Мамкін ємолетом в чёрном?) ты что , гот?)
Мамкін ємолетом в чёрном?) ты что , гот?)
разве что лимонадом)Треба подумати, я б тебе також вгостив чимось
Це ти увесь день робиш, чи ближче до сну?я с этими пробами курю чаще, сегодня опять буду пробовать очередной, и завтра тоже
у меня ближайшие 2 недели отпуск, а курю я после 18:00Це ти увесь день робиш, чи ближче до сну?
Каєф, я у такому режимі півтора роки працював, жодного стресу, жодних вранці відходів, лише бадьорість та продуктивність.у меня ближайшие 2 недели отпуск, а курю я после 18:00
Повідомлення об'єднано автоматично:
ну как отпуск, на выездные консультации вместо онлайн придётся поехать в центр
я всегда работала в свободном графике, главное же - результат)Каєф, я у такому режимі півтора роки працював, жодного стресу, жодних вранці відходів, лише бадьорість та продуктивність.
З тгкразве что лимонадом)
у меня еще печенье лежит, но я пока шш не перепробую, не буду его есть, а мне надо попробовать 5 сортовЗ тгк
Канна продуктом
Я починав із погодинної оплати з вільним графіком та ледь із розуму не зійшов. Немає в мене цього стержню результатоорієнтовного. Може справа у тому що займався тим від чого не горів...в свободном графике
я наоборот, меня от работы пёрло, могла спать по 5 часов и работатьЯ починав із погодинної оплати з вільним графіком та ледь із розуму не зійшов. Немає в мене цього стержню результатоорієнтовного. Може справа у тому що займався тим від чого не горів...
Це щось в тебе творче?я наоборот, меня от работы пёрло, могла спать по 5 часов и работать
прям как Эмпорер, но тот вроде из другой группировкиКрис готический ангел-грешник![]()
неа, бизнес-аналитик яЦе щось в тебе творче?
так флуди,тут до 8200 сообщений покрута не будетТак стоп,дайте мне на отходняки пару грам выиграть(( а то только раздуплился после марафона , еще не полностью в реальность вернулсЯ
Ну погнали, ты как, что делаешьтак флуди,тут до 8200 сообщений покрута не будет
А Кто 15 мин сорвал?так флуди,тут до 8200 сообщений покрута не будет
А марло что запустил снова?А Кто 15 мин сорвал?
Я хз , я токо зашел за последние 5 дней)) разбор полётов делаю)А марло что запустил снова?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.