Кристалли MDMA від «КИЛИМ ЧУВАКА»

MOPEKNTOB

Посвященный
Повідомлення
1 361
Репутація
2 570
Вподобайки
2 018
Бали
1 460
Посилання на гілку шопу:
Оператор: Dear_Dude
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Тестер: М/ 170 см / 60 кіло.
Речовина: МДМА ‘Шампань’ 88% VHQ
Органолептика: кристалли доброї мки.
Вага проби: 300мг
Дозування:
160мг+ 140мг
Толер: понад 3 тижні тому кетамін.
Кростоллер: шиш+гриби 2 дня тому.
Пошта/стелс: МП, стелс бомба, надійний як швейцарський годинник. Нічо ніде і не думало пахнути, собаки не почують.
Спосіб вживання: інтраназально.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Тріп-репорт:
00:00-00:58
Занюхал назально 150-160 мг, люфти ледве гіркі. Майже зразу відчуваю важкість в носоглотці, від якого відходить приемні ейфоричні хвилі прям у мозок. Соплі гіркуваті, запив водою та майже за 5 хвилин пройшли. Здається я вже пробував таку мку від сусіднього шопа, але не буду рекламувати тут що за шоп, але такий зразок нещодавно в мене зʼявлявся.

Сів на лавку, пече сонечко. Так файно грітися і відчувати наплив ейфорії. До мене підійшов котик, IMG_6349.jpeg починаю йому усміхатися й бавлюсь з його рудого кольору. Виявляю в себе бажання з кимось поспілкуватись, зустрітись, щось робити короче, написала дівчина з проханням домогти з покупками, мені якраз в такому стані хочеться соціального контакту- наодинці самому трохи почувається дискомфорт, тож я виїжджаю до неї на мому залізному коні- лісапеді. Але ж як мене мажить, я їду як неможна їхати по дорогам, ейфорія не те щоб навʼязлива, але відчувається. У вухах грає якась мажуча пісня, от чого в мене їде щелепа.​

00:58-02:13
Тримає доволі сильно, але мені не вистачає простору на тих дозуваннях щоб відчути всю картину ефекту, за що не зовсім розумію оператора, на мій погляд краще видати 1 добру пробу хоча б 0.5, а можна і 1 цілий зразок, як робив той шоп в якого я куштував схожу мку.

Також читав відгук на цей мдма від @Алекса Ліпрола, та вважаю що він помиляється, це справжнє мдма. Я мав досвід с речовиною хлор-мет-катінону (CMC), вона зовсім інша по структурі, ніс забиває та пече так злосно, що в мене утворювались виразки та порожнини в носі, катінони буквально сжеруть усе всередині. Але чому його не вставило від перорального прийому важко відповісти.​

02:13-04:25
Ухода не сильно виразливі, але є, спостерігається утома, запаморочення і бажання відіспатись.​
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Висновки:
Речовиною задоволений вцілому, але не вагою проби, можливо селлер припускав що я маю вжити той тестер в одної смужці, я поки не наважаюсь до подібного юзу. Цілком можу затвердити що це робочий варіант мдма. Дякую читачеві за увагу.

Останнє редагування:
  • Вподобайка
Реакції: Kate
Рыжий кот милота😍 репорт гуд)

• Вподобайка
Реакції: GIRL
гуд трип бро
Повідомлення об'єднано автоматично:

ппочему названия мдма а речовина кет

Посилання на гілку шопу:
Оператор: Dear_Dude
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Тестер: М/ 170 см / 60 кіло.
Речовина: Кетамін ізомер ‘S’
Органолептика: кристалічні довгі палички, доволі крихкі. При механічній маніпуляції карткою перетираються в пилок дрібної фракції.
Вага проби: 300мг
Дозування:
160мг+ 140мг
Толер: понад 3 тижні тому кетамін.
Кростоллер: шиш+гриби 2 дня тому.
Пошта/стелс: МП, стелс бомба, надійний як швейцарський годинник. Нічо ніде і не думало пахнути, собаки не почують.
Спосіб вживання: інтраназально.

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст спойлерів!

Тріп-репорт:
00:00-00:58
Занюхал назально 150-160 мг, люфти ледве гіркі. Майже зразу відчуваю важкість в носоглотці, від якого відходить приемні ейфоричні хвилі прям у мозок. Соплі гіркуваті, запив водою та майже за 5 хвилин пройшли. Здається я вже пробував таку мку від сусіднього шопа, але не буду рекламувати тут що за шоп, але такий зразок нещодавно в мене зʼявлявся.

Сів на лавку, пече сонечко. Так файно грітися і відчувати наплив ейфорії. До мене підійшов котик, Переглянути вкладення 15365 починаю йому усміхатися й бавлюсь з його рудого кольору. Виявляю в себе бажання з кимось поспілкуватись, зустрітись, щось робити короче, написала дівчина з проханням домогти з покупками, мені якраз в такому стані хочеться соціального контакту- наодинці самому трохи почувається дискомфорт, тож я виїжджаю до неї на мому залізному коні- лісапеді. Але ж як мене мажить, я їду як неможна їхати по дорогам, ейфорія не те щоб навʼязлива, але відчувається. У вухах грає якась мажуча пісня, от чого в мене їде щелепа.​

00:58-02:13
Тримає доволі сильно, але мені не вистачає простору на тих дозуваннях щоб відчути всю картину ефекту, за що не зовсім розумію оператора, на мій погляд краще видати 1 добру пробу хоча б 0.5, а можна і 1 цілий зразок, як робив той шоп в якого я куштував схожу мку.

Також читав відгук на цей мдма від @Алекса Ліпрола, та вважаю що він помиляється, це справжнє мдма. Я мав досвід с речовиною хлор-мет-катінону (CMC), вона зовсім інша по структурі, ніс забиває та пече так злосно, що в мене утворювались виразки та порожнини в носі, катінони буквально сжеруть усе всередині. Але чому його не вставило від перорального прийому важко відповісти.​

02:13-04:25
Ухода не сильно виразливі, але є, спостерігається утома, запаморочення і бажання відіспатись.​
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
Висновки:
Речовиною задоволений вцілому, але не вагою проби, можливо селлер припускав що я маю вжити той тестер в одної смужці, я поки не наважаюсь до подібного юзу. Цілком можу затвердити що це робочий варіант мдма. Дякую читачеві за увагу.
Ниче не смущает? )))

Просчитался но где!?

Ебать так. Кет или мдма???

Речовина: Кетамін ізомер ‘S’

Також читав відгук на цей мдма від @Алекса Ліпрола, та вважаю що він помиляється, це справжнє мдма.​
Цілком можу затвердити що це робочий варіант мдма.
Так все же что это было?? мдма или кет?

Метилендиоксиметамфкетамин

Ниче не смущает? )))
Та просто я сначала камень разбил в пакетике, а потом дошло что надо сфоткать, проводил тест в полевых условиях и было тяжело, а так там один большой кристаллик был
Повідомлення об'єднано автоматично:

Та мы знаем шо ты прошареный.но в названии напписано трип на мдма а в описании кет))это как понимать.??
Ну скопировал с прошлого репорта, уже исправил для тебя бро)))

Назад
Зверху Знизу