручування власних повідомлень із дня у день, із місяця у місяць !

Назад
Зверху Знизу