Виконання обіцянок – це основа бізнесу
Бізнес, по своїй суті, будується на довірі. Щодня продавці та покупці укладають угоди, де
головним невидимим елементом виступає обіцянка. Обіцянка
TheMilkyWay «отправить четко и ровно как договорились с покупателем» –доставити замовлений Кокаїн Calvin Klein що відповідатиме заявленим характеристикам FISHSCALE 92-94% на форумі.
Переглянути вкладення 67059
ЦЕ НЕ ПРОСТО СЛОВА — ЦЕ ФУНДАМЕНТАЛЬНІ ЗАБОВʼЯЗЕННЯ, ЯКІ ПОТРІБНО ВИКОНУВАТИ. Інакше навіщо взагалі вести бізнес, якщо ПОРУШЕНЕ СЛОВО ПЕРЕТВОРЮЄ ПОКУПЦЯ НА ОШУКАНУ ЛЮДИНУ, А РЕПУТАЦІЮ ПРОДАВЦЯ НА ПОРОЖНІЙ ЗВУК?
Ти не правий друже,
замовлення було чітким.
Я продавцю декілька раз наголосив який штамп оплачую. Ймовірно дивлячись на фотогафії Ск- Сalvin Klein і переглядаючи відгуки на зазначений штамп я розраховував на відправку саме 40г Білосніжного Сalvin Klein. Білосніжного Кокаїну перевіреного варкою Креку якість котрого відповідала Calvin Klein – зазначеній у продавця на вітрині , відправили усього 2г.
ІЗ УСЬОГО ОТРИМАНОГО ВІД TheMilkyWay ТІЛЬКИ 2г НАГАДУВАЛИ ТЕ ЩО Я ЗАМОВЛЯВ!!!
А ти не бачиш де він пліснявий?
ЧИ ЦЕ НОРМАЛЬНИЙ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД ДЛЯ КОКАЇНУ???
qwecursed ти робиш вигляд що не помічаєш різниці від Якісної Коки і від Пліснявого Відсохшого Шлаку
Переглянути вкладення 67051
Чому важливо виконувати обіцянки
Коли TheMilkyWay БЕРЕ НА СЕБЕ ЗАБОВʼЯЗЕННЯ, він ніби підписує невидимий контракт із клієнтом. Цей контракт заснований не лише на букві закону, а й на моральних принципах.
ВИКОНАВ ОБІЦЯНКУ – ОТРИМАВ ЛОЯЛНІСТЬ, ПОВАГУ ТА ШАНС НА ДОВГОСТРОКОВУ СПІВПРАЦЮ.
ПОРУШИВ – КЛІЄНТ ВТРАТИВ ДОВІРУ Й, НАЙВМОВІРНІШЕ, БІЛЬШЕ НЕ ПОВЕРНЕТСЯ!!!
ВИКОНАННЯ ОБІЦЯНОК– це пряме відображення професіоналізму. Це означає, що бізнес процеси організовані грамотно: товар доставляється в обіцяній якості яка відповідає заявленій НА ВІТРИНІ, а будь-які труднощі вирішуються оперативно та чесно!!!
Яка Рига? Форум такий? Не знайомо для мене. Напиши у приватні повідомлення плз та поясну про Ригу, перший раз чую такий