MOPEKNTOB
Посвященный
Посилання на гілку шопу:
labrc.name
Оператор: Dear_Dude КИЛИМ ЧУВАКА | Псс, Чувак! 18+ | Київ: Пункт Передачі, ТАКСІ; Відправки МП
🖖 Надобранок, шановні 🤙 Асортимент нашої крамниці: 🪴 Шишки: INDOOR; HUDROPONIC VAPE PEN (очікуються) MOONROCK 🪅 Psilocybe cubensis 💊 🧬 Марки LSD-25 🏵️ DMT Чанга 🐴 Ketamine S-isomer 🎲 2c-i 🎲 💊 Ecxtasy pills 💊 💎 MDMA 💊 🥥 Cocaine 🌴 (Доволі рідко заходжу сюди тому актуальний асортимент та фото...

Тестер: М/ 170 см / 60 кіло.
Речовина: МДМА ‘Шампань’ 88% VHQ
Органолептика: кристалли доброї мки.
Вага проби: 300мг
Дозування: 160мг+ 140мг≈
Толер: понад 3 тижні тому кетамін.
Кростоллер: шиш+гриби 2 дня тому.
Пошта/стелс: МП, стелс бомба, надійний як швейцарський годинник. Нічо ніде і не думало пахнути, собаки не почують.
Спосіб вживання: інтраназально.
Будь ласка,
Увійти
або
Тріп-репорт:
00:00-00:58
Занюхал назально 150-160 мг, люфти ледве гіркі. Майже зразу відчуваю важкість в носоглотці, від якого відходить приемні ейфоричні хвилі прям у мозок. Соплі гіркуваті, запив водою та майже за 5 хвилин пройшли. Здається я вже пробував таку мку від сусіднього шопа, але не буду рекламувати тут що за шоп, але такий зразок нещодавно в мене зʼявлявся.
Сів на лавку, пече сонечко. Так файно грітися і відчувати наплив ейфорії. До мене підійшов котик,
починаю йому усміхатися й бавлюсь з його рудого кольору. Виявляю в себе бажання з кимось поспілкуватись, зустрітись, щось робити короче, написала дівчина з проханням домогти з покупками, мені якраз в такому стані хочеться соціального контакту- наодинці самому трохи почувається дискомфорт, тож я виїжджаю до неї на мому залізному коні- лісапеді. Але ж як мене мажить, я їду як неможна їхати по дорогам, ейфорія не те щоб навʼязлива, але відчувається. У вухах грає якась мажуча пісня, от чого в мене їде щелепа.
Сів на лавку, пече сонечко. Так файно грітися і відчувати наплив ейфорії. До мене підійшов котик,

00:58-02:13
Тримає доволі сильно, але мені не вистачає простору на тих дозуваннях щоб відчути всю картину ефекту, за що не зовсім розумію оператора, на мій погляд краще видати 1 добру пробу хоча б 0.5, а можна і 1 цілий зразок, як робив той шоп в якого я куштував схожу мку.
Також читав відгук на цей мдма від @Алекса Ліпрола, та вважаю що він помиляється, це справжнє мдма. Я мав досвід с речовиною хлор-мет-катінону (CMC), вона зовсім інша по структурі, ніс забиває та пече так злосно, що в мене утворювались виразки та порожнини в носі, катінони буквально сжеруть усе всередині. Але чому його не вставило від перорального прийому важко відповісти.
Також читав відгук на цей мдма від @Алекса Ліпрола, та вважаю що він помиляється, це справжнє мдма. Я мав досвід с речовиною хлор-мет-катінону (CMC), вона зовсім інша по структурі, ніс забиває та пече так злосно, що в мене утворювались виразки та порожнини в носі, катінони буквально сжеруть усе всередині. Але чому його не вставило від перорального прийому важко відповісти.
02:13-04:25
Ухода не сильно виразливі, але є, спостерігається утома, запаморочення і бажання відіспатись.

Висновки:
Речовиною задоволений вцілому, але не вагою проби, можливо селлер припускав що я маю вжити той тестер в одної смужці, я поки не наважаюсь до подібного юзу. Цілком можу затвердити що це робочий варіант мдма. Дякую читачеві за увагу.
Останнє редагування: