Британсткі вчені ?Науковці знайшли вид медуз, які можуть спати навіть без наявності мозку
Британсткі вчені ?Науковці знайшли вид медуз, які можуть спати навіть без наявності мозку
дмєтомТа щось вивчати в ідеалі, а наркоту не єбашити а мікродозувати) От все не вирішу чи то псилоцибом чи то мухомором курсувати, щоб трохи більш тверезим себе відчувати від дефолту.
мені здається інших і не існуєБритансткі вчені ?
Ты я вижу нацелен тупо на грибы ! Желаю удачи, может на прокрутах подфартит.Та щось вивчати в ідеалі, а наркоту не єбашити а мікродозувати) От все не вирішу чи то псилоцибом чи то мухомором курсувати, щоб трохи більш тверезим себе відчувати від дефолту.
Місяць одним, наступний місяць іншимТа щось вивчати в ідеалі, а наркоту не єбашити а мікродозувати) От все не вирішу чи то псилоцибом чи то мухомором курсувати, щоб трохи більш тверезим себе відчувати від дефолту.
Дякі, та навзаємТы я вижу нацелен тупо на грибы ! Желаю удачи, может на прокрутах подфартит.
Скільки штиркало? І чи є сьогодні яма серотонінова?боже, вєбав вчора мдма перший раз за 5 чи 6 років
шо це творилось
ніякої ями) 4 години так, що аж очі не поветались в положення "дивитись")Скільки штиркало? І чи є сьогодні яма серотонінова?
я не бачив, насправді, (бо нема таких в моєму оточенні), але чув теж))То что медузы без мозга спят я не знал))
А вот людей у которых нет мозга и они спят я видел))
і вам добрий, якщо не жартуєте)Добрый день всем)
А почему шутить должен, нормально день начался, щас буду кокс добиватья не бачив, насправді, (бо нема таких в моєму оточенні), але чув теж))
Повідомлення об'єднано автоматично:
і вам добрий, якщо не жартуєте)
Таких людей більше усьогоя не бачив, насправді, (бо нема таких в моєму оточенні), але чув теж))
і вам добрий, якщо не жартуєте)
головне, що не не осліпТаких людей більше усього
Я теж раніше не бачив, а тоді як побачив!
Ще кацапськідмєтом
мені здається інших і не існує![]()
С возвращениемшо там кто победун
набиваємо до 8200 та буде ще прокрути, а 15-хвилинка наразі не дієшо там кто победун
токо встал тяжкоС возвращением
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.