Лайно за 3400usdt TheMilkyWay

Пишешь бред, создаешь новый аккаунт и опять берешь. Ты спалился в 1000й раз. Еще нужно указать, что это была гарант сделка. И в твоем пи*деже тебя все ровно это не спасло! Ищи с Богом! Тебя уже жалко если честно с одно стороны. И хочется прибить с другой! За твою ложь и пустословие. Ну нравиться, занимайся!
Бадильований ти коли відповіси?
Давай по фактам, а не агро матом, в чому і де я не правий!
Де в тому що я виклав ти побачив брехню ? Я щось збрехав ? Напевно якщо ти роскидуєся таким предʼявленням то можеш якось свої слові підкріпити, або ти звичайний балакун, що більш за все схоже на правду
Люди можуть помітити що я все викладаю і пишу обґрунтовано, логічно що я не писав би скаргу якщо відправили все як домовились.
Про те ви окрім 2 повідомлень на форумі рк і 2 повідомлень в тг ні сказали зовсім нічог

Переглянути вкладення 55123
З 14.09 в телеграмі вони мені не відповідають і взагалі ніяк не реагують на мої повідомлення
IMG_5394 — крупный размер.jpeg У переписці в Телеграмі та на форумі РК в особистих повідомленнях магазин не заперечував, що відправив саме те про що я розповідаю і те що я показав, можете впевнитись згідно викладених мною листувань
• На форумі рк 14.09 написав: “Там кокс точно. Если вы не можете его отличить от фена. То можно сдать на экспертизу. Она докажет вам обратное”.
• Далі, 24.09 на форумі РК він відповів: “Ну вот уже заговаривайтесь. Вначале показалось что фен. А на самом деле кокс. И экспертиза так же покажет. И тон ваш такой, что непонятно что вам отвечать. Но то что вы получили 42+ кокса это гарантия!”
Це всі його повідомлення на форумі рк за період з’ясування обставин, лише 2 повідомлення: 14.09 та 24.09.
І в Телеграмі усього 2 повідомлення ще 14.09 коли приїхало це лайно під видом коксу:
• "там точно был кусок 40 кокса"
• "ща уточню"

Як ви взагалі, Мілківей ? Добре себе почуваєте?
За весь час спілкування та з’ясування обставин магазин не заперечував і не намагався навіть сказати, що відправили не то що я показав ! Тим самим тільки доказуючи оман !!!
Я зробив висновок що мене навмисно кинули, а з ким я повʼязаний і чим мені це повинно завадити робити замовлення хай відповість TheMilkyWay
Це ти себе приблизно так уявляв відправляювачи таке сміття ?
Здається ти себе саме баунтіхантером почуваєш після таких відправок

7DA3CE99-E7F3-429B-9B77-8DF31FB84472.jpeg

Просто пацанам намекают , что хуй им , а не закупки провести ! Видать всем отделом бабки взяли и место 40 оговоренных принесли для экспертизы 40г желтого коксо-кала и вам выговор устроили ?:)

Как ору со всех этих «случайных новорегов» и биполярщика отправщика

• Вподобайка
Реакції: whitebunny

whitebunny

Балів: 5
    диссоциативное расстройство идентичности (не биполярка) только
Назад
Зверху Знизу