shit_paradise
Гуру
я ночью сплю, здоровье дороже и нужнее, чем все наркотики мираСолевые вампиры)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Спать нужно ночью
дратутиДобрий ранок!
я ночью сплю, здоровье дороже и нужнее, чем все наркотики мираСолевые вампиры)
Спать нужно ночью
дратутиДобрий ранок!
Робочий день в розгаріДобрий ранок, хлопці й дівчата! Як ви тут? Бачу, був переможець вночі
особенно бля у меня))) трудяга я вторую неделю диваннаяРобочий день в розгарі
ПОвалятись, похворіти, буває з кожнимособенно бля у меня))) трудяга я вторую неделю
мне буприк не понравился, нюхала его пару раз. Фентанил и кухнар из опиатов зашёл. Но я не могу проникнуться опиатной тягойПОвалятись, похворіти, буває з кожним
весною, як хворів, то брав 2 мг бупра, то і біль зняв, і хворіється веселіше
Я раз нюхав, щоб тягу відчути, але таке, відмітив такий повний спокій, і трохи стимуляції було, настрій піднявся. Для кайфу масло з трави мені краще зайшло.мне буприк не понравился, нюхала его пару раз. Фентанил и кухнар из опиатов зашёл. Но я не могу проникнуться опиатной тягой
Ласкаво просимоПривет
Оце так досвід в тебе))мне буприк не понравился, нюхала его пару раз. Фентанил и кухнар из опиатов зашёл. Но я не могу проникнуться опиатной тягой
А сколько денег за 20 минОце так досвід в тебе))
Хорошими статьями интересуешься.Щось сьогодні особлива мігрень.... читав що сонце продовжує бухтіти спалахами та протуберансами.
З кожниим роком ніби стаю все більш метеозалежним...Хорошими статьями интересуешься.
Магнитные бури очень сказываются на людях и на планете.
Фентаніл я б також спробувавОце так досвід в тебе))
тот случай, когда мет не юзаешь, а МЕТеозависимЗ кожниим роком ніби стаю все більш метеозалежним...![]()
я не собиралась пробовать фентанил, ДС всех наебал тогда, сказав, что это производное бензодиазепина. Прислал бонусом к заказу мдма. И скажите, что он на эту дрянь таким образом людей не пытался подсадить....Оце так досвід в тебе))
За таке треба якийсь статус неприємний давати...ДС всех наебал тогда, сказав, что это производное бензодиазепина
Какое 9200, и не мечтай. Всё сложнее 10К за 10$А до 9200 так далеко...
Тут есть одна девчёнка, она мои мысли опережает, я только хотел написать МЕТеозависимый.З кожниим роком ніби стаю все більш метеозалежним...![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.