Ні, за законом ти типу спокійно відмовляєшся, платиш штраф, може декілька, та сідаєш потім на три роки.Вони зможуть мене вбити?
Але ж в'язниць на всіх не вистачить. Так що можуть застосовуватися якісь примуси на місцях, яких немає в законах.
Ні, за законом ти типу спокійно відмовляєшся, платиш штраф, може декілька, та сідаєш потім на три роки.Вони зможуть мене вбити?
Чому я маю сідати, якщо я в житті ніколи не зробив нічого кримінального?Ні, за законом ти типу спокійно відмовляєшся, платиш штраф, може декілька, та сідаєш потім на три роки.
Але ж в'язниць на всіх не вистачить. Так що можуть застосовуватися якісь примуси на місцях, яких немає в законах.
Чому я маю сідати, якщо я в житті ніколи не зробив нічого кримінального?
Я відмовлюсь сідати, доведеться брати силою. В такому раз, я так розумію, за законом можуть убити?
Повідомлення об'єднано автоматично:
Взагалі, те ТЦК що зараз у Києві і є військовою поліцією
Ця нова хоча би буде з розстрілами?
І штраф я не платитиму. В мене і коштів нема
Покрутят под белы рученькиСтрелять никто не будет, просто дадут пиздюлей и ласты скрутят.
Цікаве питання, вони там якось можуть твоє майно закласти. А от якщо немає майна, а є в близьких родичів хз як там воно зараз.. В мене і коштів нема
Через суд можуть накласти арешт на майно, потім передають на виконавчу.Цікаве питання, вони там якось можуть твоє майно закласти. А от якщо немає майна, а є в близьких родичів хз як там воно зараз.
Та вряд лиСтрелять никто не будет, просто дадут пиздюлей и ласты скрутят.
В мене нема майнаЧерез суд можуть накласти арешт на майно, потім передають на виконавчу.
Так це не стосується майна родичів, дружини, батьківЧерез суд можуть накласти арешт на майно, потім передають на виконавчу.
В мене немає родичів, усіх забрала війнаТак це не стосується майна родичів, дружини, батьків
Я хз. Типу показують трошки та на навчання? Тоді незрозуміло чому немає великої кількості стрілянини на тих навчаннях. А може й є, та хуй хто до людей те доносить...Покрутят под белы рученьки
Якщо нема , то й ніхуя не заберуть.Та вряд ли
Я могу сдаться, меня научил сенсеи
Не люблю боягузов и слабаков просто
Где расстрелы?
В мене нема майна
Ні, тільки твоє майно. Якщо на тобі нічого немає, то тоді вони можуть тобі тільки відсмоктати.Так це не стосується майна родичів, дружини, батьків
Дякую на доброму слові. Я віддаю перевагу жінкам з цицьками, а не підорам у формі з малими хуямиЯкщо нема , то й ніхуя не заберуть.
Ні, тільки твоє майно. Якщо на тобі нічого немає, то тоді вони можуть тобі тільки відсмоктати.
Думу думаємо як то ухилитися від активних бойових дійИ как оно ?)
Я тебе обрадую, вже є ходять жінки з гарними цицьками. Ну підари з ними теж ходять.Дякую на доброму слові. Я віддаю перевагу жінкам з цицьками, а не підорам у формі з малими хуями
От зараз звільнимо батьківщину а потім усі ціцьки світу будуть біля наших ніг. Отакий слоган для рекрутингу.Блять тоже захотелось погулять с телкой сочной
Ні, ті жінки що ходять для мене теж підори) нічого особистого)Я тебе обрадую, вже є ходять жінки з гарними цицьками. Ну підари з ними теж ходять.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.