Думаю краще трохи переплатити, так би і не захотів би цей опт працювати через гаранта 100% йде на скам))Правильно, хотя там же ещё комиссию платить нужно гаранту за сделку))![]()
Та по-любому, там 10$ комиссия была вроде у меня,но это было давно, 50$ лучше дать чем все потерять, повезло ему что депозит есть, и больше никто не напишет арб в сторону гора что бы не силился депозитДумаю краще трохи переплатити, так би і не захотів би цей опт працювати через гаранта 100% йде на скам))
Такі да)Та по-любому, там 10$ комиссия была вроде у меня,но это было давно, 50$ лучше дать чем все потерять, повезло ему что депозит есть, и больше никто не напишет арб в сторону гора что бы не силился депозит
Оце ти сходу попав(Даний магазин https://labrc.name/threads/optgroup-d-meth-ljod-shishki-opt-krupnyj-opt-klady-kiev-ukraina.20290/
Та ось його Телеграм @optgrp
Не відправляє 170 грм шш индору
Било оплачені 500+ юсдт
------
Магаз сказаі , що відправить через 3-4 год.
В ітозі в вечір магвз просить , ще 70 доларів доплати бо зробив помилку та відправив 220 грм шш
Попросив доплату я перепитався , чи він відправив вжа на що Продавець сказав , що так ....
Сьогодні програма нової пошти пуста...
Магаз випрошує 70 доларів і не відписує у нас немає змоги доплатити 70 доларів хоч спочатку шукали , але не вийшло
По друге це виглядає як розвод і я впевнений , що не так і пробуючи зробити
Ми хочемо повернути свої юсдт , або вирішити данну ситуацію
Прошу в адміністрації форуму виступити на моїй стороні
Та посприяти поверненню нам коштів
Я впевнений що адміністрація labrc ,зможе.захистити клієнтів свого форуме т и м паче постійних клієнтів
Вінмхоче доплату з клієнта тримаючи його кошти,вимагаючи ще доплату і нічого не відправляє
Повідомлення об'єднано автоматично:
Також є відо переписка
вот ты из-за 25 дуляров лишился 500.будет тебе наука и твоим кредитам.возместить из депозита 100дол. тебе 500 админ не сможет,не теряй особо времени,ищи деньги если у тебя ситуация с кредитами...я так попадался и на более кругленькие суммыДаний магазин https://labrc.name/threads/optgroup-d-meth-ljod-shishki-opt-krupnyj-opt-klady-kiev-ukraina.20290/
Било оплачені 500+ юсдт
------
В ітозі в вечір магвз просить , ще 70 доларів доплати бо зробив помилку та відправив 220 грм шш
Попросив доплату я перепитався , чи він відправив вжа на що Продавець сказав , що так ....
Магаз випрошує 70 доларів і не відписує у нас немає змоги доплатити 70 доларів хоч спочатку шукали , але не вийшло
Я впевнений що адміністрація labrc ,зможе.захистити клієнтів свого форуме т и м паче постійних клієнтів
Вінмхоче доплату з клієнта тримаючи його кошти,вимагаючи ще доплату і нічого не відправляє
Також є відо переписка
Сказал скаммерДумаю краще трохи переплатити, так би і не захотів би цей опт працювати через гаранта 100% йде на скам))
Ти хто таке уйобіще ?Сказал скаммер
Батя твой! Хочешь встретиться? Жду тебя дома с твоей мамкой, ремень уже на готове. Один вопрос! Ты нахуя только кожаным шприцем по тухлой вене гасишься?Ти хто таке уйобіще ?
Позивач, а де звʼязок гаманця з тими оплатами що ти мені скидуєш? Не побачив скріна де б продавець тобі скидав саме той гаманець що на скрінах тих двох.Даний магазин https://labrc.name/threads/optgroup-d-meth-ljod-shishki-opt-krupnyj-opt-klady-kiev-ukraina.20290/
Било оплачені 500+ юсдт
------
Також є відо переписка
Получаешь статус быдлятины на неделю.Батя твой! Хочешь встретиться? Жду тебя дома с твоей мамкой, ремень уже на готове. Один вопрос! Ты нахуя только кожаным шприцем по тухлой вене гасишься?
ОйПолучаешь статус быдлятины на неделю.
У меня нету тех скринов он удалил переписку но я могу предоставить другие которые подтверждають что оплата была успешна. Вспомнил что есть видео сделал скрин если надо могу видео предоставитьПозивач, а де звʼязок гаманця з тими оплатами що ти мені скидуєш? Не побачив скріна де б продавець тобі скидав саме той гаманець що на скрінах тих двох.
Админ и команда уже решили вопрос вжу выплатпечалька
Я Ни сколечки не сомневался! Это хорошо когда все хорошо!Админ и команда уже решили вопрос вжу выплат
Очень благодарен им
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.