Не отправляет товар https://labrc.name/threads/optgroup-d-meth-ljod-shishki-opt-krupnyj-opt-klady-kiev-ukraina.20290/

Думаю краще трохи переплатити, так би і не захотів би цей опт працювати через гаранта 100% йде на скам))
Та по-любому, там 10$ комиссия была вроде у меня,но это было давно, 50$ лучше дать чем все потерять, повезло ему что депозит есть, и больше никто не напишет арб в сторону гора что бы не силился депозит

Та по-любому, там 10$ комиссия была вроде у меня,но это было давно, 50$ лучше дать чем все потерять, повезло ему что депозит есть, и больше никто не напишет арб в сторону гора что бы не силился депозит
Такі да)

Даний магазин https://labrc.name/threads/optgroup-d-meth-ljod-shishki-opt-krupnyj-opt-klady-kiev-ukraina.20290/

Та ось його Телеграм @optgrp

Не відправляє 170 грм шш индору
Било оплачені 500+ юсдт

------

Магаз сказаі , що відправить через 3-4 год.

В ітозі в вечір магвз просить , ще 70 доларів доплати бо зробив помилку та відправив 220 грм шш
Попросив доплату я перепитався , чи він відправив вжа на що Продавець сказав , що так ....
Сьогодні програма нової пошти пуста...

Магаз випрошує 70 доларів і не відписує у нас немає змоги доплатити 70 доларів хоч спочатку шукали , але не вийшло

По друге це виглядає як розвод і я впевнений , що не так і пробуючи зробити

Ми хочемо повернути свої юсдт , або вирішити данну ситуацію
Прошу в адміністрації форуму виступити на моїй стороні
Та посприяти поверненню нам коштів
Я впевнений що адміністрація labrc ,зможе.захистити клієнтів свого форуме т и м паче постійних клієнтів

Вінмхоче доплату з клієнта тримаючи його кошти,вимагаючи ще доплату і нічого не відправляє
Повідомлення об'єднано автоматично:

Також є відо переписка
Оце ти сходу попав(

Даний магазин https://labrc.name/threads/optgroup-d-meth-ljod-shishki-opt-krupnyj-opt-klady-kiev-ukraina.20290/

Било оплачені 500+ юсдт

------

В ітозі в вечір магвз просить , ще 70 доларів доплати бо зробив помилку та відправив 220 грм шш
Попросив доплату я перепитався , чи він відправив вжа на що Продавець сказав , що так ....

Магаз випрошує 70 доларів і не відписує у нас немає змоги доплатити 70 доларів хоч спочатку шукали , але не вийшло

Я впевнений що адміністрація labrc ,зможе.захистити клієнтів свого форуме т и м паче постійних клієнтів

Вінмхоче доплату з клієнта тримаючи його кошти,вимагаючи ще доплату і нічого не відправляє

Також є відо переписка
вот ты из-за 25 дуляров лишился 500.будет тебе наука и твоим кредитам.возместить из депозита 100дол. тебе 500 админ не сможет,не теряй особо времени,ищи деньги если у тебя ситуация с кредитами...я так попадался и на более кругленькие суммы
ПС..немного знаком с шопом и скажу что уже более 3 недель назад они начали морозиться проводить сделки с гарантом и поставили таймеры автоудаления после начала переписки с ними..так что давно понятно было что там сидят ельКапитано из хуйотдела какого-то.ну либо слился шоп а операторы балуються

Било оплачені 500+ юсдт

------

Також є відо переписка
Позивач, а де звʼязок гаманця з тими оплатами що ти мені скидуєш? Не побачив скріна де б продавець тобі скидав саме той гаманець що на скрінах тих двох.

Проженный

Балів: 10
    Я так и думал, что будет наказание. Вырвалось, прошу прощения. С быдлятиной и самому быдлятиной стать изи. Простите грешника пожалуйста через недельку...
Позивач, а де звʼязок гаманця з тими оплатами що ти мені скидуєш? Не побачив скріна де б продавець тобі скидав саме той гаманець що на скрінах тих двох.
У меня нету тех скринов он удалил переписку но я могу предоставить другие которые подтверждають что оплата была успешна. Вспомнил что есть видео сделал скрин если надо могу видео предоставить

Вкладення

• Screenshot_20250703-002934_Gallery.jpg
    Screenshot_20250703-002934_Gallery.jpg
    278 КБ · Перегляди: 5
  • Screenshot_20250703-002942_Gallery.jpg
    Screenshot_20250703-002942_Gallery.jpg
    318.8 КБ · Перегляди: 5
  • Screenshot_20250703-002952_Gallery.jpg
    Screenshot_20250703-002952_Gallery.jpg
    713.6 КБ · Перегляди: 5
  • Screenshot_20250703-003006_Gallery.jpg
    Screenshot_20250703-003006_Gallery.jpg